BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Re: BURZUM
Varg Vikernes in the role of HIMSELF
grubo
AVE JA!
grubo
AVE JA!
- vicek
- zahartowany metalizator
o vargus tez komentarzy udziela ? hehehe
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
BTW, fajna firma z tego Gmail. No i ciekawe czy zna skład rady nadzorczej Google skoro wie ze rządzą tam Żydzi
this is a land of wolves now
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Varg będzie podważał Darwina: otóż czarny człowiek pochodzi od małpy, a biały od niedźwiedzia.
- Realista
ja pierdolę, to jest jakaś masakra...
- twoja_stara_trotzky
poza tym, że to nudne, to mi się podoba idea kręcenia takich filmów. każda działalność, która wywołuję konsternację u typowego głupiego metalowca to dobra działalność :D
- Riven
- Kontakt:
nieprawda. bunt z definicji nie gwarantuje jakości. musi za tym stać jakas sensowna tresc. natomiast w tym wypadku...no nie wiem, chętnie sprobuje to obejrzeć:) czuje sympatie do tego człowieka, bez względu na bzdury które często produkuje na swoich blogaskach.
-
Znającemu się mistykowi nie okazuj sympatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
- zekke
varg wraca jakims gownianym samochodem z miasta gdzie kupil w tesco chleb tostowy aby zrobic grzanki na kamieniu i poogladac misie. wszystko na tle smetnego zawodzenia z pitolaca jedna melodie gitara. tak koncza blackmetalowcy.
- nicram
Łada Niva masa ok. Jak wyprowadzę się kiedyś za miasto, to na pewno ją sobie kupię. Poza tym chciałbym skończyć tak jak on - piękna chata w Telemarku, beztroska i oglądanie misiów...;-)
all the monsters will break your heart
- zekke
to sprzedaj wszystko co masz i uciekaj do lasu, przy odrobinie szczescia starczy na grzanki przez jakis czas.
- nicram
Nie czytasz ze zrozumieniem, nic o grzankach nie pisałem!
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
widoki zajebiste, no ale o to nie trudno w norwegiizekke pisze:varg wraca jakims gownianym samochodem z miasta gdzie kupil w tesco chleb tostowy aby zrobic grzanki na kamieniu i poogladac misie. wszystko na tle smetnego zawodzenia z pitolaca jedna melodie gitara. tak koncza blackmetalowcy.
muzyka bardzo fajna, pitolenie jednej melodii masa okej
cala reszta do zaorania, mozna obejrzec w kategoriach ciekawostki przyrodniczej ale nic wiecej w tym nie widze
-
- zaczyna szaleć
Mówiłem, że zajeżdża nowym albumem.It is Gullaldr from Umskiptar but the film will contain unpublished music.
Cieszę się, że młodzież w Polsce jeździ lepszymi samochodami, a chata w lesie to szczyt obciachu. Jednak cud gospodarczy się zdarzył. Brawo. Tak trzymać. Marzyciele.
Esz, wy to z info to jesteście sto lat za społeczeństwem multikulturalnym...
Po pierwsze, nie w Telemarku, tylko we Francji, bo farmę w Telemarku w piździec sprzedali, po drugie nie Varg, tylko Louis Cachet... (http://nn.wikipedia.org/wiki/Varg_Vikernes)
Po pierwsze, nie w Telemarku, tylko we Francji, bo farmę w Telemarku w piździec sprzedali, po drugie nie Varg, tylko Louis Cachet... (http://nn.wikipedia.org/wiki/Varg_Vikernes)
- Random Apex
Właśnie to sobie pomyślałam - chciałabym mieć takie życie, jak on teraznicram pisze:Łada Niva masa ok. Jak wyprowadzę się kiedyś za miasto, to na pewno ją sobie kupię. Poza tym chciałbym skończyć tak jak on - piękna chata w Telemarku, beztroska i oglądanie misiów...;-)
You've got nothing to lose but your lives.
Muzycznie bardzo mi odpowiada - jeśli chodzi o stronę wizualną, zdecydowanie lepsze niż teledyski Behemoth :)raphi pisze:http://www.burzum.org/eng/library/a_bur ... ry14.shtml
Nie wiem jak wam ale mi zajeżdża nowym albumem. No, barszczem też.
Ile Varg ma lat? Jak na niego patrzę to mam wrażenie, że to facet po 50. A chyba ma ze cztery dychy z jakimś niedużym haczykiem...