Wierzę im, z każdą płytą po powrocie są lepsi. Premiera 15 lutego.blabbermouth.net pisze:"People should expect nothing less than sheer brutality, as we perform together with this incredible lineup! We feel this CD will be the best SUFFOCATION album ever to have been released and are confident the fans will love it."
SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: SUFFOCATION
I AM MORBID
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
niezmiernie bawią mnie deklaracje zespołów w rodzaju "to będzie nasza najlepsza płyta", "nigdy wcześniej nie graliśmy tak a tak" itd. nie byłoby w tym nic zabawnego, gdyby te płyty rzeczywiście były najlepsze...
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, to rzeczywiście wywołuje pobłażliwy uśmiech, ale W TYM WYPADKU jest to możliwe, choć trudno im będzie przebić wybitną "Blood Oath".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szkoda że premiera nie będzie 14 lutego - dla tych, co kochają Suffocation wymarzona data;-)
-
Wydaje mi się to całkiem naturalne, że ktoś chce/życzyłby sobie robić rzeczy lepsze i lepsze, choć oczywiście w zderzeniu z rzeczywistością wypada to zazwyczaj nieco inaczej. Kiedy jednak takie deklaracje padają gdy płyta jest już nagrana i wydana to rzeczywiście może to śmieszyć, tylko, że wtedy z reguły słyszy się, że "za wcześnie żeby oceniać", "najmłodsze dziecko" itd., itp.Bonny pisze:niezmiernie bawią mnie deklaracje zespołów w rodzaju "to będzie nasza najlepsza płyta", "nigdy wcześniej nie graliśmy tak a tak" itd. nie byłoby w tym nic zabawnego, gdyby te płyty rzeczywiście były najlepsze...
- Self
- rasowy masterfulowicz
No, wreszcie Beginning of Sorrow zagrają na nowo.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
est pisze:Wydaje mi się to całkiem naturalne, że ktoś chce/życzyłby sobie robić rzeczy lepsze i lepsze, choć oczywiście w zderzeniu z rzeczywistością wypada to zazwyczaj nieco inaczej. Kiedy jednak takie deklaracje padają gdy płyta jest już nagrana i wydana to rzeczywiście może to śmieszyć, tylko, że wtedy z reguły słyszy się, że "za wcześnie żeby oceniać", "najmłodsze dziecko" itd., itp.Bonny pisze:niezmiernie bawią mnie deklaracje zespołów w rodzaju "to będzie nasza najlepsza płyta", "nigdy wcześniej nie graliśmy tak a tak" itd. nie byłoby w tym nic zabawnego, gdyby te płyty rzeczywiście były najlepsze...
Czasem też tak bywa, że takimi wypowiedziami muzycy trafili w sedno, chociaż przyznać trzeba, że zdarza się to rzadko.
- Mol
- zahartowany metalizator
- ultravox
No raczej dziwne by było, gdyby zespół wydawał nową płytę nie uważając jej za najlepszą w dotychczasowym dorobku. Gdyby w wywiadach mówili "wiesz, tym razem wyszedł nam taki średni album, gorszy od poprzedniego. Ale może komuś się spodoba..." to by dopiero było śmieszne ;)est pisze:Wydaje mi się to całkiem naturalne, że ktoś chce/życzyłby sobie robić rzeczy lepsze i lepsze, choć oczywiście w zderzeniu z rzeczywistością wypada to zazwyczaj nieco inaczej. Kiedy jednak takie deklaracje padają gdy płyta jest już nagrana i wydana to rzeczywiście może to śmieszyć, tylko, że wtedy z reguły słyszy się, że "za wcześnie żeby oceniać", "najmłodsze dziecko" itd., itp.Bonny pisze:niezmiernie bawią mnie deklaracje zespołów w rodzaju "to będzie nasza najlepsza płyta", "nigdy wcześniej nie graliśmy tak a tak" itd. nie byłoby w tym nic zabawnego, gdyby te płyty rzeczywiście były najlepsze...
- Mol
-
Słaby. Nie przbiją genialnego Blood Owl.
- YNKE
- w mackach Zła
Bonny pisze:niezmiernie bawią mnie deklaracje zespołów w rodzaju "to będzie nasza najlepsza płyta", "nigdy wcześniej nie graliśmy tak a tak" itd. nie byłoby w tym nic zabawnego, gdyby te płyty rzeczywiście były najlepsze...
Kuba wrócił :D
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
jak na razie jest mizernie - Breeding the Spawn to to nie będzie
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Proszę, niech ktoś mi powie, że to nie tak będzie brzmiała cała płyta...
-
ultravox pisze: No raczej dziwne by było, gdyby zespół wydawał nową płytę nie uważając jej za najlepszą w dotychczasowym dorobku. Gdyby w wywiadach mówili "wiesz, tym razem wyszedł nam taki średni album, gorszy od poprzedniego. Ale może komuś się spodoba..." to by dopiero było śmieszne ;)
gadać sobie mogą co chcą. inna sprawa, że zwykle te płyty nie dorastają do poziomu najwcześniejszych wydawnictw. możemy tu wziąć na tapetę przykładowo Deicide, Morbid Angel, Incantation, Entombed, Sinister, Vader, czy kogo tam tylko sobie zażyczysz :)
- twoja_stara_trotzky
jaki chujowy ten nowy numer :D
marudziłem na nich zawsze, ale ten numer to są już himalaje wsi :D
marudziłem na nich zawsze, ale ten numer to są już himalaje wsi :D
- Drone
Przesadzasz, jest skoczny i motoryczny, krok w tył niestety w stosunku do BO, but let us wait for the final release!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
biorąc pod uwagę dotychczasową formę Suffo to trzeba przyznać, że numer poniżej poziomu meblościankowości :/
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
słabo, zarówno kompozycyjnie jak i brzmieniowo
In a world of compromise...some don't
-
- rasowy masterfulowicz