SUICIDAL ANGELS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
SUICIDAL ANGELS
Właśnie odpaliłem ich najnowszą płytę i tak sobie pomyślałem, że chyba zasłużyli już sobie na osobny wątek. Poprzedni album zrobił mi bardzo dobrze, z tym większą więc nadzieją zabieram się za nowy.
Re: SUICIDAL ANGELS
A mi każda ich kolejna płyta wydaje się słabsza od poprzedniczki...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nowo założony temat o Grekach wywaliłem.... jak ktoś coś chce konstruktywnego napisać poza tym, że łączą death/thrash, ile nagrali płyt i która jest ostatnia to proponuję tutaj zamiast płodzenia kolejnych jałowych tematów
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Ja jestem za tym, żeby usunąć te gówniane metalocore'owe tematy, które nie służą niczemu - zostanie tylko ściek.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- mistrz forumowej ceremonii
TakDrone pisze:Ja jestem za tym, żeby usunąć te gówniane metalocore'owe tematy, które nie służą niczemu - zostanie tylko ściek.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zahartowany metalizator
Nie, czemu? Nikt nie jest idealny, to czyni nas wyjątkowymi.
-
i temat o KornDrone pisze:Ja jestem za tym, żeby usunąć te gówniane metalocore'owe tematy, które nie służą niczemu - zostanie tylko ściek.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Z nadzieją czekam na ich nowy album, bo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
[youtube][/youtube]
- Żułek
full ;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
10/11 marca 2 koncerciki (jest temat w koncertach) a tuz przed nimi 1 marca nowy album 
w jednym utworze zaśpiewali gościnnie Sakis Tolis z Rotting Christ oraz Fotis Benardo i Efthimis Karadimas z Nightfall

w jednym utworze zaśpiewali gościnnie Sakis Tolis z Rotting Christ oraz Fotis Benardo i Efthimis Karadimas z Nightfall
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.