ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ULVER
Przyznam się, że do dziś nie odpakowałem z folii "Wars Of The Roses". Boję się, że mdły zapach perfumy rozleje się po domu.
PS. A jak jakiś czas temu włączyłem w samochodzie, to żona powiedziała, że zdurniałem do reszty i słucham muzyki dla pedałów :)
PS. A jak jakiś czas temu włączyłem w samochodzie, to żona powiedziała, że zdurniałem do reszty i słucham muzyki dla pedałów :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
[V]
Garm ma zlych i niedobrych ludzi wokol siebie.Artystów z apaszkami.Chcialbym,zeby nagrali taka surowa,ascetyczna rockowa plyte.Ale z werwa,z jajem,bez plakania po dzieciach które splonely w gotyckich kaplicach gdy na zwenatrz padal deszcz;D
I zeby pospiewal wreszcie,a nie jeczal,ze dupa odeszla i jest lipa,ile mozna sie rozczulac;)
I zeby pospiewal wreszcie,a nie jeczal,ze dupa odeszla i jest lipa,ile mozna sie rozczulac;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Plasfodeur
- weteran forumowych bitew
Head Control System[V] pisze:Chcialbym,zeby nagrali taka rockowa plyte.Ale z werwa,z jajem,bez plakania po dzieciach które splonely w gotyckich kaplicach gdy na zwenatrz padal deszcz;D
;)
Grrrówno!
-
Plasfodeur
-
[V]
gadalem z Danielm jakis czas temu,pan w czapce jest zbyt zajety swoim glównym zespolem,to jego glówne zródlo utrzymania i kontynuacji murder nature raczej nie bedzie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
pelna zgoda. zobacz co robil jak wspolpracowal z fenrizem i nocturno culto. byla swiezosc, byla maksymalna progresja i alternatywa ale bez GARMA tandety i mialkosci ;d dlatego m.in. tak uwielbiam marriage, ta plyta jest jak chlodny powiew wiatru. ah kurwa odpale sobie dzisiaj i znowu odlece[V] pisze:Garm ma zlych i niedobrych ludzi wokol siebie.Artystów z apaszkami.Chcialbym,zeby nagrali taka surowa,ascetyczna rockowa plyte.Ale z werwa,z jajem,bez plakania po dzieciach które splonely w gotyckich kaplicach gdy na zwenatrz padal deszcz;D
this is a land of wolves now
-
Plasfodeur
szkoda[V] pisze:gadalem z Danielm jakis czas temu,pan w czapce jest zbyt zajety swoim glównym zespolem,to jego glówne zródlo utrzymania i kontynuacji murder nature raczej nie bedzie.
Grrrówno!
- Riven
- Kontakt:
A Tobie to sie nigdy nie znudzi? Przestaly mi te bzdury dzialac na nerwy jakis rok temu :) OK - niech dla Ciebie ten wspanialy , do cna religijny album ktory do tego jest czyms niespotykanym na skale muzyki alternatywnej (taka interpretacja trudnego dziela) bedzie nuda porownywalna do hipsterskiego gowna. Luz. Ja natomiast jestem otwarty na nowe i nie trwam w dogmatach i wlasnych przekonaniach, dlatego powoli zaczynam rozumiec absolutny geniusz Perdition City, ktore kiedys uwazalem za ledwie swietne.Drone pisze:Akurat "Marriage" to podobny wymiar nudy, co "Wars Of The Roses", poza doskonałym, wspaniałym kawałkiem końcowym z Fenrizem i spółką.
this is a land of wolves now
- zekke
jebac ulver i panow w czapkach.
raczej nie, lepiej miec jedna dobra plyte i nic wiecej niz po niej nagrac druga chujowa ktora zostawi niesmak.Plasfodeur pisze:szkoda[V] pisze:gadalem z Danielm jakis czas temu,pan w czapce jest zbyt zajety swoim glównym zespolem,to jego glówne zródlo utrzymania i kontynuacji murder nature raczej nie bedzie.
-
Plasfodeur
Nie wiem czemu mieliby nagrać coś chujowego.zekke pisze:jebac ulver i panow w czapkach.
raczej nie, lepiej miec jedna dobra plyte i nic wiecej niz po niej nagrac druga chujowa ktora zostawi niesmak.Plasfodeur pisze:szkoda[V] pisze:gadalem z Danielm jakis czas temu,pan w czapce jest zbyt zajety swoim glównym zespolem,to jego glówne zródlo utrzymania i kontynuacji murder nature raczej nie bedzie.
Grrrówno!
-
Plasfodeur
mejbi bejbi
Ja tam nie lubię skreślać muzykantów i nie wyznaję zasady, że lepiej mieć jedną dobrą płytę i nigdy nie dowiedzieć się jaka będzie druga :)
Ja tam nie lubię skreślać muzykantów i nie wyznaję zasady, że lepiej mieć jedną dobrą płytę i nigdy nie dowiedzieć się jaka będzie druga :)
Grrrówno!
- nicram
Otóż to. Uwielbiam tę płytę. Kurwa jak ten gościu tam zaśpiewał! Wraz z Blood Inside to jego najlepsze wokalne dokonanie. Teraz stęka. A szkoda, wielka szkoda.Riven pisze: byla swiezosc, byla maksymalna progresja i alternatywa ale bez GARMA tandety i mialkosci ;d dlatego m.in. tak uwielbiam marriage, ta plyta jest jak chlodny powiew wiatru. ah kurwa odpale sobie dzisiaj i znowu odlece
all the monsters will break your heart
- Drone
Przegadane marudzenie. Zresztą Blake też jest sam w sobie przegadany. Za dużo bytów, za dużo nazw, za dużo smęcenia. Nie służy Garmowi smęcenie. Ale ja "Blood Inside" też uważam za spadek formy i zżynkę z Bowiego.Riven pisze:A Tobie to sie nigdy nie znudzi? Przestaly mi te bzdury dzialac na nerwy jakis rok temu :) OK - niech dla Ciebie ten wspanialy , do cna religijny album ktory do tego jest czyms niespotykanym na skale muzyki alternatywnej (taka interpretacja trudnego dziela) bedzie nuda porownywalna do hipsterskiego gowna. Luz. Ja natomiast jestem otwarty na nowe i nie trwam w dogmatach i wlasnych przekonaniach, dlatego powoli zaczynam rozumiec absolutny geniusz Perdition City, ktore kiedys uwazalem za ledwie swietne.Drone pisze:Akurat "Marriage" to podobny wymiar nudy, co "Wars Of The Roses", poza doskonałym, wspaniałym kawałkiem końcowym z Fenrizem i spółką.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.