Nie znam Doombringera i ostatniego Bestial Raids, względem pozostałych zaś: Mgła>Furia>Medico Peste>Szron>Voidhanger, przy czym Mgła raczej też nie stałaby u mnie tak wysoko, gdyby teksty były w jakimś jezyku, którego bym nie rozumiał, bo dopiero one przemieniają w moich uszach zastaną melodyjność w dewocyjną metodyczność.Drone pisze:Jeżeli chodzi o polski metal, to na pewno lepsze ostatnio były MGŁA, BESTIAL RAIDS, CULTES, DOOMBRINGER, MEDICO PESTE, SZRON i VOIDHANGER. .
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: FURIA
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
WaszJudasz pisze:Nie znam Doombringera i ostatniego Bestial Raids, względem pozostałych zaś: Mgła>Furia>Medico Peste>Szron>Voidhanger, przy czym Mgła raczej też nie stałaby u mnie tak wysoko, gdyby teksty były w jakimś jezyku, którego bym nie rozumiał, bo dopiero one przemieniają w moich uszach zastaną melodyjność w dewocyjną metodyczność.Drone pisze:Jeżeli chodzi o polski metal, to na pewno lepsze ostatnio były MGŁA, BESTIAL RAIDS, CULTES, DOOMBRINGER, MEDICO PESTE, SZRON i VOIDHANGER. .
no to czym predzej kup ostatni Bestial Raids i mozesz je ustawic na równi z mgłą :))
choc dla mnie te rownanie powinno wygladac nastepujaco:
Bestial Raids = Mgła > Szron = Furia = Medico Peste > Voidhanger (choć ten ostatni zakurwiscie mi sie podoba z tym, że do tego zestawienia mi nie pasuje :P)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Kompletnie tego nie czuję, żeby w jakimkolwiek zestawieniu pojawiały się obok siebie ww. zespoły. Bestial Raids i Furia obok siebie? Jeżu! Czy chłopaki z Bestial Raids czytają to forum? :Dmaciek z klanu pisze:
choc dla mnie te rownanie powinno wygladac nastepujaco:
Bestial Raids = Mgła > Szron = Furia = Medico Peste > Voidhanger (choć ten ostatni zakurwiscie mi sie podoba z tym, że do tego zestawienia mi nie pasuje :P)
Btw. na marcowym koncercie Furii w Warszawie natknęłam się na zabawną nastolatkę. Właśnie została siłą oderwana od barierki. Odwróciła się w moją stronę, uśmiechnęła się, popatrzyła na Nihila z uwielbieniem, rzuciła komentarzem, a ja o mało co nie padłam.
Jej komentarz brzmiał: "ORGAZM!!!" :D :D :D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
black metal boysband? ;-)
nadal nie słyszałem żadnej płyty Furii w całości :-(
nadal nie słyszałem żadnej płyty Furii w całości :-(
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie, nigdy nie ejakulowałem na widok Nihila :-(
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Takie dawki alkoholu są zdecydowanie niebezpieczne dla organizmu.nicram pisze:W black metalu na pewno. Tym niemniej wyziewów pod postacią Masachist, Hell United, Gortal oczywiście nie przebili.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Random Apex
Marzanna rzeczywiście jest cała świetna, ale ten numer na splicie jest również na poziomie - mnie się akurat bardzo podoba (może nie tak bardzo, jak Morowe, ale jednak).Block69 pisze:Ten nowy numer zaledwie poprawny. Na Marzannie każdy utwór jest zdecydowanie lepszy. Prześcignęli całe podwórko w tym roku.
You've got nothing to lose but your lives.
-
-
bardzo to zielone z Twojej stronybeastov23 pisze:na łące, nie potępiam.Plasfodeur pisze:w kółku, za ręcewałach pisze:Do Marzanny można spokojnie tańczyć
Grrrówno!