Kraft pisze:Triceps nawija jak Kwaśniewski nieomal. Ale to w sumie bardzo dobrze ;)
Chcialbym miec taka wiedze o biochemii jak on, moc rozprawiac o cyklu krebsa jakby to byla rozmowa o pogodzie :)
Mocno niedoceniony czlowiek imho, austriacy go kiedys zglosili do nobla gdzies w 99, pewnie jakies srodowisla od Lutza.
Dobra no słuchaj testo jest ekspertem w tylu dziedzinach, że i tutaj trzeba go brać pod uwagę. Właśnie wyszedłem z siłowni. Zajebiście. Kiedyś będę jak klejnot nilu.
nie wiedziałem, że Triceps tak profesjonalnie pakuje - nie wygląda nawet na takiego, który przechodził koło siłowni :) Chyba, że wyrzeźbiony jak Bruce Lee - wszak się nie rozbierał :))) W sumie wielki szacun dla wszystkich, którzy mają zapał by regularnie ćwiczyć - ja kiedyś wytrzymałem rok (trzy raz w tygodniu) na siłowni i odpuściłem, gdy powróciwszy po miesiącu przerwy musiałem zaczynać wszystko od początku :) Może kwestia predyspozycji, których nie mam, a może kwestia tego, że nie bardzo mnie kręci rzeźbienie swojego ciała - wolę gdy dobrze zbudowane ciało jest efektem ubocznym treningu a nie celem samym w sobie. Wróciłem więc znów do swoich treningów - mam mnóstwo siniaków, obite żebra, bóle ścięgien i zakwasy... nie ma nic przyjemniejszego :))
W ogóle ciekawy temat - będę tu zaglądał. Na stare lata coraz bardziej zaczynam się interesować tym co jem. Tym bardziej, że moja żona ma pod tym względem absolutnego hopla i trochę mnie tym zaraziła...
Riven pisze:Dobra no słuchaj testo jest ekspertem w tylu dziedzinach, że i tutaj trzeba go brać pod uwagę. Właśnie wyszedłem z siłowni. Zajebiście. Kiedyś będę jak klejnot nilu.
Alez oczywiscie, ze kazdego mozna brac pod uwage. Mozna tak brac kazdego, ktory ma osiagi.
Wczesniej w temacie holocausto wkleil zdjecie naturalsa Alberto Nuneza mozna spokojnie brac go pod uwage.
Mozna tez brac pod uwage np strongmena-wegetarianina Patrika Babouminana, ktory Wolverina moze grac bez charakteryzacji , prawdziwe zwierze
Mozesz tez brac pod uwage np Jeffa Graffiusa, bylego kulturyste i boksera (i chyba naturalsa), ktory z kolei jest na HF (high fat diet), tutaj w wieku 42 lat prezentuje bica , i tu
Kwestia jest przewaznie typu, czy ty tez bedziesz taki sam jak on na tym samym, bo bezrozumie kiopiowanie to jest standard na silowni a sporo osob wyglad swietnie MIMO tego co robia.
A jeszcze inna kwestia jest taka co jest twoim celem: wyglad (ew sila, wytrzymalosc czy inny cel dla ktorego pakujesz), zdrowie czy wyglad+zdrowie, to to sa 3 kompletnie rozne cele.