Ach ci polscy lekarze!Ihasan pisze:raczej słuch Ci siada na stare lata :)Drone pisze:Doszło do mnie, że na "Blood Oath" SUFFOCATION bardzo zbliżyło się do najlepszych partii z "Blessed Are The Sick" i "Covenant", czego nie słyszeliśmy na poprzednich albumach. Czy wy też wychwyciliście tę subtelność czy tylko ja mam tak wysublimowany słuch? :)
SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SUFFOCATION
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ach te polskie narkotyki!Drone pisze:Ach ci polscy lekarze!Ihasan pisze:raczej słuch Ci siada na stare lata :)Drone pisze:Doszło do mnie, że na "Blood Oath" SUFFOCATION bardzo zbliżyło się do najlepszych partii z "Blessed Are The Sick" i "Covenant", czego nie słyszeliśmy na poprzednich albumach. Czy wy też wychwyciliście tę subtelność czy tylko ja mam tak wysublimowany słuch? :)
The madness and the damage done.
-
Jak wygląda tył pierwszego bicia Effigy?
Jest znaczek
czy nie?
Jest znaczek

-
Tylko TyDrone pisze: Czy wy też wychwyciliście tę subtelność czy tylko ja mam tak wysublimowany słuch? :)
- Drone
Dziękuję Bogu za ten dar i dlatego tak chętnie dzielę się swoim objawieniem z Wami. Dochodzę w ogóle do zaskakującego wniosku, że SUFFOCATION zaskakująco zyskało na wartości ostatnimi laty. Zastanawiam się, co będzie za parę lat, ale możliwe, że któregoś dnia "Effigy Of The Forgotten" okaże się lepszą pozycją niż "Altars Of Madness". Od razu uspokajam: chodzi o obiektywny punkt widzenia, a wszyscy, którzy mają przyspawaną do nogi żelazną kulę swojego ukochanego gustu, mogą spać spkojnie :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- COFFIN
Taa.:P Jakby nie patrzeć ni chuja nie podskoczy:)Drone pisze:możliwe, że któregoś dnia "Effigy Of The Forgotten" okaże się lepszą pozycją niż "Altars Of Madness
'Come the Blessed Madness'
Drone, przesadzasz z tym "Blood Oath" (skądinąd bardzo dobrą płytą), podobnie jak Maniek przesadza z Sadistik Exekution (skądinąd bardzo dobrym zespołem) :)
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Blood Oath nie nadąża ani za Suffocation ani za Despise The Sun. Nie widzę tam numerów na miarę Abominations Reborn, Entrails Of You czy Funeral Inception.
-
Przecież Blood Oath, chociaż bardzo dobre, to najsłabsze Suffo po reaktywacji. Drone pewnie nawet nie słuchał tylko was podpuszcza;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Block69
- zahartowany metalizator
- Mol
dokladnie, w zasadzie kazda kolejna plyta byla slabsza od Souls to Deny.est pisze:Przecież Blood Oath, chociaż bardzo dobre, to najsłabsze Suffo po reaktywacji.
- Riven
- Kontakt:
jedyne co mi się nie podoba na blood oath to brzmienie perkusji
this is a land of wolves now
- Mol
niestety, na kazdej plycie po reaktywacji cos nie gra z produkcja, a co do garow - na S/T brzmia zajebiscie.
- Riven
- Kontakt:
- Mol
- Riven
- Kontakt:
mnie się whuj podoba to chropowate brzmienie. sama gitara taka sobie ale w całości miażdży
this is a land of wolves now
- Adrian696
czyli dogmat Dronowy, ze Suffo prezbiło Morbid Angel i w ogole graja DM nieosiagalny dla innych jest fałszem??Mol pisze:dokladnie, w zasadzie kazda kolejna plyta byla slabsza od Souls to Deny.est pisze:Przecież Blood Oath, chociaż bardzo dobre, to najsłabsze Suffo po reaktywacji.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Riven pisze:Blood oath jest zajebiste. Chyba lepsze niż s/t
Ostatnia jest naprawdę dobra, podoba mi się ale s/t wciąga ją nosem. Brzmieniowo i kompozycyjnie jest po prostu lepsza.
- Self
- rasowy masterfulowicz
To akurat jest jak najbardziej prawda, nie wiem, czego sie czepiasz. :DAdrian696 pisze:i w ogole graja DM nieosiagalny dla innych