METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: METALLICA
Panie Adrian, ja nie jestem pewien, czy projekt pokazywania swej wyższości w tej formie, nad sympatycznym, zdolnym i ambitnym Młodzieńcem jest najlepszym rozwiązaniem. Trochę prowokuje, to fakt, ale mały klaps i krótka zjebka winna wystarczyć. Po co sugerować dodatkowe konsekwencje?
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Panie 535, ale koncepcja załatwienie tego w tej formie wyszła rok temu od imc trolla, wtedy go zlalem, kazalem nie pisac i zwyczajnie sie odpierdolic - nie zapamietał, a ostatnio przegiął pałeczke (juz nawet nie wyzwiskami, a swoja dwulicowa postawa) wiec zwycajnie przychyliłem sie do jego prosby sprzed roku - no co ja mam Ci wiecej napisac?? Proście a bedzie wam dane535 pisze:Panie Adrian, ja nie jestem pewien, czy projekt pokazywania swej wyższości w tej formie, nad sympatycznym, zdolnym i ambitnym Młodzieńcem jest najlepszym rozwiązaniem. Trochę prowokuje, to fakt, ale mały klaps i krótka zjebka winna wystarczyć. Po co sugerować dodatkowe konsekwencje?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nie wiem co jest dwulicowego w tym, ze się kogos zjebie na forum, a potem chce się za to przeprosić , bo chamstwo jest bez sensu, wiec się wysyla friend request żeby zakonczyc "spor". Naprawde. Zreszta ja mam prywatnie taka zasade, ze o ludziach wypowiadam się jak ich znam nie tylko na zywo*, ale tez i dobrze - w tym roku nauczyłem się np., ze pozory potrafią mylic do tego stopnia, ze nawet bardzo inteligentne osoby ulegaja dziwnym gierkom psychicznym, i dużo rzeczy się psuje. No ale to taka dygresja. A czy ja jestem dwulicowy - coz, staram się nie być, o to nalezaloby zapytać osoby które mnie znaja od lat, ale po jakiego grzyba wywlekać takie rzeczy na forum publiczne? Tak wiec Twoje zdanie pozostanie ostatnim, a kto jest w temacie ten i tak wie swoje. Pozdrawiam.
* a to co pisze na forum to w 90% trolling, ew. głupoty które przychodzą mi do glowy jak się nawale, np. jak to o odrzutowcach , no ale jak widać niektórzy nie kumaja oczywistego trolla nawet jak jest mało wyrafinowany :P
edit: dobra teraz to już naprawdę spadam bo longin bedziez a 6 minut a ja plyt jeszcze nie ustawiłem kurrrwaaaa
* a to co pisze na forum to w 90% trolling, ew. głupoty które przychodzą mi do glowy jak się nawale, np. jak to o odrzutowcach , no ale jak widać niektórzy nie kumaja oczywistego trolla nawet jak jest mało wyrafinowany :P
edit: dobra teraz to już naprawdę spadam bo longin bedziez a 6 minut a ja plyt jeszcze nie ustawiłem kurrrwaaaa
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Adrian696
odpowiadam ostatni raz - bo nie mam juz na ciebie sily i twoje "niedopowiedzenia"
ja zdania nie zmienie - spotkamy sie - mogłes rok temu odpuscic jak ci napisałem, ze zamaist przysyłac mi propozycje solowki masz sie zwyczajnie odpierdolic - ale wybrałes inaczej - pełen luz
no to co napisałem, o 14 wysyłasz friend rewquest a o 19 zaczynasz swoja kolejna jazde pod moim adresem na forum - no albo jestes psychicznie chory albo jestes debilem - innej opcji nie maRiven pisze:Nie wiem co jest dwulicowego w tym, ze się kogos zjebie na forum, a potem chce się za to przeprosić , bo chamstwo jest bez sensu, wiec się wysyla friend request żeby zakonczyc "spor".
rozumiem, ze na forum prywatnym wyzywałes mnie od biedaków, pisałes ze jestem kłamca, srałes na mnie nawet wtedy kiedy ignorowąłem cie przez jakis tydzien?? a teraz chodzisz od tematu do tematu i znow wcinasz sie w nie swoje rozmowy - bo dzis konwersowałem z Empirem jak postanowiłes sie wyzalic jaki ten Adrianek zły i jak nie rozumie nastoletniego trollaRiven pisze:A czy ja jestem dwulicowy - coz, staram się nie być, o to nalezaloby zapytać osoby które mnie znaja od lat, ale po jakiego grzyba wywlekać takie rzeczy na forum publiczne?
ja zdania nie zmienie - spotkamy sie - mogłes rok temu odpuscic jak ci napisałem, ze zamaist przysyłac mi propozycje solowki masz sie zwyczajnie odpierdolic - ale wybrałes inaczej - pełen luz
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- empir
panowie, ale ostro. ja mimo wszystko zamiast solówki proponuję browara na dobrym koncercie
no ale ja nie wiem jak było naprawdę. solówka to przecież ostateczność
no ale ja nie wiem jak było naprawdę. solówka to przecież ostateczność
Ja proponuję solo na browary. To pozwoli wyrzucić z siebie wszystkie demony i negatywne uczucia.
