DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Re: DEUS MORTEM
No, jeszcze ze 2 płyty Mgły i kto wie... Może sam boski Behemoth :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
wracając do poważnej dyskusji - niech ta płyta już wyjdzie, chcę jej posłuchać na fizycznym nośniku ( znam pobieżnie, raz tu coś posłucham, raz tam...no ale na tyle, żeby stwierdzić, że jest dobrze w chuj )
już sam cover Sigh na singlu dobrze świadczył o DM. no i to nie będzie kolejna płyta Thunderbolt ( świetnego zresztą )
już sam cover Sigh na singlu dobrze świadczył o DM. no i to nie będzie kolejna płyta Thunderbolt ( świetnego zresztą )
-
- w mackach Zła
wie ktoś kiedy w końcu ma się ukazać ten debiut, oprócz daty - niebawem ?
- boroowa
- weteran forumowych bitew
jedni mówią że w najbliższym czasie, inni że niedługo - nie znasz dnia ani godziny :)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Może Bart sam doszedł do tych wniosków, bo Azarath i Lost Soul już wyszło w pudełkach, co mnie bardzo cieszy. Jeszcze mi w jakimś mailu pisał, że Mastiphal i Morowe wznowi w pudełku.Genocide_Command pisze:+1nicram pisze:Tylko gdyby wydawał je w zwykłym formacie, a nie tych dziwnych digibookach, to mogę się założyć, że lepiej by na tym wyszedł i więcej ludzie by te jego wynalazki kupiło.
-
- w mackach Zła
czyli nic nowegoboroowa pisze:jedni mówią że w najbliższym czasie, inni że niedługo - nie znasz dnia ani godziny :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem czego tu się czepiać, ten digibook Azarath bardzo fajnie wydany jest.knaar pisze:Może Bart sam doszedł do tych wniosków, bo Azarath i Lost Soul już wyszło w pudełkach, co mnie bardzo cieszy. Jeszcze mi w jakimś mailu pisał, że Mastiphal i Morowe wznowi w pudełku.Genocide_Command pisze:+1nicram pisze:Tylko gdyby wydawał je w zwykłym formacie, a nie tych dziwnych digibookach, to mogę się założyć, że lepiej by na tym wyszedł i więcej ludzie by te jego wynalazki kupiło.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Scaarph
- zahartowany metalizator
pewnie, zajebiście są wydane te płyty azarath czy mastiphal. ewentualnym problemem może być tylko niewymiarowość, ale mi tam się na półkach mieszczą więc złego słowa na nie nie powiem.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Najważniejsze, że jest wybór, tym bardziej, że nie ma problemu z dostępnością obydwu wersji.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rozkręca się
Już w najbliższą środe 17.10.2012 o godzinie 22,00 obszerny wywiad z "N" w Radiu Revolta. Będzie też kilka kawałków z nowej, nadchodzącej płyty. I mam nadzieję że wiele newsów. Oraz........ mały konkursik!
- Castor
-
- rozkręca się
Auducja była zajebista!!! Poszło tyle kurew.... Ze masakra...
- Clochard
Niestety wczesniej tego nie bylo :)Nerwowy pisze:Najważniejsze, że jest wybór, tym bardziej, że nie ma problemu z dostępnością obydwu wersji.
Ma ktos te audycje nagrana?
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Do końca miesiąca płyta ma być, o.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
nowy kawalek zajebisty. ale ... co to za lebiega prowadzila ten wywiad?
KVLT lizania CZASZKI
Popieram. Facet sprawiał wrażenie nieprzygotowanego i w ogóle nieobeznanego z materią wywiadu radiowego, tudzież wywiadu w ogóle...Pan_Kimono pisze:nowy kawalek zajebisty. ale ... co to za lebiega prowadzila ten wywiad?
A nawiasem mówiąc, to pierwszy raz słyszałam, jak Necrosodom przemawia "ludzkim" głosem. I bardzo mnie zaskoczyło jego brzmienie - taki delikatny, chłopięcy... :-)
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Wężon pisze:Popieram. Facet sprawiał wrażenie nieprzygotowanego i w ogóle nieobeznanego z materią wywiadu radiowego, tudzież wywiadu w ogóle...Pan_Kimono pisze:nowy kawalek zajebisty. ale ... co to za lebiega prowadzila ten wywiad?
Najlepsze było Anima Damneta he he
- Castor
Najlepsze było z Jesionem. Pozdrawiamy pana Jesiona, pozdrawiamy i dziękujemy serdecznie!

- morbid
- rasowy masterfulowicz
faktycznie prowadzący nie dojebany....