Maleficio pisze:Jaki jest matrix firstpressa BELIAL-Widsom of Darkness?

Moja wygląda tak samo z jedną różnicą: C1 zamiast B1.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Maleficio pisze:Jaki jest matrix firstpressa BELIAL-Widsom of Darkness?
Scaarph pisze:panzerfaust pierwsze bicie to jak poznać?
Masz większą fotę? Matrix jest dość niewyraźny.boroowa pisze:Scaarph pisze:panzerfaust pierwsze bicie to jak poznać?
pierwsze bicie na samej górze
Moja kopia ma również C1. Pytanie jakie okładki macie Panowie?Knokkelmann pisze:Maleficio pisze:Jaki jest matrix firstpressa BELIAL-Widsom of Darkness?
Moja wygląda tak samo z jedną różnicą: C1 zamiast B1.
Proponuję zapisać zdjęcie na dysk, i następnie powiększyć jakimś narzędziem windozy. :-) Może uda się odczytać.Morph pisze:Masz większą fotę? Matrix jest dość niewyraźny.boroowa pisze:Scaarph pisze:panzerfaust pierwsze bicie to jak poznać?
pierwsze bicie na samej górze
Wątpliwe.pogodancer pisze:Cutas Des Gholas-Haxan z Garazela miał jakieś dobitki?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ni chuja !!!pogodancer pisze:Cutas Des Gholas-Haxan z Garazela miał jakieś dobitki?