BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
Podtytuł: "na gapę z biedronką"
- Lykantrop
Heh, od razu widać kto tu umie norweski, a kto nie. To tylko informacja, że książka będzie z Lidla.Riven pisze:SIIDła?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Mam nadzieję, że za 5 lat nie będę tak wyglądał :) Może nie słuchać już tego Burzum i rzeczywiście przerzucić się na Duran Durna? :)Random Apex pisze:39 latMaria Konopnicka pisze:Ile Varg ma lat? Jak na niego patrzę to mam wrażenie, że to facet po 50. A chyba ma ze cztery dychy z jakimś niedużym haczykiem...
To głównie kwestia brody i siwych włosów - ja się tydzień temu ogoliłem i obciąłem włosy i dziś jak przechodzą koło pobliskiego liceum to słyszę pisk dziewcząt :)Ihasan pisze: a rzeczywiście wygląda jak by był po 50tce :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
szczaF ;)Maria Konopnicka pisze: Mam nadzieję, że za 5 lat nie będę tak wyglądał :) Może nie słuchać już tego Burzum i rzeczywiście przerzucić się na Duran Durna? :)
- nicram
Piszczą bo zobaczyły starego, siwego zboka po 50tce? ;-)Maria Konopnicka pisze:To głównie kwestia brody i siwych włosów - ja się tydzień temu ogoliłem i obciąłem włosy i dziś jak przechodzą koło pobliskiego liceum to słyszę pisk dziewcząt :)Ihasan pisze: a rzeczywiście wygląda jak by był po 50tce :)
all the monsters will break your heart
Jakbym chciał wyglądać jak cipa, to rzeczywiście szybko bym się z nim skonsultował :))535 pisze:Przekręć do Krzyśka Ibisza, może będzie miał jakieś cenne wskazówki.
Jestem stary jak malowidła na ścianach we francuskich grotach - od miesiąca zacząłem znów regularnie ćwiczyć, a nic tak nie uświadamia nam naszego wieku jak wysiłek fizyczny, wkładany w skazaną na klęskę próbę odzyskania dawnej formy :))Ihasan pisze: szczaF ;)
- Drone
Kiedyś był taki żart. Jak dać dziecku na imię po urodzeniu? Jak dziewczynka - to oczywiście Linda. Jak chłopiec - Bogusław. A jak nie wiadomo co - to Ibisz :)Maria Konopnicka pisze:Jakbym chciał wyglądać jak cipa, to rzeczywiście szybko bym się z nim skonsultował :))535 pisze:Przekręć do Krzyśka Ibisza, może będzie miał jakieś cenne wskazówki.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- zaczyna szaleć
Varg jak Varg ale jego żona to fajna dupa :) BTW 2:49 na filmiku - efekt nocnej libacji Varga z niedźwiedziem.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Nie czaję tego kultu kory i krzesiwa i nie przechodzą mnie ciarki od oglądania stalaktytów, więc wynudził mnie ten trailer niemiłosiernie. Zresztą 10 minutowy trailer, ech... poczekam na streszczenie filmu i najlepsze momenty wycięte na youtube.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
bo nie rozumiesz, że biali ludzie pochodzą od neandertalczyków i nie rajcuje cię ten fakt. Być może dlatego, że jesteś z Etiopii. Polecam zamówić badania przodkostwa DNAultravox pisze:Nie czaję tego kultu kory i krzesiwa i nie przechodzą mnie ciarki od oglądania stalaktytów, więc wynudził mnie ten trailer niemiłosiernie. Zresztą 10 minutowy trailer, ech... poczekam na streszczenie filmu i najlepsze momenty wycięte na youtube.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- nicram
Bzdury pleciesz. W ludzkim genomie, w tym także człowieka białego jest zaledwie kilka procent genów, których sekwencja podobna jest do tych spotykanych u Neandertalczyka. Nie świadczy to o tym, że od niego pochodzimy, ale o tym, że w pewnym momencie dochodziło do krzyżowania się człowieka rozumnego z Neandertalami.KelThuz pisze:
bo nie rozumiesz, że biali ludzie pochodzą od neandertalczyków
- twoja_stara_trotzky
Kel, a Korwin już nie Krul?
-
- w mackach Zła
- ultravox
- zahartowany metalizator
Bardzo mnie to rajcuje. Aż chyba wyrzeźbię sobie z tej radości sztylet z lodu i pójdę z nim pobiegać po polu w przebraniu krwawego Hegemona.KelThuz pisze: bo nie rozumiesz, że biali ludzie pochodzą od neandertalczyków i nie rajcuje cię ten fakt. Być może dlatego, że jesteś z Etiopii. Polecam zamówić badania przodkostwa DNA
- nicram
O to nawet inaczej niż myślałem:Hollowman pisze:http://big5.xiamenair.com/gate/big5/www ... 9/710.full
"Substantial controversy surrounds the question of whether Neandertals interbred with anatomically modern humans (...)
The only part of the genome that has been examined from multiple Neandertals, the mitochondrial DNA (mtDNA) genome, consistently falls outside the variation found in present-day humans and thus provides no evidence for interbreeding However, this observation does not preclude some amount of interbreeding or the possibility that Neandertals contributed other parts of their genomes to present-day humans."
Fajny artykuł, który oczywiście tezę Kela wbija w ziemię. Co studiujesz, albo gdzie pracujesz? ;-)