Wreszcie jakiś głos rozsądku. Ja nie tyle robię zarzut w stronę zespołu, bo mają prawo grać, co im się podoba, tylko w stronę tych wszystkich, którym podano na stół świński ryj w buraczkach, a ci twierdzą, że to majstersztyk kuchni śródziemnomorskiej.trzeci pisze:dokonalem rewizji furii. niestety nie wypadla ona pomyslnie dla zespolu. tanie to strasznie wszystko.
swoja droga, zeby dojsc do wniosku, ze to najlepszy metal tegoroczny to trzeba miec uszkodzony pien mozgu.
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FURIA
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
uf, ja twierdzę, że to polska muzyka ludowa, autochton przed lepianką, dlatego jest tak zajebiste.Drone pisze:Wreszcie jakiś głos rozsądku. Ja nie tyle robię zarzut w stronę zespołu, bo mają prawo grać, co im się podoba, tylko w stronę tych wszystkich, którym podano na stół świński ryj w buraczkach, a ci twierdzą, że to majstersztyk kuchni śródziemnomorskiej.trzeci pisze:dokonalem rewizji furii. niestety nie wypadla ona pomyslnie dla zespolu. tanie to strasznie wszystko.
swoja droga, zeby dojsc do wniosku, ze to najlepszy metal tegoroczny to trzeba miec uszkodzony pien mozgu.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
mnóstwo okDrone pisze: świński ryj w buraczkach
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Drone
Już odchodząc od tych kulinarnych porównań: uważam tę muzykę za zupełnie przeciętną, wokale za słabe i nieczytelne, teksty mają zalążek tej ludyczności, ale tylko zalążek. Być może są to mili ludzie itd., nie znam ich, być może są szczerzy w tym, co robią, ale dla oceny muzyki to nie ma znaczenia.
Jest to tanie granie dla półświadomych mas. Gimbaza, studentki, hipsterzy o IQ mniejszym od 100, generalnie ludzie, którzy dadzą sobie wcisnąć każdy kit. W zasadzie jest to odpowiednik polskiego hip-hopu przeniesionego na grunt black metalu. Dobre, bo wtórne, a wtórne, bo polskie. Dla mnie strata czasu i jedna wielka lipa.
Jest to tanie granie dla półświadomych mas. Gimbaza, studentki, hipsterzy o IQ mniejszym od 100, generalnie ludzie, którzy dadzą sobie wcisnąć każdy kit. W zasadzie jest to odpowiednik polskiego hip-hopu przeniesionego na grunt black metalu. Dobre, bo wtórne, a wtórne, bo polskie. Dla mnie strata czasu i jedna wielka lipa.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Fajnie. Zawsze chciałem się dowiedzieć jak to jest - być studentką.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- twoja_stara_trotzky
w zasadzie możesz sobie to podłożyć pod dowolną płytę i będzie pasowało (chociaż przeważnie nie będzie miało, jak w wypadku Furii, nic wspólnego ze stanem rzeczywistym), na tym właśnie polega twoje pisanie o muzyce, jest uniwersalne :DDrone pisze:Już odchodząc od tych kulinarnych porównań: uważam tę muzykę za zupełnie przeciętną, wokale za słabe i nieczytelne, teksty mają zalążek tej ludyczności, ale tylko zalążek. Być może są to mili ludzie itd., nie znam ich, być może są szczerzy w tym, co robią, ale dla oceny muzyki to nie ma znaczenia.
-
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie odsłuchałem sobie ostatnią płytę - jest znakomita!
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- rozkręca się
Tu cię boli. Zapewne 3/4 forum piła już z Nihilem stąd ta twoja wrogość, a może zazdrość ?Drone pisze: Być może są to mili ludzie itd., nie znam ich,....
Jeżeli dla ciebie ich muzyka jest dla idiotów, to ja dziękuję bozi, że stworzyła mnie debilem:)
Ja bym chciał jeszcze się odnieść do twoich słów parę postów wyżej, doszukujesz się jakiegoś geniuszu oraz innowacji(?) w muzyce Mgły, podczas gdy sam Mikołaj stwierdził, że (cytuję z pamięci) "nie potrafi nagrać nic innego co by nie przypominało Burzum" - (Oczywiście dla mnie to nie jest coś złego, lubię Mgłę jak i Burzum)
Także wykupkaj się, pozbądź się "wyśpiewanego" nieżytu i ściągnij jeszcze raz mp3 z muzyką Furii bo chyba coś ci się pomyliło.
NIE
- twoja_stara_trotzky
- Drone
Przecież ja nie piję :)
Nawet nie uważam tej FURII za jakieś gówno, ot po prostu przeciętny black, jakiego może u nas nie jest za dużo, bo generalnie to nie jest kraj ludzi twórczych ani nawet odtwórczych, ale za to w Niemczech czy we Francji takich tworów jest na pęczki.
Przyjmijcie po prostu do wiadomości, że ktoś ma inne zdanie na temat tej"mody" i że z tym zdaniem musicie się liczyć, biorąc pod uwagę moją inteligencję, błyskotliwość, wysportowaną sylwetkę i szereg innych wymiernych parametrów ;)
Nawet nie uważam tej FURII za jakieś gówno, ot po prostu przeciętny black, jakiego może u nas nie jest za dużo, bo generalnie to nie jest kraj ludzi twórczych ani nawet odtwórczych, ale za to w Niemczech czy we Francji takich tworów jest na pęczki.
Przyjmijcie po prostu do wiadomości, że ktoś ma inne zdanie na temat tej"mody" i że z tym zdaniem musicie się liczyć, biorąc pod uwagę moją inteligencję, błyskotliwość, wysportowaną sylwetkę i szereg innych wymiernych parametrów ;)
- Sybir
Aż dziw, że tam też tej Furii słuchają. Wysportowana sylwetka nie ma tu nic do rzeczy.Drone pisze:za to w Niemczech czy we Francji takich tworów jest na pęczki
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Widzisz, Drone, słuchaj ludzi obytych w świecie :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
To weź pomóż, rzuć nazwami.Drone pisze:Przecież ja nie piję :)
ale za to w Niemczech czy we Francji takich tworów jest na pęczki.
Grrrówno!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
coraz lepij :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;