DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATH
http://www.mystic.pl/plyty_cd,death-spi ... ,13718.htm
Cena z dupy wzięta. Cieszy fakt, że wydali to na podwójnym albumie, tak jak wcześniejsze, a nie że poupychali te dodatki na jeden krążek.
Cena z dupy wzięta. Cieszy fakt, że wydali to na podwójnym albumie, tak jak wcześniejsze, a nie że poupychali te dodatki na jeden krążek.
-
Też mam wydanie z Under one flag, tak więc nie pali mi się dublować tego krążka. Chociaż jeśli poprawili coś niecoś w studiu, to chciałbym ją przynajmniej przesłuchać, tym bardziej, że w ten sposób poprawiony Human brzmiał naprawdę dobrze.
-
Owszem, kwestia przyzwyczajenia, pierwotne brzmienie Human było bardziej brudne, ciężkie, bardziej przypierało do ściany, ale słuchając tego remastera można było wychwycić bardziej grę Digiorgia, brzmienie nabrało przestrzeni, było bardziej czyste, klarowne, słuchało mi się tego dobrze. Ciekaw jestem po prostu jak brzmi "Spiritual...", remastering nie musi być od razu zły, be i fuj;-)
-
- rasowy masterfulowicz
Kupiłem wydania Relapse Human oraz ITP i obie cieszą moje ucho bardziej niż oryginalne mastery. Na tej pierwszej pomimo, że wydawało mi się, znam ją od lat, poznałem się dopiero w zeszłym roku. Bardzo dobry album, najlepszy jaki Chuck nagral po Leprosy.
I AM MORBID
-
Nie mam tego remastera Human, tylko wersję pierwotną, ale to właśnie to o czym mówię - to wznowienie naprawdę im się udało, słychać o wiele więcej patentów, można wychwycić więcej niuansów, chociażby w kwestii sekcji rytmicznej. Kurwa, jak znajdę kilka zbędnych złociszy to sobie chyba sprawię ten album.
- nicram
Dzisiaj 11 lat minęło od tej smutnej chwili. Włączmy płyty DEATH, nalejmy dobrego trunku i wspomnijmy zajebistego muzyka. Let the metal flow into eternity!
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
I koniecznie dopiszcie miasta. Pyrzyce [*]
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Też dzisiaj wrzuciłem Death. Konkretnie ostatni album. Żadnego muzyka metalowego tak nie brakuje na scenie jak Chucka. Muzyczna pustka po Nim jest nie do wypełnienia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Zaraz Was black metalowcy rozdziobią za to, że tutaj Chucka tak opłakujecie, a rocznice śmierci Jona w dupie macie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
Pięknie napisane!Pacjent pisze:Też dzisiaj wrzuciłem Death. Konkretnie ostatni album. Żadnego muzyka metalowego tak nie brakuje na scenie jak Chucka. Muzyczna pustka po Nim jest nie do wypełnienia.
all the monsters will break your heart