NAJBARDZIEJ NISZCZĄCE WYWIADY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: NAJBARDZIEJ NISZCZĄCE WYWIADY
Kiedyś zrobiłem wywiad - podpuchę (podałem się za jakąś laskę z rzekomo reaktywowanego Amon Magazine) z Demonem z Demonic Records. Koleś przyznawał się do słuchania kapel, które wymyślałem w pytaniach, znał płyty, które też zmyśliłem. Plotki scenowe też. :-) Szkoda, że to wykasowałem, byłaby pamiątka po byłym znajomym. :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Scaarph
- zahartowany metalizator
To mocne. :DDDZnasz ludzi ze Sceny prywatnie, czy głównie utrzymujesz kontakty internetowe?
Utrzymuję stały kontakt z kilkoma osobami z Podziemia i znam ich osobiście. Internet oczywiście pomaga w komunikacji lecz podstawą jest kontakt „oko w oko”. (Czy wedle ‘odwiecznych praw’ pokonujesz ten dystans na koniu? – D.)
- empir
+111Random Apex pisze:Ale mi o nic innego nie chodzi, tylko o takich internetowych kozaków, którzy robią marny wywiad z dennymi pytaniami, a później próbują się na nim "lansować" i anonimowo jadą po jakimś gaszku :) no to żenada jest dla mnie. Jak ten na górze taki kozak i szołmen, nabijający się z jakiegoś metalowca, to czemu tego nie załatwia normalnie, twarzą w twarz, tylko kryje się za jakimś durnym blogiem? Czasem ludzie są dla mnie niepojęci.yossarian84 pisze:Ale o co Ci chodzi, kobieto?? Nabijanie się z tych pomalowanych obrażonych ryjów z blekmetalowych kapel zawsze jest na miejscu. Tym bardziej, że było to zabawne.Random Apex pisze:No nie mówcie, że coś takiego pojawiało się w zinach... aż człowieka żałość ogarnia.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Jeden wart drugiego.Plasfodeur pisze:Zawsze mnie straszna żałość ogarnia gdy czytam wypociny takich "redaktorów".Duvelor pisze:http://megaskurwiel.blog.com/2011/12/13 ... ent-order/
Coś tam było! Człowiek!
-
dawno nie czytal jo jakiegos fajnego wywiadu.najlepszy z ostatnich jest z tedem w ostatnim terrorizer.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Re:
Niestety nie mam stycznosci z tym periodykiem. Co takiego tam bylo - niezdrowe samouwielbienie i megalomanskie zapedy za ktore tak kochamy Morbid Angel? ;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
Podobnież. Pal licho, dobre dojebki w starych zinach były akuratne do darcia łacha, ale tutaj pan redaktor się nie postarał.empir pisze:+111Random Apex pisze:Ale mi o nic innego nie chodzi, tylko o takich internetowych kozaków, którzy robią marny wywiad z dennymi pytaniami, a później próbują się na nim "lansować" i anonimowo jadą po jakimś gaszku :) no to żenada jest dla mnie. Jak ten na górze taki kozak i szołmen, nabijający się z jakiegoś metalowca, to czemu tego nie załatwia normalnie, twarzą w twarz, tylko kryje się za jakimś durnym blogiem? Czasem ludzie są dla mnie niepojęci.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
te remiksy slabe bardzo,duzy zawód,ale jestem pewien ze Vincent to fajny typ,mimo opietych t shirtów i postawy cowboya naladowanego testosteronem drazni mnie mniej niz wymuskany i wytapetowany Nergal;))
ostatnia plyta wciaz mi robi, sa buraki,jest cukier,ale sa tez ancient ones,jest odpowiednia doza skurwysynstwa ,jest ok :)
ostatnia plyta wciaz mi robi, sa buraki,jest cukier,ale sa tez ancient ones,jest odpowiednia doza skurwysynstwa ,jest ok :)
- Skaut
no tak, bo Vincent ma słabszą wizażystkę ;]]][V] pisze:te remiksy slabe bardzo,duzy zawód,ale jestem pewien ze Vincent to fajny typ,mimo opietych t shirtów i postawy cowboya naladowanego testosteronem drazni mnie mniej niz wymuskany i wytapetowany Nergal;))
Też lubię.[V] pisze:ostatnia plyta wciaz mi robi, sa buraki,jest cukier,ale sa tez ancient ones,jest odpowiednia doza skurwysynstwa ,jest ok :)
Coś tam było! Człowiek!