- empir
dobry pomysł
ja tam nie chcę nikogo oceniać bo nie poznałem żadnego z nich osobiście a to podstawa, ale obydwaj to fajne chłopaki.
a że jeden młody (i pewnie jeszcze pryszczaty) a drugi w kwiecie wieku to może dochodzić do tzw. różnic pokoleniowych.
jednak proponuję zamienić okrzyk "ku wojnie" na "na zdrowie"
to mówiłem ja, empirus magus który dzisiaj trochę rivenował ;)
ja tam nie chcę nikogo oceniać bo nie poznałem żadnego z nich osobiście a to podstawa, ale obydwaj to fajne chłopaki.
a że jeden młody (i pewnie jeszcze pryszczaty) a drugi w kwiecie wieku to może dochodzić do tzw. różnic pokoleniowych.
jednak proponuję zamienić okrzyk "ku wojnie" na "na zdrowie"
to mówiłem ja, empirus magus który dzisiaj trochę rivenował ;)
- Riven
- Kontakt:
jak sie mnie pozna osobiście to jasne jest ze jestem po prostu zajebiscie inteligentnym, sympatycznym i dodatkowo wybitnie skromnym i pelnym dystansu do siebie człowiekiem. for real.
a generalnie mam identyczny mindset - stad to co pisałem wyżej. no ale jak sie nie da zapomnieć o jakiś trollingach i flejmach i trzeba oceniac człowieka którego sie widziało najwyżej na zdjęciu na fejsbuk... no ja już nie będę tego komentowal, to jest zwyczajnie przykre :) Ale coz, bywa i tak, chuj w boga i do przodu.
wracając do tematu (który jest przecież dużo mniej wazny):
@est
wyjebisty numer i swietny teledysk. gdyby ta plyta była w calosci na takim poziomie, to bylby swietny rockowy wygar, a niestety poza paroma lepszymi momentami strasznie sie ona rozłazi w szwach. no, ale Fuel nie sluchalem wieki i kurwa, ladnie mnie te skurwsynskie riffy rozbudzily. Nie ide dziś spac - a trzeźwy.
a generalnie mam identyczny mindset - stad to co pisałem wyżej. no ale jak sie nie da zapomnieć o jakiś trollingach i flejmach i trzeba oceniac człowieka którego sie widziało najwyżej na zdjęciu na fejsbuk... no ja już nie będę tego komentowal, to jest zwyczajnie przykre :) Ale coz, bywa i tak, chuj w boga i do przodu.
wracając do tematu (który jest przecież dużo mniej wazny):
@est
wyjebisty numer i swietny teledysk. gdyby ta plyta była w calosci na takim poziomie, to bylby swietny rockowy wygar, a niestety poza paroma lepszymi momentami strasznie sie ona rozłazi w szwach. no, ale Fuel nie sluchalem wieki i kurwa, ladnie mnie te skurwsynskie riffy rozbudzily. Nie ide dziś spac - a trzeźwy.
-
Mnie też nieźle ten kawałek nakręca. Świetnie zaaranżowana perkusja.
- Riven
- Kontakt:
no to jest kawalek totalny. poziom najlepszych dokonan. nawet solo jest wyjątkowo zajebiste, bez pitolenia na wahu tylko z feelingiem ;]. plyta zmarnowanego potencjalu jak dla mnie.
- vicek
ja tam wole reload od load
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja też.vicek pisze:ja tam wole reload od load
- Kraft
- weteran forumowych bitew
E tam, na Load nie ma żadnych mielizn. Trzyma poziom i klimat do końca. Reload to już tylko pojedyncze strzały. Mnie bardziej mierzi zmarnowany potencjał riffów z St. Anger, np: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9WQ#t=868s
Niszczą obiekty te riffy, no :)
- hcpig
3/4 raczej, zrobić idealnego Reloada to po prostu go trochę obciąć.Kraft pisze:Reload to już tylko pojedyncze strzały.
Yare Yare Daze
- Riven
- Kontakt:
W sumie cos w tym jest, zwłaszcza, ze to nagranie brzmi zajebiscie, gitary jak potworyKraft pisze:E tam, na Load nie ma żadnych mielizn. Trzyma poziom i klimat do końca. Reload to już tylko pojedyncze strzały. Mnie bardziej mierzi zmarnowany potencjał riffów z St. Anger, np: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9WQ#t=868s
- Kraft
A najlepsze że Skolnick coś kiedyś skomlał, że te wałki są tak poczarowane komputerowo, że nie daliby ich rady grać na żywo ;)Riven pisze:W sumie cos w tym jest, zwłaszcza, ze to nagranie brzmi zajebiscie, gitary jak potwory
- Riven
- Kontakt:
whaaat, niby w którym momencie ;d BTW Skolnick pipa :D. Za gnoja jaralem się strasznie jak innymi onanistami , ale teraz to mnie meczy i w sumie jego solówki to najsłabszy aspekt tych niezłych starych plyt Testoviromentu.
- Kraft
Słuchaj tego:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WQ#t=3118s
Nie ma chuja we wsi na riffy papy Heta ;)
Nie ma chuja we wsi na riffy papy Heta ;)
- empir
jakbym o sobie czytałRiven pisze:jak sie mnie pozna osobiście to jasne jest ze jestem po prostu zajebiscie inteligentnym, sympatycznym i dodatkowo wybitnie skromnym i pelnym dystansu do siebie człowiekiem. for real.
no ale masz coś z trolla a Adrian ma widocznie alergięRiven pisze:a generalnie mam identyczny mindset - stad to co pisałem wyżej. no ale jak sie nie da zapomnieć o jakiś trollingach i flejmach i trzeba oceniac człowieka którego sie widziało najwyżej na zdjęciu na fejsbuk... no ja już nie będę tego komentowal, to jest zwyczajnie przykre :) Ale coz, bywa i tak, chuj w boga i do przodu.
no ale ja tam się do waszych wojenek nie będę wpierdalał
peace brothers :-)