NIKTKOLWIEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
NIKTKOLWIEK
dla fanow suchego bm. niktkolwiek to jednoosobowy projekt byl,ale sie skonczyl jak tworca popelnil samoboja.
pozostaly 2 materialy- berevezje i bzaurie. skojarzenia muzyczne nader oczywiste,ale warto sie zapoznac, nizej probka.
dobranoc
pozostaly 2 materialy- berevezje i bzaurie. skojarzenia muzyczne nader oczywiste,ale warto sie zapoznac, nizej probka.
dobranoc
niech to miejsce niebawem zniknie
Re: NIKTKOLWIEK
Random black metal, do postawienia na półce między demówką Lord of Shit a epką Ave Lucifer :D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Sam bym tak zagrał.pr0metheus pisze:dla fanow suchego bm. niktkolwiek to jednoosobowy projekt byl,ale sie skonczyl jak tworca popelnil samoboja.
dobranoc
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
W końcu fajny temat - obydwa materiały bardzo w porządku, jest to jedno z ciekawszych odkryć, na jakie trafiłam - plus dla gościa, że zrobił to sam i się nie promował, gdzie popadnie, a poza tym stworzył coś bardzo klimatycznego i interesującego, plus dla kolegów z Dekadent Odes, że chciało im się to upublicznić, dorobić okładki i rozpowszechnić wśród gawiedzi.
You've got nothing to lose but your lives.
Brzmi jak polskie popłuczyny po niemieckich popłuczynach po Burzum :)
- Random Apex
Na usta ciśnie mnie się tylko jedno, ale nie powiem, że się nie znasz, bo się znasz i szanuję Twoją wiedzę :-) ale I TAK SIĘ NIC NIE ZNASZ, ten projekt jest w mojej opinii zarąbisty i strasznie mnie bierze ;-)
dla mnie to jest takie...nic. lubię minimalizm i wiele płyt, przy których ludzie ledwie potrafiący grać na gitarze tarzają się ze śmiechu, ale mnie to kompletnie nie przekonuje. takich "hordów" jest pełno, szczególnie w niemczech. ja wiem, że powtarzana w kółko smutna melodyjka w pewnym momencie i tak zaczyna wwwiercać się czaszkę, ale to brzmi jak wypociny jakiegoś pryszczatego, smutnego blackmetalowca. Przy tym taki Krohm to mistrzostwo świata...
- Random Apex
Fajne to Krohm, nie znałam tego! Ja chyba bardzo lubię II i III ligę blek metalowego grania, jakoś wybitnie do mnie przemawia i potrafi zauroczyć swoją prostotą i wtórnością, a przy tym mnie nie męczy i nie każe mi się wysilać podczas odsłuchu.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Random Apex pisze:Ja chyba bardzo lubię II i III ligę blek metalowego grania, jakoś wybitnie do mnie przemawia i potrafi zauroczyć swoją prostotą i wtórnością, a przy tym mnie nie męczy i nie każe mi się wysilać podczas odsłuchu.

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Random Apex
- pr0metheus
:D
ze popluczyny po popluczynach to pelna zgoda,moglo by to nie istniec rowniez,ale mi sie dobrze takich hordow slucha. ta sama liga co krohm,przepasci nie stwierdzilem.
ze popluczyny po popluczynach to pelna zgoda,moglo by to nie istniec rowniez,ale mi sie dobrze takich hordow slucha. ta sama liga co krohm,przepasci nie stwierdzilem.
niech to miejsce niebawem zniknie
- pr0metheus
Do mnie też przemawia wiele rzeczy wygrzebanych z piwnicy. Nie mam problemu z wtórnością ani prostotą, ale nie lubię bezpłciowego plumkania, a tu akurat nic więcej nie słyszę. Straszny banał - nic dziwnego, że nie wymaga najmniejszego wysiłku podczas odsłuchu. To już mi stare nagrania I Shalt Become bardziej robią.Random Apex pisze:ja chyba bardzo lubię II i III ligę blek metalowego grania, jakoś wybitnie do mnie przemawia i potrafi zauroczyć swoją prostotą i wtórnością, a przy tym mnie nie męczy i nie każe mi się wysilać podczas odsłuchu.
EDIT: Devil's Island jest spoko, podobnie np. Thoth.
- Morph
- Kontakt:
I 4tą, i 5tą, i wszystkie grupy w okręgówce :DRandom Apex pisze:Ja chyba bardzo lubię II i III ligę blek metalowego grania, jakoś wybitnie do mnie przemawia i potrafi zauroczyć swoją prostotą i wtórnością
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Głuchy jesteś. Rotting Christ nagrał 2 płyty, epę i demo, i wszystko to ekstraklasa.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
smutne pierdolenie greckich cweli.
za pół roku oczywiście mogę zmienić zdanie, tak jak z. suffocation.
za pół roku oczywiście mogę zmienić zdanie, tak jak z. suffocation.
this is a land of wolves now
- Random Apex
Słuchaj, mam chętnego na Mothlite już za 80 złotych, za trzy lata wpiszę sobie w temacie - najlepiej sprzedane płyty, że opchnęłam debiut za trzycyfrową kwotę, tylko dzięki Tobie. ;-)Morph pisze:I 4tą, i 5tą, i wszystkie grupy w okręgówce :D
- Morph
- Kontakt:
Spoko, przeżyję, mój elpis Rowlanda Howarda leci już za 82$ a 30ka człowieków obserwuje. Jakoś przeżyję te parę złotych na smętnym klocu :D
- koreaniec
- w mackach Zła