Chcę wiedzieć, z kim mam do czynienia. Czy z kompetentnym znawcą muzyki czy z kimś innym :)Riven pisze:A co Cie to obchodzi?
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Drone
- Riven
- Kontakt:
Nic, i to nie zmienia faktu że podobnie jak w przypadku lulu podniecasz się czymś tylko dlatego ze większości się nie podoba.
this is a land of wolves now
-
est pisze:Ja jeszcze nie słuchałem.
- Drone
Sprawa jest znacznie prostsza. Słyszę, kiedy muzyka jest szczera i naturalna, a nie wyklepana na kolanie. Ty jesteś jeszcze młody i nie słyszysz wszystkich niuansów, poza tym masz tę cechę, że nie szukasz muzyki na własną rękę, tylko słuchasz rzeczy już uznanych. Czy jest jakiś zespół, który lubisz albo cenisz, a który w obiegowej opinii jest gówniany?Riven pisze:Nic, i to nie zmienia faktu że podobnie jak w przypadku lulu podniecasz się czymś tylko dlatego ze większości się nie podoba.
- Riven
- Kontakt:
The offspring
I skończ już pierdolic te pozbawione treści inwektywy bo to się nudne robi :)
I skończ już pierdolic te pozbawione treści inwektywy bo to się nudne robi :)
- zekke
- weteran forumowych bitew
drone zapodaj swoje top 10 bm/dm na 2012, jak nie zapodasz tzn ze sie nie znasz jestes mlody nie slyszysz niuansow i do gory sikasz.
- Riven
- Kontakt:
Drone jest spoko ale jednocześnie jest strasznie niespojny, to co wytyka jako wielkie wady u innych sam uskutecznia jak tylko mu pasuje :) eot
- Drone
1. DSOzekke pisze:drone zapodaj swoje top 10 bm/dm na 2012
2. TEITANBLOOD
3. MGŁA
4. IGNIVOMOUS
5. PROCLAMATION
6. MARDUK
7. ALUK TODOLO
8. MASTER'S HAMMER
9. ASPHYX
10. KARNARIUM
11. NOMINON
Zapewne jeszcze dojdą REVENGE, INCANTATION, AURA NOIR, OFERMOD i DEFUNTOS (ale żadnej jeszcze w całości nie słuchałem).
- zekke
chodzilo mi o 2 oddzielne listy dla bm i dm no ale huj. aura noir jest dobra/poprawna a ostatni ofermod to jakies totalne gowno, kinder blak metal.
na marduk przymkne oko i sprawdze reszte ktorej nie sluchalem, jak beda chujowe to masz wpierdol.
na marduk przymkne oko i sprawdze reszte ktorej nie sluchalem, jak beda chujowe to masz wpierdol.
- Drone
Zaczniij od DEFUNTOS, nowej płyty nie ma jeszcze w sieci, ale zaciągnij poprzednią "Luto Perpetuo" i posłuchaj, a zrozumiesz, czego szukam w muzyce ekstremalnej.
- zekke
przesluchalem. moge ci nagrywac takich plyt 20 na godzine, ile bylbys sklonny za to placic?
- Riven
- Kontakt:
Ty, to bylby niezły biznes, w necie latwo zafalszowac dane albo upozorować jakiś kvlt. napisac jakiś religijny bełkot z cytatami po lacinie (nie trzeba sprawdzać co miałyby znaczyc, rzecz jasna), jebnac jakiś gnostyczny logos na okładce i zaraz kvlt :))
-
Tylko, że dwudziestu płyt na godzine nie nagrałby nawet Chock Norris. No chyba, że Maria by mu pomógł;)
-
Riven pisze:Ty, to bylby niezły biznes, w necie latwo zafalszowac dane albo upozorować jakiś kvlt. napisac jakiś religijny bełkot z cytatami po lacinie (nie trzeba sprawdzać co miałyby znaczyc, rzecz jasna), jebnac jakiś gnostyczny logos na okładce i zaraz kvlt :))
Po łacinie ktoś mógłby sprawdzić, najlepiej jebnąć w starosumeryjskim, tego to już nikt nie sprawdzi, uwierzą na słowo.
- Riven
- Kontakt:
Ale starosumerysjki jest pozerski i dla life metalowców. only christ is real.
@est
e tam, wystarczy nagrac jeden riff i zaloopowac, będzie transgresywnie i ascetycznie jak sam chuj.
@est
e tam, wystarczy nagrac jeden riff i zaloopowac, będzie transgresywnie i ascetycznie jak sam chuj.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Przesłuchałem i nie widzę sensu oceniania tego wypierdka. Będzie cała płyta to i będzie o czym gadać.
- zekke
liryki? czytalbym loremipsum na 1 plycie i nikt by sie nie zorientowal, na 2 bym pocial to na pol i druga polowe przeczytal najpierw, na 3 bym puscil to samo co na 1 tylko od tylu etc etc. z riffami zrobilbym tak samo.Riven pisze:Ty, to bylby niezły biznes, w necie latwo zafalszowac dane albo upozorować jakiś kvlt. napisac jakiś religijny bełkot z cytatami po lacinie (nie trzeba sprawdzać co miałyby znaczyc, rzecz jasna), jebnac jakiś gnostyczny logos na okładce i zaraz kvlt :))
widac ze nie sluchales defuntos, to ze sa 3 dzwieki na xx-minutowy kawalek to nie znaczy ze musze je grac te dzwieki przez xx-minut, copypaste i po sprawie.est pisze:Tylko, że dwudziestu płyt na godzine nie nagrałby nawet Chock Norris. No chyba, że Maria by mu pomógł;)
- Riven
- Kontakt:
;)))) jak cos to ja wchodzę w to, grosz będzie marny ale zawsze to grosz.