Gdzie pracujecie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Gdzie pracujecie
dzieki !
-
- mistrz forumowej ceremonii
Praca z farmaceutykami to piękna rzecz. Przez prawie 2 lata bawiłem się w to w UK.olo1972 pisze:Po prawie 1,5 rocznej przerwie od normalnej roboty z umową itp.od jutra wracam:)Cały sezon jakaś robótka na czarno.W sumie w miarę,ale nie zawsze była.Wracam do swojego''fachu''czyli do hurtowni farmaceutycznej:)
- olo1972
- postuje jak opętany!
Jakoś za bardzo nie narzekałem,choć wszystko zależy od ludzi z którymi się współpracuje.Teraz będę''normalnym''pracownikiem a nie kierownikiem zmiany,więc może i stres mniejszy?:)
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
na pewno, szczególnie gdy zapodasz jakieś pigułki ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
Może nie "wszystko", ale to naprawdę ważny aspekt. Prcowałem w ciężkich warunkach z takimi ludźmi, że wspominam to z uśmiechem na pysku, i miewałem też "dobre posady" z takimi debilami, że do dziś mam awersję. Najlepszą fuchę może obrzydzić jakiś niedojebany ćwierćmózg.olo1972 pisze:wszystko zależy od ludzi z którymi się współpracuje.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Co racja,to racja.....
- Glene
LBN w moim przypadku :DAnalripper pisze:Panowie, jaka lokalizacja?Glene pisze:O widze, ze jestesmy kolegami z korporacji:Dest pisze:No napisałem wyżej, że infolinia z numerami zagranicznymi. Wyszukiwanie, wybieranie, łączenie, sprawdzanie, placówki dyplomatyczne za granicą itd.itp. To usługa TP (teraz Orange niby). Dodam, że usługa na zdechnięciu.
:):)
- Clochard
Tzn sprzedawałeś sterydy Polakom na budowie? ;-))est pisze:Praca z farmaceutykami to piękna rzecz. Przez prawie 2 lata bawiłem się w to w UK.olo1972 pisze:Po prawie 1,5 rocznej przerwie od normalnej roboty z umową itp.od jutra wracam:)Cały sezon jakaś robótka na czarno.W sumie w miarę,ale nie zawsze była.Wracam do swojego''fachu''czyli do hurtowni farmaceutycznej:)
- Harlequin
Administrator aplikacji cloudowej w molochu farmaceutycznym
- Silent_Sea
inspirowany piękną wigilią pod znakiem 3 cytryn w Radomiu ( cwane chuje to wymyśliły - promocja miasta i reklama napoju w jednym ;) - macie tradycję firmowych wigilii w firmie ? Ciasto, rybka, a i może "coś" do rybki ;) ? no i oczywiście życzenia dla szefa i miłych współpracowników
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Jeśli chodzi o "wigilię" to muszę przyznać, że moje szefy umieją się bawić ;D. Żadnych kolęd, życzeń, opłatków - sratków tylko porządna kolacja z golonką, tatarem i tego typu specjałami. Rybka oczywiście też była a i pływać również w czym miała, oj miała, bo wódeczka donoszona była na bieżąco przez obsługę lokalu a do tego dyrektor nadzorował spożycie tak żeby nie było zbytniego opierdalania się ;D. Potem jakoś koło 23 cała impreza przeniosła się do klubu gdzie już czekały zarezerwowane stoliki a na nich flaszki Finlandii i Danielsa w lodzie. Generalnie jak ktoś chciał się zniszczyć na koszt firmy to nie było z tym problemu :D.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Tak, ja wlasnie miałem wczoraj taką wigilię, bez rybki, za to z dużo 'cosiami' do niej. Film mie się zerwał ale chyba większego gnoju nie narobiłem.
edit:
o, przepraszam, jebłem jednemu chłopaczkowi. Ale on tego nie pamięta i nie żywi urazy.
edit:
o, przepraszam, jebłem jednemu chłopaczkowi. Ale on tego nie pamięta i nie żywi urazy.
I will burn alright
- Silent_Sea
niezłe akcje, u mnie impra jutro, mam wolne i w tym roku się nie załapię ( i nie płaczę z tego powodu ;) ale jak zawsze będzie spokojnie i oficjalnie, bez alko
-
Ja mam w wigilię nockę, ale jeszze nie wiem z kim więc nie zakupiłem jeszcze opłatka:)
- Castor
U mnie w pracy na wigilię jest wyżera, bez opłatka, łamania się i życzeń, ale wódki i bez wódki :(

- empir
w tym roku na szczęście nie mam
rok temu byłem. trochę dupiato bo 4h jazdy do Polski B i drugie tego by wrócić
rybki i jakieś ciulstwa morskie do jedzenia były. alkoholu też w chuj
rok temu byłem. trochę dupiato bo 4h jazdy do Polski B i drugie tego by wrócić
rybki i jakieś ciulstwa morskie do jedzenia były. alkoholu też w chuj
- Bezdech
U mnie, jak to w dobrej katolickiej firmie trzaskał dziś opłatek wśród głośnych śmiechów i pocałunków. Potem brzucha napełnić i do roboty, bo restrukturyzacja sama się nie zrobi.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Random Apex
Dostajecie jakieś bony na święta? Czy to powszechne nie dawać nic pracownikom?
You've got nothing to lose but your lives.
- Clochard
O kolega chyba "po fachu" ARiMR? :)Bezdech pisze:U mnie, jak to w dobrej katolickiej firmie trzaskał dziś opłatek wśród głośnych śmiechów i pocałunków. Potem brzucha napełnić i do roboty, bo restrukturyzacja sama się nie zrobi.
U nas poszła kasa.Random Apex pisze:Dostajecie jakieś bony na święta? Czy to powszechne nie dawać nic pracownikom?
- Sgt. Barnes
U mnie całe 310 zł. Już poszło na łupominki dla bliźnich.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.