Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Re: Witching Hour Productions
i właściwe pakowanie, jeszcze się nie zdarzyło żebym dostał porozpierdalane pudełka, a takie pudełko rozsypujące się na mikrocząsteczki po wyciągnięciu z paki potrafi wkurzyć :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ale mi teraz głupio, że nigdy nic tam nie kupiłem. Bart poleć jakiś dobry melodyjny death metal z Twojego katalogu?!?!
- Lykantrop
Koniecznie obadaj Naumachia, do dzisiaj jestem w szoku. Polak potrafi!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
-
- zaczyna szaleć
Naumachia i Abused wyprzedane :-) sorki
-
I bądź tu kurwa dobry na święta:)
- Lykantrop
No tak, przed nicramem to się nawet cały nakład Naumachia nie uchowa. Cwaniaczek.BART pisze:Naumachia i Abused wyprzedane :-) sorki
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
-
- zaczyna szaleć
A jest jeszcze MooN? ;-)BART pisze:Naumachia i Abused wyprzedane :-) sorki
-
- zaczyna szaleć
Oczywiście chodziło mi o vinyle a nie o CD. Tak jak piszesz, wznowień na CD jest sporo w sieci i nie ma problemu z ich zakupem no chyba że chcemy w swoich zbiorach mieć np. Darkside z Apocalypse Productions.michal pisze:Kolega chyba też przespał kawałek dyskografii Chrystusów. Reedycji trylogii było już tyle, że można przebierać teraz i wybierać w różnorakich wydaniach. Kwestia winyli poruszona przez Biedrone, niech da każdemu do myślenia. AMEN.Kaim pisze:Myślałem, że ktoś kiedyś wyda 3 pierwsze Christ Agony no ale widać, że nie ma na co liczyć.
Bart możesz napisać co będzie zawierała DIE HARD VERSIONS Damnation "1993-94"??
-
- zaczyna szaleć
Może kiedyś sam zespół wyda sobie to na winylach ;-) I będzie po problemie.
Od czasu do czasu pojawia to się na alledrogo. Jak przypilnujesz to trafisz. Moim zdaniem najlepsza reedycja Moonlight/Darkside + bonusy.
Od czasu do czasu pojawia to się na alledrogo. Jak przypilnujesz to trafisz. Moim zdaniem najlepsza reedycja Moonlight/Darkside + bonusy.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Bardzo lubię zamawiać w WH, zawsze wszystko sprawnie, szybko, dobrze zapakowane, miły kontakt. Ale kurde macie tak mało BM i pochodnych, że nawet jak chcę to robię max 1 zamówienie rocznie. :/ Ostatnio zbierałem tytuły do wielkiego zamówienia, i niestety nic z tego u was nie było, i musiałem zamówić w Agonii, kiedyś bardzo ich lubiłem, ale teraz straciłem jakąkolwiek sympatię, i traktuję jak zło konieczne.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Kiedy wyjdą wersje Jewel Case płyt Morowe i Mastiphal - Parvzya? Parę miesięcy temu pytałem w jakimś mailu i niby miały się pojawić w przyszłości.
-
- zaczyna szaleć
Morowe i Mastiphal w jewelcejsach się pojawią, ale muszą skończyć się nakłady digbooków, co już wkrótce nastąpi :-) Co do towarów to cóż mamy co mamy , z Agonią się nie ścigamy i nie zamierzamy.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Duży był limit w tych digibookach?
-
- postuje jak opętany!
Jak chcesz to mogę być tak fajnym kolegą i poświęcę swoją kopię dla Ciebie.est pisze:I bądź tu kurwa dobry na święta:)
A nie... fak! - ja mam tylko debiut wydany przez Empire. :(
Sory, szukaj gdzie indziej. ;)
-
- zaczyna szaleć
limity w digibookach po 1500szt.
- Deviant
- w mackach Zła
-
- zaczyna szaleć
ten Bulldozer mial być dołączony do katalogu WHP, który chyba juz nie wyjdzie.
Bart jest jakaś szansa na Behemoth And the forests .... na winylku czy raczej nie ma o czym marzyć?
kiedyś zapowiadałeś też jakąś koncertówke Behemoth w boksie
Bart jest jakaś szansa na Behemoth And the forests .... na winylku czy raczej nie ma o czym marzyć?
kiedyś zapowiadałeś też jakąś koncertówke Behemoth w boksie
-
- zaczyna szaleć
http://witchinghour.pl/web_new/wydawnic ... llen-angel
Ten placek sprzedał się w pre orderach hurtowych. Najwięcej do Japonii poszło, więc szukajcie gdzieś na ebayach.
Może kiedyś będzie jeszcze dostępny na innym kolorze vinyla. "And the forest..." na pewno nie u mnie ...
Ten placek sprzedał się w pre orderach hurtowych. Najwięcej do Japonii poszło, więc szukajcie gdzieś na ebayach.
Może kiedyś będzie jeszcze dostępny na innym kolorze vinyla. "And the forest..." na pewno nie u mnie ...