Znakomity Celtic Pagan Metal z Irlandii Północnej z Belfastu-cztery albumy i kilka demówek na koncie-zapraszam do dyskusji
na ten temat-jest ku temu okazji, bo stosunkowo niedawno wydali nawą płytę!!!:-)))
ps. dla mnie Ich wszystkie albumy są conajmniej bdb-drugi bdb, trzeci jeszcze lepszy, a najlepsze debiut i ostatni,
ale pod nieco innymi względami-w-ko wkrótce szczegółowo opiszę od serca!!!:-)))
WAYLANDER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WAYLANDER
To dla mnie jeszcze inaczej. Najgorszy ostatni, średni debiut, drugi bdb!!!:-), a trzeci w ogóle megarozpizdwypizd i rozjebunda w jednym.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- weteran forumowych bitew
Prawda od serca czy tak piszesz tylko na przekór!?
Przeleciało mi przez uszy bez żadnych śladów, gdzie im tam do Forefather :)