No cóż, na razie wrażenia nie najlepsze. Brzmienie ok, tylko wokal Franka trochę za bardzo schowany w miksie jak na mój gust. Same riffy jednak jakieś nijakie i skonstruowane tak, jakby ktoś chciał podrobić styl Suffocation, ale nie do końca udawało mu się trafić w odpowiednie dźwięki. Zobaczymy jak to wypadnie w kontekście całości, ale dziwię się, że taki numer wybrali jako wizytówkę płyty. Brakuje tu jakiejś wyrazistej melodii, czegoś na czym można by zawiesić ucho. Sprawne granie i nic poza tym. Ale i tak czekam na całość i mam nadzieję, że jednak nie zawiodą.Mol pisze:nowy numer
SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: SUFFOCATION
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
lepiej se nowego numeru portal posłuchajcie. serio.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a dzie jest??
numer suffo kompletnie nijaki, nie pamiętam już ani jednego riffu (a poprzednia była cholernie chwytliwa i zaskakująco hiciarska jak na ten gatunek)
numer suffo kompletnie nijaki, nie pamiętam już ani jednego riffu (a poprzednia była cholernie chwytliwa i zaskakująco hiciarska jak na ten gatunek)
this is a land of wolves now
- ultravox
O, zajawki Portal tez muszę posłuchać. Ale to inny kierunek, jedno drugiego nie zastąpi ;)
- twoja_stara_trotzky
na klerykach ;pRiven pisze:a dzie jest??
- Riven
- Kontakt:
Roger that
musiałem usunąć te maksymalne powiadomienia bo za każdym razem jak coś pisałeś telefon mi wibrowal i czułem się niezrecznie
musiałem usunąć te maksymalne powiadomienia bo za każdym razem jak coś pisałeś telefon mi wibrowal i czułem się niezrecznie
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
A ten cały Portal ma coś wspólnego z punkiem, bo ostatnio wyczytałem na forum że tylko taki metal się do czegoś nadaje?twoja_stara_trotzky pisze:lepiej se nowego numeru portal posłuchajcie. serio.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- nicram
Średnio ma coś wspólnego z punkiem. Z Venom też chyba nie. Chujowy ten Portal jest. Pozerzy jak Cryptopsy.
all the monsters will break your heart
- twoja_stara_trotzky
jasne, jest chamski i prostacki. zero spedalonych solóweczek.Headcrab pisze:A ten cały Portal ma coś wspólnego z punkiem, bo ostatnio wyczytałem na forum że tylko taki metal się do czegoś nadaje?twoja_stara_trotzky pisze:lepiej se nowego numeru portal posłuchajcie. serio.
- Riven
- Kontakt:
no przeciez Azathoth, "slepy idiota" , do najbardziej wyrafinowanych bogow nie nalezal.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Na której płycie Portal jest prostacki?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- nicram
- twoja_stara_trotzky
na każdej.Headcrab pisze:Na której płycie Portal jest prostacki?
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bredzisz ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ten nowy numer brzmi jak nieco podkręcony Exodus. riff na wejście wzięty prosto od Garego Holta :)
- twoja_stara_trotzky
no kurwa Szymanowski to to nie jest, prostacki napierdol i tyle, a że w innych skalach niż większość, to inna sprawa, dlatego są fajni zresztą, że nie tracę nic z tego pierwotnego barbarzyństwa.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
w metalu może być tylko szybciej-wolniej, mniej lub bardziej brutalnie. tu nie ma miejsca na kombinowanie
- Mol
- vicek
no wole brutalnie i prościej , ale czasem można posłuchać czegoś innegoBonny pisze:w metalu może być tylko szybciej-wolniej, mniej lub bardziej brutalnie. tu nie ma miejsca na kombinowanie
- Drone