ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: ZOSTAŁEM OJCEM!
Nie sądzicie że wciskanie dziecku na siłę upodoban muzycznych może przynieśc całkiem odwrotny efekt?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Hellion
- w mackach Zła
Ja wychodzę z założenia, że jeśli będzie obcowała z taką muzyką od dziecka, to upodobanie do niej nabędzie naturalnie. Moja żona z ojcem słuchała Purpli, Uriah Heep, Breakout itd i ma we krwi takie dźwięki, nie zaczęła słuchać euro disco. Jak moja córka będzie chciała słuchać czegoś innego to będzie słuchać, przecież nie wydziedziczę;)
- Tokarz
- zaczyna szaleć
Wczoraj o 9:20 po raz drugi zostałem tatą :)
Pępkowe z Analnym zaliczone :)))
Pępkowe z Analnym zaliczone :)))
-
Gratulacje!!!
A mówi się ostatnio, że za mało dzieci rodzi się w tym kaju.
A mówi się ostatnio, że za mało dzieci rodzi się w tym kaju.
Ja mojemu synowi nic nie wciskałem - od zawsze interesował się moją muzyką. Jak miał 2 lata sam włączał już sobie dvd AC/DC, a rok później jak chodził już do przedszkola i bywał niegrzeczny to mama mu groziła: Bo nie włączę Ci AC/DC w samochodzie jak będziemy jechać do przedszkola. W tym czasie polubił też Alice Cooper , chętnie słuchał Kreator, Sodom, Death (śpiewał "Zombie Ritual" zanim skończył 4 lata), Sepultura. Nigdy nie lubił heavy metalu - jak próbowałem mu zaaplikować Iron Maiden czy Judas Priest to się krzywił.Alsvartr pisze:Nie sądzicie że wciskanie dziecku na siłę upodoban muzycznych może przynieśc całkiem odwrotny efekt?
Dziś ma prawie 7 lat i muzyka go zbytnio nie interesuje - tzn. wciąż lubi to co kiedyś poznał, ale nie jest już tak otwarty na nowe płyty. Próbuję mu nieraz coś włączyć, ale widzę że zupełnie go to nie interesuje. No i dobrze. Niech ma swoje zainteresowania i pasje - ja też nigdy nie podzielałem zainteresować mojego ojca więc nie uważam, żeby to było czymś złym :)
- krz63
- weteran forumowych bitew
Kiedyś chciałem swoim chłopakom kupić jakieś koszulki "z metalem", ale jedna chwila mi to wyperswadowała. Jak mieli gdzieś ze dwa lata, to bawili się na placu zabaw z dwoma synami jakiejś punkówy. Tamte chłopaki miały koszulki z Sex Pistols. Moi zaś z jakimiś postaciami z bajek (Peppa czy Thomas, coś w ten deseń), jeden z tamtych podszedł do moich synów i takim rozżalonym głosem powiedział "ale macie fajne koszulki".
Co innego ze słuchaniem muzyki, jak moi mieli 2-3 lata to sami kazali sobie puszczać muzykę, próbowali drzeć się na black metalową modłę, ale teraz to im wisi.
Co innego ze słuchaniem muzyki, jak moi mieli 2-3 lata to sami kazali sobie puszczać muzykę, próbowali drzeć się na black metalową modłę, ale teraz to im wisi.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
A czym się miał zainteresować jak nic innego oprócz płyt w domu nie ma?;)Maria Konopnicka pisze:Ja mojemu synowi nic nie wciskałem - od zawsze interesował się moją muzyką.Alsvartr pisze:Nie sądzicie że wciskanie dziecku na siłę upodoban muzycznych może przynieśc całkiem odwrotny efekt?
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Jeść też musiał metal.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Bardzo zdrowie podejście. Zarówno taty, jak i synów. Od razu widać w kogo się wdali. :-)krz63 pisze:Kiedyś chciałem swoim chłopakom kupić jakieś koszulki "z metalem", ale jedna chwila mi to wyperswadowała. Jak mieli gdzieś ze dwa lata, to bawili się na placu zabaw z dwoma synami jakiejś punkówy. Tamte chłopaki miały koszulki z Sex Pistols. Moi zaś z jakimiś postaciami z bajek (Peppa czy Thomas, coś w ten deseń), jeden z tamtych podszedł do moich synów i takim rozżalonym głosem powiedział "ale macie fajne koszulki".
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fajnie byłoby mieć to nagrane na video! :-)Maria Konopnicka pisze:W tym czasie polubił też Alice Cooper , chętnie słuchał Kreator, Sodom, Death (śpiewał "Zombie Ritual" zanim skończył 4 lata)
all the monsters will break your heart
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Genocide_Command pisze:Jeść też musiał metal.
Jadł gotowane łańcuchy i srał żyletkami.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
17.12.12. urodziła mi się córa :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Stoigniew
GRATULACJE !!!!!Analripper pisze:17.12.12. urodziła mi się córa :)
To dlatego ta wyprzedaż - robisz miejsce, a i na wyprawkę będzie :):):):)
- empir
no to gratki dla nowych tatusiów
- COFFIN
No to teraz Ci sie zacznie;)Analripper pisze:17.12.12. urodziła mi się córa :)
Zuch chłopak:DMaria Konopnicka pisze:Nigdy nie lubił heavy metalu
'Come the Blessed Madness'
- Melepeta
- w mackach Zła
-
Gratualcaje!
- Lykantrop
jeśli tak sądzisz to nie jesteś prawdziwym mężczyzną.. chciałbym żebyś przyjechał do mnie na role... popracował byś kilka nocy i dni to byś zmądrzał.COFFIN pisze:Zuch chłopak:DMaria Konopnicka pisze:Nigdy nie lubił heavy metalu
Niemniej również gratuluję, dobra robota :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
Dariusza nie przebijesz;)Lykantrop pisze: jeśli tak sądzisz to nie jesteś prawdziwym mężczyzną.. chciałbym żebyś przyjechał do mnie na role... popracował byś kilka nocy i dni to byś zmądrzał.
'Come the Blessed Madness'