dokladnie.bardzo dobry album.Ihasan pisze:ostatnia płyta AiC jest wg mnie kpl. nie spodziewałem się tak dobrej płyty, może też dlatego że nic wielkiego sobie nie obiecywałem ...[V] pisze:ostatnia plyta Alice jest i tak o niebo lepsza od tego wymuszonego, nijakiego gówienka w które ktos wbil kateczke z napisem King Animal.
ALICE IN CHAINS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ALICE IN CHAINS
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
King Animal też dobry, ale niebezposredni
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hehehe zlote wary, marian przebity :D :D[V] pisze:ostatnia plyta Alice jest i tak o niebo lepsza od tego wymuszonego, nijakiego gówienka w które ktos wbil kateczke z napisem King Animal.
woodpecker from space
-
no jakos nikt poza toba nie paluje sie tutaj nad tym anty radiowym,anty hiciarskim,malo komercyjnym ,nie melodyjnym,i takim nie oczywistym King Animal.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
- Triceratops
no wlasnie to jest "wada", ktora dyskwailifikuje ten album w uszach easylistenerow, nie da sie zanucic do golenia, nie da sie sluchac podczas srania i obierania kartofli, po prostu nie jest radiowo-ipodowa do biegania, nie jest singlowa, nie jest latwa i przyjemna, nie wpada w ucho, nie odslania od razu wszystkich swoich wdziekow jak pierwsza lepsza kurwa tylko po prostu jst jak wolno rozpuszczajaca sie tabletka, na poczatku czujesz kwaskowaty smak, ktory wydaje sie znajomy ale jest inny a potem dopiero zaczyna sie opoznione dzalanie, czujesz jak kazdy odsluch odslania przed toba kolejne swiaty i niuanse, tak jakbys na poczatku ogladal zlozona tekturowa szopke, ktora trzeba rozlozyc i wtedy sie ujawnia przestrzen, wtedy widzisz ukryte wymiary a to co wydawalo sie plaskie jest wypukle i realne, to jak z origami, dopoki nie zlozysz pieknego labedzia to bedzie tylko kawalek papieru, ktorym wiekszosc sobie podetrze dupe a w gowienko wlozy patyczek......a inni zrobia z tego papierka uzyteknan pisze:King Animal też dobry, ale niebezposredni
Ostatnio zmieniony 18-12-2012, 12:48 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Triceratops
rownaj do lepszych a nie do mas :) elitaryzm>>egalitaryzm :D dopiero co jebales nergala za masowosc a teraz pragniesz masowego poklasku, ktory ci pomoze zrozumiec zlozonosc tej plyty, no plz nigga, te miliony much w temacie o nergalu :D :D :D[V] pisze:no jakos nikt poza toba nie paluje sie tutaj nad tym anty radiowym,anty hiciarskim,malo komercyjnym ,nie melodyjnym,i takim nie oczywistym King Animal.
woodpecker from space
-
co za koszmarne pierdolenie;)zeby takim sucharem tak sie jarac i wyciagac z tego jakies niestworzone historie.dobre sobie.
- Triceratops
- longinus696
- zahartowany metalizator
Średniawy. Ogólnie się już trochę do niego przyzwyczaiłem, ale boleśnie brakuje tu jakichś oczywistych highlightów, których przecież na poprzednich krążkach było bez liku.nan pisze:King Animal też dobry, ale niebezposredni
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
no ale to twoja postawa jest smieszna,zeby z slabych plyt strugac genialne dziela i plyty roku,to juz rzut kamieniem od Drona i jego równan Accusser>Overkill>Metallica.Triceratops pisze:rownaj do lepszych a nie do mas :) elitaryzm>>egalitaryzm :D dopiero co jebales nergala za masowosc a teraz pragniesz masowego poklasku, ktory ci pomoze zrozumiec zlozonosc tej plyty, no plz nigga, te miliony much w temacie o nergalu :D :D :D[V] pisze:no jakos nikt poza toba nie paluje sie tutaj nad tym anty radiowym,anty hiciarskim,malo komercyjnym ,nie melodyjnym,i takim nie oczywistym King Animal.