- Sgt. Barnes
http://muzyka.onet.pl/inne/bitwa-na-glo ... omosc.html
Może nie specjalnie niszczący, ale wywiady z Titusem to zawsze jest fajna beka.
To jeden z lepszych jakie czytałem/widziałem. I świeży.
Może nie specjalnie niszczący, ale wywiady z Titusem to zawsze jest fajna beka.
To jeden z lepszych jakie czytałem/widziałem. I świeży.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Castor
sam miałem ochotę go tu wkleić, bo bardzo lubię tego gościa za tzw luz, a te wyświechtane pytania typu Najbardziej absurdalna rzecz, jaką o sobie przeczytałeś?, ubarwił swymi odpowiedziami na tyle, że wywiad stał się zabawny i można polecić go innym.

- Sgt. Barnes
http://wywiadowcy.pl/tomasz-titus-pukacki/
Powyższy też dobry. Generalnie, Titus nadal robi swoje. Ale na oglądanie "Bitwy na glosy" to ja się raczej nie skuszę.
W wywiadzie z Onetu rozjebała mnie odpowiedź na temat Luxtorpedy. ::-) Krótko i na temat. ;-)
Powyższy też dobry. Generalnie, Titus nadal robi swoje. Ale na oglądanie "Bitwy na glosy" to ja się raczej nie skuszę.
W wywiadzie z Onetu rozjebała mnie odpowiedź na temat Luxtorpedy. ::-) Krótko i na temat. ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Skoro nie pamiętasz pierwszego PLAYBOYA, to musisz przynajmniej pamiętać swojego pierwszego „kwasa”.
U nas mówiło się „korbola”. Wypiłem go na Sylwestra, jak miałem 17 lat. Późno, co? Potem musiałem się spieszyć i nadrabiać stracony czas! Pamiętam, jak piliśmy takie winka u mojego kumpla z kamienicy na poznańskim Łazarzu. Piliśmy my, pili jego rodzice, aż nagle jego mama przeszła na denaturat. Nie wiem, czy była to kwestia ekonomii, czy kwestia smaku. Pił, piła, w końcu się przewróciła i już nigdy nie wstała. Po paru latach zrozumiałem dlaczego – sam spróbowałem tej substancji w drinku. Nie polecam.
:D
U nas mówiło się „korbola”. Wypiłem go na Sylwestra, jak miałem 17 lat. Późno, co? Potem musiałem się spieszyć i nadrabiać stracony czas! Pamiętam, jak piliśmy takie winka u mojego kumpla z kamienicy na poznańskim Łazarzu. Piliśmy my, pili jego rodzice, aż nagle jego mama przeszła na denaturat. Nie wiem, czy była to kwestia ekonomii, czy kwestia smaku. Pił, piła, w końcu się przewróciła i już nigdy nie wstała. Po paru latach zrozumiałem dlaczego – sam spróbowałem tej substancji w drinku. Nie polecam.
:D
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
A pamięta ktoś Kvltowy wywiad z Kvltowym Lordem Gorgo zamieszczonym w Wolfpack'u?
Hejka,nie lubię Cie.Pa:D
- krz63
To był wywiad czy artykuł? Chyba artykuł. Pamiętam, że Heniek pisał do Łukasza jakieś teksty w stylu "nie mów, że masz na nazwisko Jaszak, nie ma takich głupich nazwisk, kojarzy się ze szczurek żyjącym w kanałach". Moc!kosmokrator pisze:A pamięta ktoś Kvltowy wywiad z Kvltowym Lordem Gorgo zamieszczonym w Wolfpack'u?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- manieczki
nieniszczący, ale zostawiam dla scaarpha, z całusientkimi pozdrowieniami
http://nightseminar.blogspot.de/2012/09 ... muure.html
http://nightseminar.blogspot.de/2012/09 ... muure.html
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Scaarph
skurwysyn, a mi nie odpisał na propozycję wywiadu :)
- manieczki
Nikt Ciebie nie lubi :)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;