No z tym to i ja się przecież zgadzam :)Maria Konopnicka pisze: Oczywiście nie jest to metalowy album roku 2012 - na pewno też nie pierwsza 10, ani nie pierwsza 20. W pierwszej setce pewnie tak... :)
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FURIA
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- postuje jak opętany!
Najwyraźniej są kryptokobietami.Wężon pisze: Z facetami w kwestiach muzycznych też się tu nie zgadzasz[...]
-
- postuje jak opętany!
No akurat wymienione przez Ciebie zespoły to nie jest do końca męskie granie, więc można to przyjąć jako coś normalnego:)
- trzeci
- zaczyna szaleć
tak. do slepego krytykowania mi daleko, ale stawiam powazny zarzut taniosci. furia nie operuje argumentami, zeby stac sie zjawiskiem, jakim sie stali.Drone pisze:No z tym to i ja się przecież zgadzam :)Maria Konopnicka pisze: Oczywiście nie jest to metalowy album roku 2012 - na pewno też nie pierwsza 10, ani nie pierwsza 20. W pierwszej setce pewnie tak... :)
najlepsza furia - pierwsze 2,5 minuty strony a huta laura.
fuck you buddy
-
- postuje jak opętany!
Wiadomym jest, Huta jest doskonała. Nie wiem czy lepsza niż Marzanna, ale doskonała od początku do końca. Takwięcwychodzinato, że Huta = Marzanna.
-
- postuje jak opętany!
SLAYER KURWA!:)
-
- postuje jak opętany!
na pewno musi zacząć od Lany del Rey535 pisze:Czego mam słuchać, by zostać w końcu prawdziwym mężczyzną?White Pharaoh pisze:No akurat wymienione przez Ciebie zespoły to nie jest do końca męskie granie, więc można to przyjąć jako coś normalnego:)
Hjertet mitt slår i mørket
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
^Nie ukrywam, że nie jest to mój ideał damskiego uczesania
https://www.youtube.com/watch?v=7K8jiFhmBAY
Miłość, żądza i cierpienie...
https://www.youtube.com/watch?v=7K8jiFhmBAY
Miłość, żądza i cierpienie...
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Nie no, fryzura Blackiego zawsze była kul i na czasie, jakbym tak miał patrzeć to na pewno by poszli u mnie parę punktów do przodu.
Tak, czy siak skoro już wiemy, że Wojna i Ból to pankrok, to Wojewodowie więcej wspólnego mają z Debbie Blondyną niż z Koktajl Twins i takie są niestety fakty.
o albo (i tu edytuję) z tymi kotami
https://www.youtube.com/watch?v=9otg_Cm50RE
Tak, czy siak skoro już wiemy, że Wojna i Ból to pankrok, to Wojewodowie więcej wspólnego mają z Debbie Blondyną niż z Koktajl Twins i takie są niestety fakty.
o albo (i tu edytuję) z tymi kotami
https://www.youtube.com/watch?v=9otg_Cm50RE
Ostatnio zmieniony 16-12-2012, 01:02 przez Bezdech, łącznie zmieniany 1 raz.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Nie rozumiem w czym problem, dla faktów oczywiście...Bezdech pisze:Nie no, fryzura Blackiego zawsze była kul i na czasie, jakbym tak miał patrzeć to na pewno by poszli u mnie parę punktów do przodu.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
przestan, wystarczy napisac - rozedrgany, barokowy, pszenno-buraczany, kredensowy, naiwnie wtórny, rozwichrzony i masz perfekcyjny opis muzykiWężon pisze: O muzyce bardzo trudno jest pisać.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.