- longinus696
- zahartowany metalizator
No właśnie. Powinieneś to sobie dobitnie powiedzieć. Niestety jest to najsłabszy Soundgarden od czasów "Ultramega OK". Ogólnie nie jest zły, ale też do zachwytów daleko.Triceratops pisze:truth hurts :D :D
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Triceratops
Jaka kurwa postawa? :D przeciez mnie jebie jakas postawa, muzyka, to sie dla mnie liczy a nie jakas postawa, hehe no dobre, postawe mam dobra, ale muzyka to muzyka. No jak czytam ze taki mad ocenia plyty roku po 2 przesluchach to nic mnie juz nie zdziwi, jedni mowia ze prometeusz to dobry conajmniej film a ja mowie ze soundgarden nagrali swietna plyte :D[V] pisze:no ale to twoja postawa jest smieszna,zeby z slabych plyt strugac genialne dziela i plyty roku,to juz rzut kamieniem od Drona i jego równan Accusser>Overkill>Metallica.Triceratops pisze:rownaj do lepszych a nie do mas :) elitaryzm>>egalitaryzm :D dopiero co jebales nergala za masowosc a teraz pragniesz masowego poklasku, ktory ci pomoze zrozumiec zlozonosc tej plyty, no plz nigga, te miliony much w temacie o nergalu :D :D :D[V] pisze:no jakos nikt poza toba nie paluje sie tutaj nad tym anty radiowym,anty hiciarskim,malo komercyjnym ,nie melodyjnym,i takim nie oczywistym King Animal.
Tylko ze to naprawde swietna plyta a ten film to pierdolony koszmar
woodpecker from space
- Triceratops
Ktos cos gadal o uchu i sloniu wiec polemizowac nie ma sensu, glodny sytego nie przekona, na dzisiaj to najchetniej sluchana przeze mnie plyta Soundgarden zaraz po Badmotorfinger, jest swietna od A do Z, zero slabizny, najbardziej spojna plyta od Badmotorfinger.longinus696 pisze:No właśnie. Powinieneś to sobie dobitnie powiedzieć. Niestety jest to najsłabszy Soundgarden od czasów "Ultramega OK". Ogólnie nie jest zły, ale też do zachwytów daleko.Triceratops pisze:truth hurts :D :D
woodpecker from space
-
wszystko na ten temat.longinus696 pisze:No właśnie. Powinieneś to sobie dobitnie powiedzieć. Niestety jest to najsłabszy Soundgarden od czasów "Ultramega OK".Triceratops pisze:truth hurts :D :D
- Triceratops
- nicram
Nawet nie ma dwóch zdań. Kompletnie nie mój vibe. Ostatnia płyta trochę bez wyrazu. Nic nie zapada w pamięć, nic nie zwiększa ciśnienia w moszny. Nie co to bogowie z AiC, którzy na Black Gives Way to Blue wbili totem wojenny w glebę. Dla mnie to była wówczas płyta roku. Jeden z najlepszych powrotów w historii rocka, dlatego wiele obiecuje sobie po ich nowej propozycji.Harlequin pisze: Soundgarden, ale jakoś nigdy ta kapela nie jarała mnie. Zdecydowanie wole AiC.
all the monsters will break your heart
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Powiedział fan Duran Duran ;)Triceratops pisze:ech pokolenie mtv ;(
hitow im kurwa brakuje
The madness and the damage done.
- Triceratops
no wiec wlasnie jako fan fajnych popowych melodyjek i teledyskowje muzyki autorytarnie stwierdzam, ze Alicja to kopalnia takich radio friendly piosenek, soundgarden zas to cos wiecej, to tradycja led zeppelin i black sabbath :D
woodpecker from space
- nicram
jak nie słyszysz w powyższych Black Sabbath to przestań zadawać się z trockim! :-)
all the monsters will break your heart