METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: METALLICA
aaaaa
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
what, raz wyslalem Adrianowi friend request (da się w ogole więcej niż raz?? nie znam się na fb) a ten dalej przezywa i jeszcze klamie na temat jakiejś liczby ;d ja chciałem podac reke, przeprosić się i przestać obrzucać się gownem jak dzieci, ale nie, trzeba dalej pierdolic i obgadywać ludzi na forum jak jakas nie przymierzając baba... ehhh EOT ;).
a F1 super sprawa nie znam się ale podobają mi się wyscigowki
this is a land of wolves now
- empir
riven, nie psuj zabawy. przyjdź jak będziesz napierdolony to pogadamy :)Riven pisze:what, raz wyslalem Adrianowi friend request (da się w ogole więcej niż raz?? nie znam się na fb) a ten dalej przezywa i jeszcze klamie na temat jakiejś liczby ;d ja chciałem podac reke, przeprosić się i przestać obrzucać się gownem jak dzieci, ale nie, trzeba dalej pierdolic i obgadywać ludzi na forum jak jakas nie przymierzając baba... ehhh EOT ;).
- Adrian696
nie dosc ze jestes zjebem, to jeszcze nie rozumiesz co czytasz, "fefnascie" tyczyło sie tych zaproszen na F1 które generowałes pod kazdym moim postem przez kilka dni - wiec chyba nie kłamałemRiven pisze:what, raz wyslalem Adrianowi friend request (da się w ogole więcej niż raz?? nie znam się na fb) a ten dalej przezywa i jeszcze klamie na temat jakiejś liczby ;d ja chciałem podac reke, przeprosić się i przestać obrzucać się gownem jak dzieci, ale nie, trzeba dalej pierdolic i obgadywać ludzi na forum jak jakas nie przymierzając baba... ehhh EOT ;).
idz gówniarzu do tematu "debilizmy-jaja" tam zacytowałem kilka twoich wpisów adresowanych do mnie, to pewnie bylo w ramach tego przepraszania
mistrzem pierdolenia to jestes ty zjebku, chocby o tym F1 w Barcelonie gdzie ani razu ci nie odpowiedziałem a snułes sie za mna przez kilka dni w kazdym topicu
nie obgaduje cie za twoimi plecami tak jak ty mnie - do czego sie przyznałes na Fb jesli nie pamietasz - ja pisze w twojej obecnosci ze jestes zjebem, dokładnie to samo ci powiem jak sie spotkamy, kiedys pisałes mi na priwie ze w cztery oczy bedziesz chciał ze mna pogadac - wiec dostaniesz te szanse
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
Jezus, jakim ty musisz być smutnym i zestresowanym człowiekiem :). Już wypierdalam Adrian, sorry. Milego wieczoru.
empir > nie, chwilowo mam dość alkoholu, dzisiaj abstynencja i dobre zarcie;). zresztą longinus prowadzi a co będę sam pil?
empir > nie, chwilowo mam dość alkoholu, dzisiaj abstynencja i dobre zarcie;). zresztą longinus prowadzi a co będę sam pil?
- empir
panowie, jutro niedziela. przekażcie sobie znak pokoju, umyjcie siusiaki i do żon
- Riven
- Kontakt:
Ja bym chciał, naprawdę - bez trollingu. Ale do tej pory się nie dalo, nie wiem dlaczego (inb4 kolejne wiadro inwektyw)
535
Przepraszam, wiem ze to Twój ulubiony zespol. Drugi po Voivod.
535
Przepraszam, wiem ze to Twój ulubiony zespol. Drugi po Voivod.
- Adrian696
tak patrzac na ilosc moich postów a twoich zjebku, to jakim smutasem ty musisz byc :)Riven pisze:Jezus, jakim ty musisz być smutnym i zestresowanym człowiekiem :). Już wypierdalam Adrian, sorry. Milego wieczoru.
mnie zwyczajnie nerwuje taka dwulicowa swinia jak ty, ktora na forum zgrywa kozaka, a na privie jest grzeczniutki i kumplowac sie chce - o 14 wysyła grzeczna wiadomosc, a po 19 jak wypije dwa piwka zaczyna od pizd wyzywac
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
skoncz juz z tymi inwektywami - poczytaj siebie co do mnie pisałes lub piszesz, a teraz udajesz kaczynskiego - wiecznie pokrzywdzonyRiven pisze: (inb4 kolejne wiadro inwektyw)
.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
No może Skaut albo Maniek by coś tu podziałał, bo obaj jesteście żałośni. Kogo w sumie obchodzi, co tam sobie piszecie na fb.
