Fetish69
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fetish69
Szalony austriak Christian Fuchs i jego szalona austriacka brygada pocieli sie zyletkami, donosi o tym Fakt. Oscylowanie w klimatach od Fudge Tunnel, przez Thought Industry do Pronga ale w swojej jakze charakterystycznej manierze. A na koniec kop w dupe i odjazd do Doxy i klimaty droniczno-elektroniczne rodem z plyt Sielwolf i Massive Attack z maszynki do miesa. Fetish zawsze zaskakiwal i nie dal sie do konca wbic w zaden schemat. Fetyszysci maja powody do dumy, bo bycie fetyszysta69 to bycie kims wiecej, Kiedys mieli splita z Pungent Stench dzieki czemu opylilem w chuj plytek a potem je odkupilem od zawiedzonych metaluchow. Byc moze oni dzisisj maja jakiegos moralniaka ale ja nie mam. Bo Fetish69 to jest po prostu zajebisty. nie jakies gowno r'nb rick suck ross ktore tu promuja jakies zjeby bez mozgu.
Bol brzucha i to zajebisty
debiuty
triphopy
NIE POLECAM
Bol brzucha i to zajebisty
debiuty
triphopy
NIE POLECAM
woodpecker from space
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Fetish69
'Bardzo lubię wszystko, co nagrali, natomiast debiut uwielbiam: energetyczny, sprężynowy, krzykliwy i brudny. Mam nawet 3 egzemplarze debiutu, bo jak pojawiał się na allegro po 5 zł i nikt go nie brał, to było mi żal, że tak zjawiskowa płyta się marnuje.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- twoja_stara_trotzky
masz w różnych kolorach?
Triceratops pisze:
NIE POLECAM
mam "Antibody". kruszy zęby, więc jest chujowy.
- Drone
Nie, wszystkie fioletowe. To były jakieś inne? Na pewno mam i europejskie wydanie, i amerykańskie.twoja_stara_trotzky pisze:masz w różnych kolorach?
- twoja_stara_trotzky
- Drone
Ja mam najpierwsze wydanie we fiolecie, kupowane jak wyszło. Taki szary to był winyl, nie widziałem nigdy takiego cd. Masz takie?
- twoja_stara_trotzky
nie, mam fioletowe.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Mam tylko debiut na białym winylu i "Brute Force" na czarnym... jedna z tych kapel, gdzie co jakiś czas obiecuję sobie zapoznać się z reszta twórczości... chyba nadszedł ten czas...
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Triceratops
Dobrze napisane.Hehe sam nie wierze, ze to pisze ;DDrone pisze:'Bardzo lubię wszystko, co nagrali, natomiast debiut uwielbiam: energetyczny, sprężynowy, krzykliwy i brudny.
Tez tak robilem, bo zal mi bezpanskich plyt ze swietna muzyka sprzedawanych za psie pieniadze. W ten sposob zgromadzilem swego czasu stosy plyt kupowanych za smieszne kwoty do 10 i w zasadzie licytowane tak zeby miec spokojne syumieniei: Lemming Project, Terminal Power Company, Malhavoc, Sielwolf, Richthofen (kilka kupilem za ponizej 4 zl), Grotus, Misery Loves Co., Skrew czy Otimum Wound Profile. Lemmingi potem wypchnalem za sroga kase bo kilka z Noise bylo :DDrone pisze:Mam nawet 3 egzemplarze debiutu, bo jak pojawiał się na allegro po 5 zł i nikt go nie brał, to było mi żal, że tak zjawiskowa płyta się marnuje.
ps. temat zalozylem w stanie ssporego najebania :D dlatego tyle w nim emocji :D i widze, ze to temat , ktory godzi zwasnione strony, taki stolik gdzie wszyscy graja w mahjongga i maja to same zdanie :D
woodpecker from space
- boroowa
spoko. topic nie rozwinie się więcej niż na 2 strony, w końcu nie ma tutaj nic o Nergalowych ciuchach :)Triceratops pisze:ps. temat zalozylem w stanie ssporego najebania :D dlatego tyle w nim emocji :D i widze, ze to temat , ktory godzi zwasnione strony, taki stolik gdzie wszyscy graja w mahjongga i maja to same zdanie :D
I'll give you black sensations up and down your spine
- megawat
Kiedyś miałem "Antibody" na tasiemce, wtedy nie zaskoczyło...
