GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Re: GORGOROTH
Nowe... nowe to powinni sobie kupić sieciówki i pojeździć po mieście w makijażach po jakimś norweskim miasteczku. Cyrk - tyle na temat tego gówna. Reedycja na mp3 by ich mniej zawstydziła.
- Magus
- starszy świeżak
po co taki Gaahlskagg ma status "on hold" na MA jak od dobrych 12 lat to pewnikiem trup. prędzej głównodowodzący się przekręci niż coś wydadzą, denerwujący jest ten status, albo grają albo się rozpadają. ciekawe czy ich chociaż pytają zanim tam zmienią czy wedle władnego mniemania moderatorzy sobie przestawiają.
- a wy jesteście "active", "on hold" czy "split-up"?!
- ....
- aha.
- a wy jesteście "active", "on hold" czy "split-up"?!
- ....
- aha.
-
- w mackach Zła
"Pest postanowił opuścić szeregi Gorgoroth. Wokalista zrobił to niespodziewanie. Tymczasowo w związku zbliżającą się trasą za mikrofonem stanie Hoest z grupy Taake. Z przecieków wiemy, że do studia zespół wejdzie z niejakim Atterignerem z formacji Triumfall."
- Scaarph
- zahartowany metalizator
taa, postanowił :) jakby mnie wyjebali to też bym postanowił :)
Może jestem zmęczony, albo jem ostatnio za mało owoców i warzyw, ale muszę przyznać, że te nowe gorgorothowe wersje całkiem mi się podobają. Zaryzykowałbym twierdzenie, że brzmią lepiej od pierwowzoru - choć zgodzę się, że przez to gubi się klimat i specyfika tego krążka.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
słyszeli God Seed? intrygująca muzyka
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Klemens
- zaczyna szaleć
Potwierdzam - God Seed całkiem udany. Pod pewnymi względami kojarzy mi się on z Gehenną i równie dobrze mi się go słucha. Zastanawiam się nawet czy nie przejść się na ich koncert, choć CoF jako headliner jest mało zachęcający.
- Only_True_Believers
X
Ostatnio zmieniony 05-01-2014, 12:48 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Wygląda jak promo jakiegoś nadleśnictwa, brzmi jak chrapanie pijanego bobra. Plus za spójność się należy.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Nerwowy
Fakt, castorcore jak nic.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
Ostatni Gorgoroth to wyszedł w sumie w 1998 roku, a ten cały gejsid to może mu co najwyżej do czoka zapukać, ale bez odpowiedzi:)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
3 pierwsze klasa , Destroyer, or About How to Philosophize with the Hammer urzeka chamówą, Incipit Satan bdb płytą jest - Sunlight wysmażyło naprawde fajne brzmienie, chociaz od razu mowilem ze When Love Rages Wild in My Heart jest gejowate. a no i Sign of an Open Eye z Ad Majorem Sathanas Gloriam to swietny song.
Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt ma tylko momenty a Under the Sign of Hell 2011 nie słuchałem i dobrze mi z tym.
Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt ma tylko momenty a Under the Sign of Hell 2011 nie słuchałem i dobrze mi z tym.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Wiem, że najlepsze wydania "Pentagram" i "Antichrist" to będą te pierwsze ;) ale wybierając pomiędzy digi Season of Mist, a pudełkowym Regain które lepiej wydane ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Z 'Pentagram' to niekoniecznie:P Ja mam z Malicious i tez jest ok:) Te digi z SOM to bieda jest, zdecydowanie lepiej już pudełka wziąć, chyba, że zależy CI na kostkach;)
'Come the Blessed Madness'
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
so_it_is_done, szykuj dupę, Espedal po ciebie jedzie:
29 kwietnia 2014 r.
Cult of Luna
God Seed
Proxima, Warszawa
29 kwietnia 2014 r.
Cult of Luna
God Seed
Proxima, Warszawa
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
COFFIN pisze:Z 'Pentagram' to niekoniecznie:P Ja mam z Malicious i tez jest ok:) Te digi z SOM to bieda jest, zdecydowanie lepiej już pudełka wziąć, chyba, że zależy CI na kostkach;)
Silent_Sea pisze:Wiem, że najlepsze wydania "Pentagram" i "Antichrist" to będą te pierwsze ;) ale wybierając pomiędzy digi Season of Mist, a pudełkowym Regain które lepiej wydane ?
Dokładnie tak. Choć po prawdzie trzeba przyznać, że wydania Regain też szału nie robią, ale przy digisrace z kostką, która rysowała płyty to chyba jest jedyna, słuszna alternatywa.
all the monsters will break your heart
- vicek
hehehe ciągle z tego nie mogę Espedal no bo pedał :DBloodcult pisze:so_it_is_done, szykuj dupę, Espedal po ciebie jedzie:
29 kwietnia 2014 r.
Cult of Luna
God Seed
Proxima, Warszawa
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
nie znasz się blek metalu , grisznak czy jak tam mu było jebał swojego kolegę komunistę którego ugodził nożem, jego stara francuzka ściera pewnie też ma ciula między udami :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- vicek
ty się nie znasz na black metalu , nie lubisz jedynki wszechpotężnego Bathory .. ciągle to pamietam . :( :(:(:(:(
Varga nie lubisz??? kosi jednym riffem np z debiutu 90 procent gatunku metalowego razem z darktronami i mejemami .
poza tym pomyliłeś forum .
Ave CZorcie
Varga nie lubisz??? kosi jednym riffem np z debiutu 90 procent gatunku metalowego razem z darktronami i mejemami .
poza tym pomyliłeś forum .
Ave CZorcie