'Come the Blessed Madness'
- Riven
- Kontakt:
COFFIN > pelna zgoda. dlatego ja to już kieruje tylko do adriana, zresztą kto inny by chciał to czytac? jakby mnie to nie dotyczyło to bym nie czytal :D
@Adrian
ja tego kompletnie nie rozumiem. kiedyś było "miedzy nami" ok. gadaliśmy sobie o slayerze, sam zdobyles mój numer gg i wysylales mi linki do plyt (co było fajne i dzięki) a potem w momencie gdy postawiłem się w obronie drone'a bo znam gościa osobiście i wiem ze wiadra gowna które na niego wylewales były niefajne, to automatycznie z dnia na dzień stalem się największym zjebem forum. no jest to cokolwiek zastanawiające. na privie jestem grzeczniutki bo w zyciu jestem grzeczniutki - jak ktoś na serio bierze moje teksty które pisze jak się najebie 3 piwami, no to sorry, ale co ja na to poradzę. To nie moja wina.
dalem friend request bo wyszedłem z zalozenia ze ta cala "wojna" jest zupełnie bez sensu i nie warto dalej ciagnac takiej zenady, zwłaszcza ze masz zajoba na punkcie slayera co ja bardzo cenie. no ale chuj - Twój wybor.
Dobra, ja spadam, nie chce mi się już dalej tego ciagnac bo naprawdę mnie to meczy i nudzi. Ty rob co chcesz, jak dalej jest to dla Ciebie takie ważne, to pisz, ja już bez odbioru (postaram się tym razem). Tylko proszę nie wywlekać jakichś faktow z zycia osobistego na forum publicznym o ile sam nie wspominam o nich.
Spadam bo longin zaraz będzie i trzeba plyty naszykować do kolacji. Dobranoc!
@Adrian
ja tego kompletnie nie rozumiem. kiedyś było "miedzy nami" ok. gadaliśmy sobie o slayerze, sam zdobyles mój numer gg i wysylales mi linki do plyt (co było fajne i dzięki) a potem w momencie gdy postawiłem się w obronie drone'a bo znam gościa osobiście i wiem ze wiadra gowna które na niego wylewales były niefajne, to automatycznie z dnia na dzień stalem się największym zjebem forum. no jest to cokolwiek zastanawiające. na privie jestem grzeczniutki bo w zyciu jestem grzeczniutki - jak ktoś na serio bierze moje teksty które pisze jak się najebie 3 piwami, no to sorry, ale co ja na to poradzę. To nie moja wina.
dalem friend request bo wyszedłem z zalozenia ze ta cala "wojna" jest zupełnie bez sensu i nie warto dalej ciagnac takiej zenady, zwłaszcza ze masz zajoba na punkcie slayera co ja bardzo cenie. no ale chuj - Twój wybor.
Dobra, ja spadam, nie chce mi się już dalej tego ciagnac bo naprawdę mnie to meczy i nudzi. Ty rob co chcesz, jak dalej jest to dla Ciebie takie ważne, to pisz, ja już bez odbioru (postaram się tym razem). Tylko proszę nie wywlekać jakichś faktow z zycia osobistego na forum publicznym o ile sam nie wspominam o nich.
Spadam bo longin zaraz będzie i trzeba plyty naszykować do kolacji. Dobranoc!
Panowie, dajcie spokój. Zjebcie się tu, lub w innym temacie, ale nie wywlekajcie spraw z prywatnej korespondencji, względnie operujcie jej cytatami, wtedy można będzie gromadzić oryginalny materiał na "Spowiedź forumowicza", która w roku 2013 uderzy nowymi trailerami.
- Riven
- Kontakt:
No wlasnie tez mi się to bardzo nie podoba ale już nawet tego nie komentuje bo nie takie rzeczy się tu dzialy. To jest poniżej poziomu poniżej którego nawet JA nie zejde :DDDDD hail satan
a w temacie: METALLICA ssie, SLAYER lepszy, master of puppets 6/10 eot.
a w temacie: METALLICA ssie, SLAYER lepszy, master of puppets 6/10 eot.
- Adrian696
pominałes drobny fakt, ze stanales w obronie Drona nazywajac mnie głupkiem i debilem :) nie interesuje mnie czy nazywasz mnie pizda, głupiem, debilem etc etc na trzezwo czy po pijaku - nie ma to zadnego znaczenia - liczy sie tylko ze ejstes dwulicowy
spotkamy sie na koncercie - wyjasnimy wszytsko
spotkamy sie na koncercie - wyjasnimy wszytsko
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Jeezu, chyba będzie wam trzeba taki koncert w końcu zorganizować.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- empir
metallica wyda wnet nową płytę, spotkajcie się w golden circle
- Riven
- Kontakt:
METALLICA supportujaca SLAYER :)))) szkoda, ze w takiej - słusznej - kolejności raczej ich nigdy nie zobaczymy.
- empir
nie ma znaczenia kto kogo na koncercie supportuje. liczy się która kapela dostarcza nam na koncercie więcej pozytywnego poweruRiven pisze:METALLICA supportujaca SLAYER :)))) szkoda, ze w takiej - słusznej - kolejności raczej ich nigdy nie zobaczymy.
- Riven
- Kontakt:
to jest prawda. i Metallica jest w tym swietna - co bym o nich nie mowil. Slayer to oczywiście totalna zaglada, ale Meta i tak gra znakomite koncerty.Az zaluje, ze nie moglem być w tym roku - sily wyższe - a podobno był set z samych klasycznych numerow.