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Drone
To jest właśnie dla mnie jakaś marketingowa zagadka. Dlaczego np. MORGOTH cieszy się relatywnie dużą popularnością i uznaniem, a równie dobry LEMMING PROJECT nie? Czemu miłośnicy SCORN nie sięgną po SIELWOLF, skoro też maczał w tym ręce sam Mick Harris? Dlaczego taki WARPATH, na którego zajebistym debiucie śpiewa gościnnie sam Cronos, pomimo bicia piany i robienia szumu na forum nadal może zna stąd 5 osób, czyli Triceps, [V], Trocki, Marian (tak, wiem, SODOM lepszy) i ja. No i Maniek kupił ich jakieś płyty, tak mi się kołacze. Dlaczego szeroko zgromadzona publiczność pałuje się GODFLESHem czy MINISTRY (słusznie zresztą), a może ze trzy osoby z tego forum znają SKREW czy OPTIMUM WOUND PROFILE, które niczym, powtarzam niczym, nie odbiegają od najlepszych płyt wyżej wymienionych? I dalej: można znaleźć tu wielu sympatyków RAMMSTEIN, ale konia z przysłowiowym rzędem temu, kto zna choć jedną płytę RICHTHOFEN, które zmiata, miażdży i unicestwia każdą jedną nutę, którą wypłuł z siebie RAMMSTEIN? Czemu nikt nie zna FETISH 69, które wydało pierwszą płytę w Nuclear Blast w 1993 roku obok PUNGENT STENCH czy DISHARMONIC ORCHESTRA? Te dwie nazwy sprzedają się za grubą kasę, a płyty FETISH 69 można kupić za grosze.Triceratops pisze:W ten sposob zgromadzilem swego czasu stosy plyt kupowanych za smieszne kwoty do 10 i w zasadzie licytowane tak zeby miec spokojne syumieniei: Lemming Project, Terminal Power Company, Malhavoc, Sielwolf, Richthofen (kilka kupilem za ponizej 4 zl), Grotus, Misery Loves Co., Skrew czy Otimum Wound Profile. Lemmingi potem wypchnalem za sroga kase bo kilka z Noise bylo :D
Proszę o wyjaśnienia, bo ja tego nie pojmuję.
-
mialem kilka kopii anti body,jedna Scaarphowi nawet sprzedalem kiedys:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Triceratops
- Drone
Czy ktoś mi odpowie? :)Drone pisze:To jest właśnie dla mnie jakaś marketingowa zagadka. Dlaczego np. MORGOTH cieszy się relatywnie dużą popularnością i uznaniem, a równie dobry LEMMING PROJECT nie? Czemu miłośnicy SCORN nie sięgną po SIELWOLF, skoro też maczał w tym ręce sam Mick Harris? Dlaczego taki WARPATH, na którego zajebistym debiucie śpiewa gościnnie sam Cronos, pomimo bicia piany i robienia szumu na forum nadal może zna stąd 5 osób, czyli Triceps, [V], Trocki, Marian (tak, wiem, SODOM lepszy) i ja. No i Maniek kupił ich jakieś płyty, tak mi się kołacze. Dlaczego szeroko zgromadzona publiczność pałuje się GODFLESHem czy MINISTRY (słusznie zresztą), a może ze trzy osoby z tego forum znają SKREW czy OPTIMUM WOUND PROFILE, które niczym, powtarzam niczym, nie odbiegają od najlepszych płyt wyżej wymienionych? I dalej: można znaleźć tu wielu sympatyków RAMMSTEIN, ale konia z przysłowiowym rzędem temu, kto zna choć jedną płytę RICHTHOFEN, które zmiata, miażdży i unicestwia każdą jedną nutę, którą wypłuł z siebie RAMMSTEIN? Czemu nikt nie zna FETISH 69, które wydało pierwszą płytę w Nuclear Blast w 1993 roku obok PUNGENT STENCH czy DISHARMONIC ORCHESTRA? Te dwie nazwy sprzedają się za grubą kasę, a płyty FETISH 69 można kupić za grosze.Triceratops pisze:W ten sposob zgromadzilem swego czasu stosy plyt kupowanych za smieszne kwoty do 10 i w zasadzie licytowane tak zeby miec spokojne syumieniei: Lemming Project, Terminal Power Company, Malhavoc, Sielwolf, Richthofen (kilka kupilem za ponizej 4 zl), Grotus, Misery Loves Co., Skrew czy Otimum Wound Profile. Lemmingi potem wypchnalem za sroga kase bo kilka z Noise bylo :D
- Triceratops
- Block69
- zahartowany metalizator
Przeglądałem wczoraj zbiór kaset i okazało się, że mam debiut na MC i se odpaliłem. Dobre to.
