dokladnie, a potem perooksydaza mektylowa tworzy nadtlenki humorenku co powoduje ogolny wzrost wesolosci a jak wiadomo metalowiec i smiech to nie moze tak byc :)Scaarph pisze:bo zawierają enzym bdq185 który w połączeniu z aminokortyzachianinem który przyswajamy odżywiając się racjonalnie wytrąca z organizmu bezdysoksydenty niezbędne do prawidłowego trawienia wszystkich składników z grupy phb441, a bez tych jak wiadomo od razu miażdżyca. przecież to logiczne :)witchfinder pisze:Dlaczego żywienie się owocami jest złe? pytam zupełnie poważnie, trochę Twoje posty tak brzmią.
Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Masa mode ON ;)
woodpecker from space
- Scaarph
- zahartowany metalizator
wiadomo, nadtlenek humorenku to zło w czystej postaci, bardziej szkodliwe dla zdrowia niż śmierć.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Słuchałem kiedyś wywiadu z Trziszką w radiu i rozwijał ten temat. Napisałem, że statystycznie rzecz biorąc jaja z wolnego wybiegu są bardziej zanieczyszczone, w tym wywiadzie radiowym mówił, że zdarzały im się jaja wręcz zatrute metalami ciężkimi (np. od kury żerującej przy drodze). Oczywiście, jeśli kura chodzi po trawie, ma hektar dla siebie i żadnych nieczystości, to jest ok, ale zazwyczaj tzw. wolny wybieg nie gwarantuje czystości podłoża. Natomiast chów klatkowy daje jako taką gwarancję czystości karmy itd. (chyba, że kura zje własne odchody, no ale - jak sam uczyłeś - to samo zdrowie w tym wypadku).Triceratops pisze:Cytat, ktory wkleilem przeczy temu, choc trziszka mowi, ze i kury wiejskie moga jesc wiecej metali ciezkich bo moga skubac trawe :)Drone pisze:Przyczepiłeś się dla zasady widzę :)
Ale, ale, czy to moja magnetyczna osobwosc sprawila, ze zagladaja tutaj takie rozne persony ktore nigdy nie byly zwiazane z tematem ? :>
Co do drugiej części pytania: nie, czasem i tu zaglądam z ciekawości. Ja nie pakuję - ze sportów to biegam długie dystanse (maratony i półmaratony) i czasami grywam w squasha :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Holocausto
- starszy świeżak
Triceratops pisze:Maciek (aka ruski niedzwiedz) zaliczyl wtope na animalpakui stracil wiarygodnosc. Teraz pisze ksiazke o IF ale ja bym sie skupil na jego tlumaczeniach, sa swietne, z kolei jako autor dietetyk to srednio bym mu wierzyl, mial raka trzustki, ojciec i pies chory na cukrzyce, nie rozumie biochemii, bo jest zafascynowany badaniami z pubmedu.Holocausto pisze:http://www.rekompozycja.pl - jak ktoś nie umie angielskiego
Polecam sie poruszac po tagach artykulow "berkham" albo intermittent fasting" bo autorskie pomysly macka to belkot nie zwiazany z nauka.
Na pewno swietna sa 2 tlumaczenia berkhama:
jak chlac z glowa czyli nie robic smalcu podczas chlania:
http://rekompozycja.pl/2011/04/17/marti ... ie-miesni/
i mity zywieniowe
http://rekompozycja.pl/2011/03/25/marti ... obalonych/
no i przewodnik po LG
http://rekompozycja.pl/2011/03/26/przew ... leangains/
Nie tylko LG tłumaczy. Na blogu praktycznie nie ma nic autorskiego, same cytaty.
Daj linę do tematu z wtopą ruskiego.
- Triceratops
Na starym blogu byly same tlumaczenia, na nowym sa jego przemyslenia i to jest niestety lipa. Wiem, ze sa reaktywne, bo sam go sprowokowalem pare razy.Holocausto pisze:Nie tylko LG tłumaczy. Na blogu praktycznie nie ma nic autorskiego, same cytaty.
Daj linę do tematu z wtopą ruskiego.
