CARCASS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CARCASS
Zawsze rozpierdalała mnie końcówka tego utworu.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O to to, żadnego rocka, samo gore death metal.COFFIN pisze:Oczywiście:Nasum pisze: Nazwa Carcass do czegoś zobowiązuje.
Nie inaczej, choć pewna obawa jest. Niektóre rzeczy powinny zostać martwe, a nie wracać po latach. Żeby się nie skończyło jak z ostatnim Amebix.Nasum pisze:Gdyby udało im się nagrać choćby jeszcze raz taki przebój, to spore grono osób zafajdałoby swoje majty.
The madness and the damage done.
- Mol
- zahartowany metalizator
Reactivated British extreme metal legends CARCASS are rumored to be putting the finishing touches on a new studio album with acclaimed producer Colin Richardson (FEAR FACTORY, MACHINE HEAD, NAPALM DEATH, SLIPKNOT). The band has yet to secure a label home for the effort, which is expected in early 2013.
Guitarist Michael Amott and drummer Daniel Erlandsson, who have been touring with CARCASS since the band's reunion was announced in 2007, are no longer involved with the group due to scheduling conflicts with their main band, ARCH ENEMY. Joining guitarist Bill Steer and bassist/vocalist Jeff Walker in the studio for the new CD recording sessions was drummer Matthias Voigt of German death metal and hardcore fusionists HEAVEN SHALL BURN.
-
- w mackach Zła
o ja pierdole, news roku ?
- megawat
- weteran forumowych bitew
Jak nagrają coś co będzie wypadkową pierwszych trzech albumów, to może nie będą mieli u mnie przejebane.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
- w mackach Zła
no to co oni zrobią jest wielką niewiadomą
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Kurrwaaaaaaaaaa, nieeeeeeeeeeeee, po coooooooooooo :/
Pewno nagrają jakiegoś odgrzewanego kotleta z nowoczesnym brzmieniem i cała magia prysnie. Do tej pory kazda płyta znacząco różniła się od poprzedniej i wnosiła dużo nowego. Nie spodziewam sie niczego dobrego po tym materiale, odgrzewany kotlet w przypadku Carcass = porażka.
A nie mogli po prostu koncertować zamiast bawić się w nagrywanie pod szyldem Carcass ?
Pewno nagrają jakiegoś odgrzewanego kotleta z nowoczesnym brzmieniem i cała magia prysnie. Do tej pory kazda płyta znacząco różniła się od poprzedniej i wnosiła dużo nowego. Nie spodziewam sie niczego dobrego po tym materiale, odgrzewany kotlet w przypadku Carcass = porażka.
A nie mogli po prostu koncertować zamiast bawić się w nagrywanie pod szyldem Carcass ?
-
- w mackach Zła
w tym przypadku zagrożenie jednak istnieje
-
- w mackach Zła
- Riven
- Kontakt:
uwielbiam Necroticism, kiedys mocno podjaralo mnie Heartwork , ale jakos tak "latwo przyszlo, latwo poszlo". Jestem natomiast ciekaw jak po latach wypadnie Swansong - to byla zdaje sie dosc kontrowersyjna plyta, bo mocno spuscili z tonu, prawda? Ale slabo pamietam bo ostatni raz slyszalem jakies 8 lat temu.
this is a land of wolves now
-
- w mackach Zła
no Swansong to najlżejsza rzecz jaką nagrali, jak to powiedzieć zakończyli " z luzem " tak sie wówczas wydawało swoją karierę
- Riven
- Kontakt:
tak wlasnie czuje, ze to byl ciekawy album, zaraz sobie odpale. kojarze ze mial bardzo ascetyczne brzmienie
-
- w mackach Zła
i trochę więcej rockowego feelingu
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Gdybym nie znał exhumed to pewnie popuściłbym w rajtuzy - a tak, to dla mnie news z gatunku "o, fajnie, ciekawe co nagrają".
Mając w odtwarzaczu "Anatomy is destiny" zupełnie nie odczuwam nieobecności Brytyjczyków
Mając w odtwarzaczu "Anatomy is destiny" zupełnie nie odczuwam nieobecności Brytyjczyków
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
bydzie chujnia
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
no po tym co amott wyprawia w tym arcygownie to nie ma powodow do optymizmu.
z drugiej strony, wlasnie wyczytalem:
As of 2012 Michael Amott has confirmed via Twitter that he is no longer in Carcass, and has said that the band is supposedly working on a new project.
z drugiej strony, wlasnie wyczytalem:
As of 2012 Michael Amott has confirmed via Twitter that he is no longer in Carcass, and has said that the band is supposedly working on a new project.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tak, było to już co najmniej dwa razy na dwóch stronach zaznaczone, że ani Amott ani Erlandsson nie są już członkami Carcass. Ale lepiej bić pianę, że wyjdzie emo gówno, miast dokładnie przeczytać ;)
The madness and the damage done.
-
- w mackach Zła
dokładnie to !
- Triceratops