ELEGY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
ELEGY
WYKURWISTY ZESPÓŁ ZNANY PRZEZE MNIE OD WIELU LAT Z NURTU PROG POWER NR DWA W TYM STYLU BEZPOŚREDNIO ZARAZ PO PSYCHOTIC WALTZ!!!:-)))
PS, A TAK WOGÓLE ZNACIE: WATCHTOWER, SECRECY, SIEGES EVEN, PRIME TIME, MAYADOME, MEMENTO MORI, ROYAL HUNT...!!!???:-)))
- Atreju
- postuje jak opętany!
Re: ELEGY
Doskonała kapela, której płyty w cenach dyskontowych można wyłapać czasem na allegro, a nawet ostatnio widziałem w jakimśdistro, ale nie pamiętam jakim. A WAtchtower to jakaś masakra. To już pod jazz podchodzi i co leniwsi mogą nie zdzierżyć.
-
- weteran forumowych bitew
Re: ELEGY
Watchtower w ogóle zapoczątkował ten styl w muzyce-obie ich płyty są znakomite; mogą, ale to już ich problem!!!:-)))