Przylapal go deceiver, a tlumaczenie ruskiego zenada, jest gdzies na 3 stronie. Ale on juz wczesniej sie wywalal na badaniach, ktorych nie czytal, np pomylil poziom testosteronu zamiast w surowicy to w moczu.( jest gdzies w rozmowie z nonatsusem)
http://forum.animalpak.pl/viewtopic.php ... cfcd8732c3
woodpecker from space
- zekke
- weteran forumowych bitew
nastukales kolejne 2 strony ale wynikow, rezultatow czy czegokolwiek dalej nie widac :D czemu nie pochwalisz sie jakie efekty osiagasz na tym ALL NATURAL i 70 jajkach tygodniowo (lol). przekladasz swoja do perfekcji opracowana teorie na praktyke czy zadawala cie same czytanie o tym? ;d
jak logicznie myslacy czlowiek moze lyknac taki tekst? :DDrone pisze:Słuchałem kiedyś wywiadu z Trziszką w radiu i rozwijał ten temat. Napisałem, że statystycznie rzecz biorąc jaja z wolnego wybiegu są bardziej zanieczyszczone, w tym wywiadzie radiowym mówił, że zdarzały im się jaja wręcz zatrute metalami ciężkimi (np. od kury żerującej przy drodze)Triceratops pisze:Cytat, ktory wkleilem przeczy temu, choc trziszka mowi, ze i kury wiejskie moga jesc wiecej metali ciezkich bo moga skubac trawe :)Drone pisze:Przyczepiłeś się dla zasady widzę :)
Ale, ale, czy to moja magnetyczna osobwosc sprawila, ze zagladaja tutaj takie rozne persony ktore nigdy nie byly zwiazane z tematem ? :>
Ostatnio zmieniony 04-11-2012, 00:08 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
oddal sie pluszaku, my tu rozmawiamy, ty tego nie potrafisz
woodpecker from space
- zekke
podaj swoje wyniki.
- Triceratops
moge ci wpisac cokolwiek, czy to cos zmieni?
zacznij dyskusje od sily fiunckonalnej, a jezeli nie masz odwagi to oddal sie po postu z tematu, wyklarowal sie calkiem sensownie i bez tego srania ktore preferujesz, bez tego syfu, ktory produkujesz
zacznij dyskusje od sily fiunckonalnej, a jezeli nie masz odwagi to oddal sie po postu z tematu, wyklarowal sie calkiem sensownie i bez tego srania ktore preferujesz, bez tego syfu, ktory produkujesz
woodpecker from space
- zekke
no napisz, chyba kazdego ciekawi co osiagnales przy tak perfekcyjnie opracowanej teorii i wiedzy z tych wszystkich linkow ktore wklejasz. zarzuc wl/mc/squat/cokolwiek, most muscular albo side chest czy nawet jakies gowno strzelone z reki, przeciez rezultaty tak zorientowanego w temacie zawodnika musza powodowac opad szczeki. a moze juz jestes pro i na nie jednej scenie stales tylko tutaj sie nie chcesz oficjalnie afiszowac?
- Triceratops
ojciec spierdalaj i nie spamuj, zacznij od sily funkcjonalnej to podejme dyspute, jak masz zamiar pierdolic po swojemy czyli 3po3 to zabieraj swoje pluszowe zabawki i spierdalaj, ok?
woodpecker from space
- zekke
przez lata stazu przelozyles pewnie te wszystkie tresci z linkow w praktyce na jakies rezultaty, pochwal sie, czekam na opis twoich efektow, pewnie nie tylko ja.
- Triceratops
dobra sklej morde, bo widac nie masz nic do powiedzenia ale chcesz sobie nabic posta, no idz przytul swojego pluszowego hantla
SILA FUNCKCJONALNA ziom
SILA FUNCKCJONALNA ziom
woodpecker from space
- zekke
to co, nie napiszesz jak tam wychodzi przekladanie ci tych linkow na praktyke, tak? nie potrafie zrozumiec dlaczego, przeciez wiedza tutaj nizszczysz mnie i pewnie cala reszte, oswiecilbys broscience laikow-amatorow do jakich rezultatow mozna dojsc wcielajac to wszystko w zycie, dalbys nam wszystkim przyklad co mozna dzieki temu osiagnac, zainspirowalbys moze pare osob. bo mysle ze bluzgi typu "ojciec spierdalaj" i teksty o pluszowych zabawkach/hantlach nie przystoja tak wyedukowanej personie jak ty.
