MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
Pamiętaj, że jest składanka, a to cenny bonus. I w dodatku darmowy!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- empir
- zahartowany metalizator
nie ma co kupować. pewnie w srodku również narzygane. skandal
Re:
Ja zamówię ze względu na składankę, ale poproszę, żeby przed wysłaniem oderwali okładkę.Skaut pisze:gdyby nie zjebana okładka, to może bym nawet zamówiłMaria Konopnicka pisze:To prawda - zdecydowanie najgorsza... wszystko się zlewa. Wygląda jakby ktoś zjadł rzygi pijaka i się wyrzygał :(
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No trochę przesadzili z okładką, ale w sumie to jebie mnie to, co jest na niej napaćkane, jak kupię to po to, by poczytać wywiady, mam nadzieję że wywiady poskładali dobrze.
Zawartość zapowiada się bardzo ciekawie, a okładka na żywo ponoć wygląda dużo lepiej niż w necie. Ze składanki można zrobić podstawkę pod kubek i zagłębić się w lekturze. Cieszę się, że są zarówno ludzie którym chce się jeszcze robić taki magazyn, jak i tacy, którzy chcą go czytać.
-
- w mackach Zła
ja tyż sobie zamówiłem, no i pewnie że mam ochotę poczytać ten magazyn, net netem jest na codzień, ale kiedyś go nie było i czytało się różne magazyny, może to trochę nostalgia się w tym przewija
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Wreszcie jakiś głos rozsądku ;)Maria Konopnicka pisze:Zawartość zapowiada się bardzo ciekawie, a okładka na żywo ponoć wygląda dużo lepiej niż w necie. Ze składanki można zrobić podstawkę pod kubek i zagłębić się w lekturze. Cieszę się, że są zarówno ludzie którym chce się jeszcze robić taki magazyn, jak i tacy, którzy chcą go czytać.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie czytałem jeszcze nowego numeru, ale podobnie to widzę. W tej chwili jest to zdecydowanie najlepsza metal gazeta na polskim rynku. Wywiady autorstwa Bonny'ego to klasa sama w sobie, jego przepytkę z Napalm Death czytałem już chyba kilkanaście razy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
gdzie mozna kupic nowy numer?nowa strona juz dziala?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt:
Dlaczego jest Nergal/Behemoth a przy Piotrze W. nie ma December's Fire :D?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Lykantrop
O właśnie, ostatnio znalazłem wywiad z Piotrem/ December's Fire z 96 r. Wiecie, że Trocak ilekroć szedł wtedy do lasu to zupełnie inną melodię mu drzewa szumiały?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Clochard
To może od tych grzybów z łąki przez którą szedł do lasu? ;)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
szkoda, że już nie chadza do lasu, a tylko gnije w betonowej trumnie blokowisk...:-(Lykantrop pisze:O właśnie, ostatnio znalazłem wywiad z Piotrem/ December's Fire z 96 r. Wiecie, że Trocak ilekroć szedł wtedy do lasu to zupełnie inną melodię mu drzewa szumiały?
all the monsters will break your heart
Bo już tam nie gra :)Morph pisze:Dlaczego jest Nergal/Behemoth a przy Piotrze W. nie ma December's Fire :D?

Pewnie dlatego tutaj nie dopisali: Swastyka :D
- Clochard
Tomasz "Orion/AnubiSS" Wroblewski
- BadBlood
Działa już nowa odsłona chujowej strony Musick Magazine, na niej sporo zbędnych pierdołów. Ludzi, którym się spodoba, będziemy pacyfikować składanką.
A, na dzień dobry streaming beznadziejnej nowej płyty asłuchalnego Different State.
A, na dzień dobry streaming beznadziejnej nowej płyty asłuchalnego Different State.
- Skaut
Powiedz tylko jeszcze kiedy będzie można wyszarpać sobie ten zjebany magazyn (a właściwie tylko składankę) w Trafficu?BadBlood pisze:Działa już nowa odsłona chujowej strony Musick Magazine, na niej sporo zbędnych pierdołów. Ludzi, którym się spodoba, będziemy pacyfikować składanką.
Coś tam było! Człowiek!
- BadBlood
Mówią, że Traffic to chujowy sklep. Ale gazeta będzie w nim w przejebanym przyszłym składankowym tygodniu.