muzyka + obraz
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: muzyka + obraz
A Converge już był?
- Lykantrop
Świetna synchronizacja i najlepsza z możliwych ilustracji dla tego kawałka.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
doskonałe!
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Co się stało z tą stacją telewizyjną, no przecie tak świetne programy prezentowali?!
support music, not rumors
- Gore_Obsessed
Największy upadek w historii telewizji - ot, co. Z poziomu kultowej stacji na samo dno szamba. W zasadzie należą się brawa, bo tak spierdolić wszystko to też prawdziwa sztuka. I tak pewnie teraz więcej z tego kapuchy, a przecież tylko to się tak naprawdę liczy, czyż nie?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- rozkręca się
świetny numer, jest Kyuss, jest Pantera, ujęcia w autobusie szczególnie mocne :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rzeczywiście sztuką jest spierdolenie absolutnie wszystkiego, łącznie z wizerunkiem - powinni zmienić nazwę, bo teraz muzyki to tam chyba nie ma. Trzeba by było się nieźle nabiedzić by znaleźć równie żenujący przypadek.Gore_Obsessed pisze:Największy upadek w historii telewizji - ot, co. Z poziomu kultowej stacji na samo dno szamba. W zasadzie należą się brawa, bo tak spierdolić wszystko to też prawdziwa sztuka. I tak pewnie teraz więcej z tego kapuchy, a przecież tylko to się tak naprawdę liczy, czyż nie?
- empir
hejluje lewą reką? skandalLykantrop pisze:
Świetna synchronizacja i najlepsza z możliwych ilustracji dla tego kawałka.
- Gore_Obsessed
Duszne, krwawiące, kute w kamieniu. METALLICA by chciała.Korowiow pisze:
świetny numer, jest Kyuss, jest Pantera, ujęcia w autobusie szczególnie mocne :)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Jak to? Na MTV nie ma muzyki? To co jest? Zakupy Mango?Nasum pisze:Rzeczywiście sztuką jest spierdolenie absolutnie wszystkiego, łącznie z wizerunkiem - powinni zmienić nazwę, bo teraz muzyki to tam chyba nie ma. Trzeba by było się nieźle nabiedzić by znaleźć równie żenujący przypadek.Gore_Obsessed pisze:Największy upadek w historii telewizji - ot, co. Z poziomu kultowej stacji na samo dno szamba. W zasadzie należą się brawa, bo tak spierdolić wszystko to też prawdziwa sztuka. I tak pewnie teraz więcej z tego kapuchy, a przecież tylko to się tak naprawdę liczy, czyż nie?
- empir
Programy typu jak wyruchać szwagierkę.
- pr0metheus
To by nie bylo takie najgorsze. jak siedzialem w jakiejs kebabowni na szybki obiad to lecialo jak mlody amerykanski pedziut umawial sie z matkami 3 jakichs gejow zeby sobie wybrac partnera. Stare baby zachwalaly swoich synkow zeby tylko wybral jej,bo to nakwiekszy gej na swiecie. Kurwa oczy i zoladek do wymiany.
niech to miejsce niebawem zniknie
- empir
hehe, widziałem coś podobnego. jakiś program u amerykańskiej ewy drzyzgi. miał pedał chłopaka ale zakochał się w innym i się z nim ruchał. no i w tym programie miał wybrać z którym gejem chciałby spędzić resztę życia. i te dwa pozostałe pedały śliniły się do niego aby to jego wybrali. oczywiście widownia posikana ze szczęścia i przeżywająca dylematy bohatera
edit: ale do końca nie jestem pewny czy to było mtv, tvn czy jakiś inny program. teraz co drugi kanał ma pedalskie zapędy
edit: ale do końca nie jestem pewny czy to było mtv, tvn czy jakiś inny program. teraz co drugi kanał ma pedalskie zapędy
-
Taki amerykański Candlemass:)
- Rattlehead
Ja pierdolę jaki zajebisty numer. Jutro walę do media po całą płytę
szacun na mieście!
szacun na mieście!
support music, not rumors
- Aron
- postuje jak opętany!
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... BBKLQ&NR=1
pewnie było... ale to taka klasyka że nie mogłem się powstrzymać, szczególnie jak Slayer przyjmuje tort na klatę:)
pewnie było... ale to taka klasyka że nie mogłem się powstrzymać, szczególnie jak Slayer przyjmuje tort na klatę:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- olo1972
- postuje jak opętany!
Było?
-
- zaczyna szaleć
- longinus696
Wiem, że broda, ale jakimś cudem przypomniałem sobie o tym klipie i nie moglem sobie odmówić wrzucenia go. A nuż ktoś nie widział?
- The Black Keys "Little Black Submarines"
A to zapodał mi kumpel specjalizujący się w nu-metalu. O dziwo jest to dobry blues-garage-rock w staaarym stylu.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;