Jak schroniska, to Chatka Puchatka i Chata Socjologa.chaos pisze:jadę na łikend w bieszczady zobaczyć co tam słychać
gdzie się najlepiej znoclegować ?
Podróże
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: Podróże
You've got nothing to lose but your lives.
- chaos
- w mackach Zła
ee chatka socjologa nie wiadomo czy będą miejsca, chatka puchatka odpada nie chce mi się targać karimat i śpiworów
w jakiej miejscowości najlepiej się zaczepić ?
w jakiej miejscowości najlepiej się zaczepić ?
-
Krzywe miedzy Cisną a Wetlina albo sama Wetlina, albo Muczne.zalezy gdzie chcesz wleźć.
- chaos
- w mackach Zła
a gdzie polecacie wleźć ? jadę w piątek, będę popołudniu znajdę nocleg, cała sobota i pół niedzieli do dyspozycji, potem czas wracać
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
U mnie tradycyjnie w piątek zacznie się podróż bez ruszania się z fotela.Moim towarzyszem podróży będzie alko:)
Hejka,nie lubię Cie.Pa:D
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Panie Chaos wal do Wołosatego lub nieopodal na Ustrzyki Górne. Tam jest najlepsza baza wypadowa na Tarnicę, Halicz, Przełęcz Bukowską. No wszędzie tam jest blisko. Jeżdżę tam już dobrych kilkanaście lat i zawsze to miejsce mnie co roku przyciąga. Szczerze polecam. Pogoda mam być piękna w ten weekend, zatem nie ma się co pierdolić
support music, not rumors
- Melepeta
- w mackach Zła
Planuję weekend we Wrocku, szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca, w który można się zatrzymać bez obaw o własne życie i zdrowie. Karaluchy, zatęchła szafa, pluskwy, osrana decha czy brak parkingu - przekreślają ewentualną możliwość noclegu.
Six o clock.
- chaos
- w mackach Zła
tak uczynię zatemRattlehead pisze:Panie Chaos wal do Wołosatego lub nieopodal na Ustrzyki Górne. Tam jest najlepsza baza wypadowa na Tarnicę, Halicz, Przełęcz Bukowską. No wszędzie tam jest blisko. Jeżdżę tam już dobrych kilkanaście lat i zawsze to miejsce mnie co roku przyciąga. Szczerze polecam. Pogoda mam być piękna w ten weekend, zatem nie ma się co pierdolić
-
jesli weekend to odpusc faktycznie chyba obie połoniny bo przy takiej pogodzie będą autokary z wycieczkami.albo podjedź do mucznego i stamtad na bukowe berdo , albo jak jestes wprawiony to Tarnica po prostu, powrót przez Rozsypaniec i dawnym granicznym traktem takim brukowanym do wołosatego.tylko ,ze to całodniowy wypadzik, tak bez wstepnego treningu moze byc róznie.chaos pisze:a gdzie polecacie wleźć ? jadę w piątek, będę popołudniu znajdę nocleg, cała sobota i pół niedzieli do dyspozycji, potem czas wracać
- chaos
- w mackach Zła
da rade w 6 godzin ?kakademona pisze:jesli weekend to odpusc faktycznie chyba obie połoniny bo przy takiej pogodzie będą autokary z wycieczkami.albo podjedź do mucznego i stamtad na bukowe berdo , albo jak jestes wprawiony to Tarnica po prostu, powrót przez Rozsypaniec i dawnym granicznym traktem takim brukowanym do wołosatego.tylko ,ze to całodniowy wypadzik, tak bez wstepnego treningu moze byc róznie.chaos pisze:a gdzie polecacie wleźć ? jadę w piątek, będę popołudniu znajdę nocleg, cała sobota i pół niedzieli do dyspozycji, potem czas wracać
-
oj nie jestem pewien...dawno nie robiłem tej trasy.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
moim najwiekszym turystycznym marzeniem jest powrot do nowego jorku. lubie kurwa duze miasta, lubie energie jaka czuc w takich miejscach i wplyw roznych kultur, ktorych nie rozumiemy i wcale nie sa gorsze pod zadnym wzgledem
wcale
:D
wcale
this is a land of wolves now
- chaos
- w mackach Zła
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Chciałbym pojechać do Stanów. Po Wyspach Brytyjskich, Skandynawii i Kanadzie moje 4te marzenie tego typu. 3 tygodnie do miesiąca z wycieczką typu East Coast - West Coast.Riven pisze:moim najwiekszym turystycznym marzeniem jest powrot do nowego jorku. lubie kurwa duze miasta, lubie energie jaka czuc w takich miejscach i wplyw roznych kultur, ktorych nie rozumiemy i wcale nie sa gorsze pod zadnym wzgledem
wcale
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Kontakt:
moje pierwsze. bylem w nowym jorku jak bylem 7-letnim szczylem i bylo super :) fajnie byloby znowu wejsc na WTC :DDD
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nowy Jork = centrum wszechświata.
Byłem 2 razy, chcę trzeci, i dwudziesty trzeci, i sto trzeci. Chcę nieduże studio z widokiem na Central Park.
Byłem 2 razy, chcę trzeci, i dwudziesty trzeci, i sto trzeci. Chcę nieduże studio z widokiem na Central Park.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nie no, ale 100% poważnie mówiąc - to miasto żyje 25h na dobę. Budzisz się rano, idziesz na bajgla czy espresso do jednej z miliarda kawiarenek, po drodze kupujesz gazetę. Wracasz do domu, otwierasz okno, zaczynasz pracować. Koło południa przerwa na lunch (w jednej z miliarda restauracji/kafejek/barów), wieczorem piwo w jednym z miliarda pubów, show na Broadwayu, zabawa w jednym z miliarda klubów do rana. A to tylko Manhattan ;]
Chociaż w sumie 365 dni w roku bym tam nie mógł.
Chociaż w sumie 365 dni w roku bym tam nie mógł.
Give birth to something dead
- Riven
- Kontakt:
moim jedynym zyciowym marzeniem w tej chwili jest zamieszkanie w takim miejscu. /serio
wszystko inne mam w zasiegu reki
V.
wszystko inne mam w zasiegu reki
V.