- Triceratops
tyle czekalem choc spac mi sie chce a twoja plastusiowa morda znowu wysrala stek zasranych banialukow. zacznij od SILY FUNKCJONALNEJ na poczatek, to zbuduje plaszczyzne do dyskusji
czy mam ci pluszowa pizdo rozpisac co to jest sila funkcjonalna????
czy mam ci pluszowa pizdo rozpisac co to jest sila funkcjonalna????
woodpecker from space
- zekke
rozpisz, mozesz nawet mi wkleic 5 nazwisk autorow opracowan na ten temat i 10 linkow w internecie, a pozniej mozesz opisac swoje wyniki/rezultaty/efekty, wkleic foty czy cokolwiek innego. CZEKAMY.
- Triceratops
jestes zespolem downa? tak myslalem. fhuj pewnie zarabiacie w klaniezekke pisze:CZEKAMY.
woodpecker from space
- zekke
hmm no nic, chyba nie dane bedzie nikomu tutaj poznac jakie doskonale rezultaty w temacie bodybuildingu/kulturystyki mozna osiagnac przekladajac tak znakomita i rozlegla wiedze, jaka niewatpliwie posiadasz, na praktyke. trudno, dziekuje & dobranoc.
- Triceratops
tyle czekania i kolejne pizdowate miauczenie zakompleksionego wiesniaka, no ale czego sie spodziewac od milosnika pluszowych zabawek i przytulanek. no to ci pomoge
SILA FUNKCJONALNA
Filmy
Sila funkcjonalna to sa formy ruchu jak najbardziej naturalne, to sila wykorzystywana podczas normalnych zajec (np przemieszczenie skrzynki z podlogi do wysokiej polki, podnoszenie dziecka, przesuwanie mebla), to wspolrpaca wszystrkich miesni, w celu wykonania czynnosci, to komplementarna i synergiczna wspolpraca calych zespolow miesni, to praca rdzenia ciala w postaci zespolu miesni
To na pewno NIE JEST wiesnieckie izolowane pilowanie klaty hantlami na skosnej, no chyba, ze robisz za PODNOSNIK do samochodow albo innych przedmiotow. TYLE W TEMACIE wiesniaku,
nie stac cie bylo na sklecenie dwoch zdan ale stac cie bylo na sranie w temacie co chwila bezwartosciowym spamem, po prostu nie masz nic do powiedzenia cwelasie hehe no wez sie teraz wyplacz, ja ide spac, bo pewnie bedziesz myslal pare godzin nad riposta polmozgu albo cie przeceniam, bezmozgu bedzie lepiej no nara
SILA FUNKCJONALNA
Filmy
Sila funkcjonalna to sa formy ruchu jak najbardziej naturalne, to sila wykorzystywana podczas normalnych zajec (np przemieszczenie skrzynki z podlogi do wysokiej polki, podnoszenie dziecka, przesuwanie mebla), to wspolrpaca wszystrkich miesni, w celu wykonania czynnosci, to komplementarna i synergiczna wspolpraca calych zespolow miesni, to praca rdzenia ciala w postaci zespolu miesni
To na pewno NIE JEST wiesnieckie izolowane pilowanie klaty hantlami na skosnej, no chyba, ze robisz za PODNOSNIK do samochodow albo innych przedmiotow. TYLE W TEMACIE wiesniaku,
nie stac cie bylo na sklecenie dwoch zdan ale stac cie bylo na sranie w temacie co chwila bezwartosciowym spamem, po prostu nie masz nic do powiedzenia cwelasie hehe no wez sie teraz wyplacz, ja ide spac, bo pewnie bedziesz myslal pare godzin nad riposta polmozgu albo cie przeceniam, bezmozgu bedzie lepiej no nara
woodpecker from space
- zekke
w dalszym ciagu nic o swoich wlasnych rezultatach/wynikach i przekladaniu doskonalej, rozleglej wiedzy na praktyke. chociaz moze to i dobrze, przy takiej znajomosci kazdego zagadnienia, systemu cwiczen, wszelkich diet i biografii mistrzow z ubieglego wieku jaka dysponujesz to poznajac twoje efekty pewnie popadlibysmy wszyscy w kompleksy. cholera, nawet w odmowie opisania tak prostej niby rzeczy widac jednak twoja madrosc, dobroc i jakis wiekszy zamysl. podziwiam.