PENIS METAL
- HSVV
- w mackach Zła
mogę co najwyżej spekulować, bom knyp był kiedy ta muzyka przeżywała swoje najlepsze lata, ale stawiam na to, że te, które się wybiły najdłużej budowały swoją pozycję, kontynuowały działalność przez lata. inna sprawa to fakt ile sam wykonawca wkłada zaangażowania w to jak bardzo chce wypromować swój zespół. pokrótce - sam bym chciał widzieć OWP czerpiący z Extremem Noise Terror na miejscu zaćpanego, rock'n'rollowego Ministry (w sensie popularności), ale jednak to drugie przykuwa więcej uwagi dzięki swoim bardziej rozrywkowym cechom i chwyta większość, a po drugie Al nie dał sobie siana po drugiej-trzeciej płycie tylko non stop coś łoił i zawsze gdzieś obecny był. brak popularności Skrew mnie nie dziwi, bo to, ot, taki tam side-project był, więc pewnie i samym muzykom niespecjalnie na wypromowaniu zależało.Drone pisze:Czy ktoś mi odpowie? :)Drone pisze:To jest właśnie dla mnie jakaś marketingowa zagadka. Dlaczego np. MORGOTH cieszy się relatywnie dużą popularnością i uznaniem, a równie dobry LEMMING PROJECT nie? Czemu miłośnicy SCORN nie sięgną po SIELWOLF, skoro też maczał w tym ręce sam Mick Harris? Dlaczego taki WARPATH, na którego zajebistym debiucie śpiewa gościnnie sam Cronos, pomimo bicia piany i robienia szumu na forum nadal może zna stąd 5 osób, czyli Triceps, [V], Trocki, Marian (tak, wiem, SODOM lepszy) i ja. No i Maniek kupił ich jakieś płyty, tak mi się kołacze. Dlaczego szeroko zgromadzona publiczność pałuje się GODFLESHem czy MINISTRY (słusznie zresztą), a może ze trzy osoby z tego forum znają SKREW czy OPTIMUM WOUND PROFILE, które niczym, powtarzam niczym, nie odbiegają od najlepszych płyt wyżej wymienionych? I dalej: można znaleźć tu wielu sympatyków RAMMSTEIN, ale konia z przysłowiowym rzędem temu, kto zna choć jedną płytę RICHTHOFEN, które zmiata, miażdży i unicestwia każdą jedną nutę, którą wypłuł z siebie RAMMSTEIN? Czemu nikt nie zna FETISH 69, które wydało pierwszą płytę w Nuclear Blast w 1993 roku obok PUNGENT STENCH czy DISHARMONIC ORCHESTRA? Te dwie nazwy sprzedają się za grubą kasę, a płyty FETISH 69 można kupić za grosze.Triceratops pisze:W ten sposob zgromadzilem swego czasu stosy plyt kupowanych za smieszne kwoty do 10 i w zasadzie licytowane tak zeby miec spokojne syumieniei: Lemming Project, Terminal Power Company, Malhavoc, Sielwolf, Richthofen (kilka kupilem za ponizej 4 zl), Grotus, Misery Loves Co., Skrew czy Otimum Wound Profile. Lemmingi potem wypchnalem za sroga kase bo kilka z Noise bylo :D
nie dziwi mnie to, że Sonic Violence nie robi takiej furory jak Godflesh, chociaż uważam, że w industrialnym metalu SV na dwójce równych sobie nie ma, no ale oni przepadli, bo mania na takie granie przeminęła i pozostała tylko pamięć w głowie garstki zapaleńców, dzięki którym nota bene takie zespoły miałem przyjemność poznać.
truizmy truizmami, taki lajf po prostu, kwestia szczęścia i przypodobania masom, a nie wartości, ale to już wszyscy znamy z autopsji (no bo jak inaczej tłumaczyć, że kwadrat Metalika sprzedała więcej kopii niż Slayer? no jak?)
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie