Jakby zrobili Nexus7 ze slotem na microSD i 3G to biorę, wtedy by to była najlepsza nawigacja samochodowa ever :DRiven pisze:Poki co wyszlo tylko jedno i jest wpizde :)
Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: Smartfon
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
3g ma wyjsc ponoc. na sd bym nie liczyl. nikt w sumie nie wie dlaczego, ale oni chyba taka dziwna filozofie przyjeli.
inna kwestia: 16 gb serio wystarcza. nie wystarczaloby w telefonie, tutaj jest ok. starcza na wchuj apliakcji + pare wiekszych gier i kilka filmow zeby sobie obejrzec. muzyki i tak tam nie trzymasz bo sluchanie muzyki z tableta to absurd, to samo ze zdjeciami, bo przeciez nie ma aparatu (a te dwie rzeczy pochlaniaja najwiecej miejsca na telefonie). zreszta wiekszosc rzeczy sie robi z 'chmury', a glownym przeznaczeniem tego jest browsing netu. i do tego sprawdza sie zajebiscie, ze wzgledu na wage i rozmiar wreszcie mozna komfortowo uzywac.
inna kwestia: 16 gb serio wystarcza. nie wystarczaloby w telefonie, tutaj jest ok. starcza na wchuj apliakcji + pare wiekszych gier i kilka filmow zeby sobie obejrzec. muzyki i tak tam nie trzymasz bo sluchanie muzyki z tableta to absurd, to samo ze zdjeciami, bo przeciez nie ma aparatu (a te dwie rzeczy pochlaniaja najwiecej miejsca na telefonie). zreszta wiekszosc rzeczy sie robi z 'chmury', a glownym przeznaczeniem tego jest browsing netu. i do tego sprawdza sie zajebiscie, ze wzgledu na wage i rozmiar wreszcie mozna komfortowo uzywac.
this is a land of wolves now
- zekke
- weteran forumowych bitew
w tablecie jak w tablecie, ale w phonie brak slotu sd to jakas jebana komedia.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- zekke
NIE BO MORPHA TELEFON BENDZIE NAJLEPSZY
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
Tak odnośnie tego soniacza (sam czekam na Xperia V) - http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tx_ ... s-4722.php
E Pluribus Anus
- Riven
- Kontakt:
To be fair, though, BenchmarkPi doesn't make use of the multi-core architectures, so the dual-core Kraits have an advantage here.
poza tym prawda jest taka, ze benchmarki to w sumie chuja mowia w przypadku telefonow, zwlaszcza, jesli roznice sa marginalne.
poza tym prawda jest taka, ze benchmarki to w sumie chuja mowia w przypadku telefonow, zwlaszcza, jesli roznice sa marginalne.
- Loathe
- postuje jak opętany!
Przyjaciele. Huawei ascend g300 warty coś(dla laika komórkowego jakim jestem)? Dodam, i nigdy nie miałem do czynienia z jakimkolwiek Androidem;)
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Morph
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
szczerze, uzbieralbym ciut wiecej kasy. szkoda nerwow na takie rzeczy, jeszcze sie zrazisz do androida niepotrzebnie:). zobacz lepiej co masz w zasiegu cenowym z oferty HTC, maja zdaje sie calkiem fajne telefony ze sredniej polki. Mol mi dzisiaj wspominal o LG Swift L7, zdaje sie ze mozna go dostac w korzystnych abonamentach i ten telefon robi juz duzo lepsze wrazenie: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj ... 17947.html
ogolnie to wolalbym miec tradycyjna nokie niz low-endowego smartfona. wiem, bo przez to przeszedlem :). smartfon to fajna zabawka, ale mimo wszystko to przede wszystkim telefon, wobec czego urzadzenie ktore bedzie sie zacinac/zawieszac (a tak sie dzieje przy slabych parametrach) nie jest zalecane.
ogolnie to wolalbym miec tradycyjna nokie niz low-endowego smartfona. wiem, bo przez to przeszedlem :). smartfon to fajna zabawka, ale mimo wszystko to przede wszystkim telefon, wobec czego urzadzenie ktore bedzie sie zacinac/zawieszac (a tak sie dzieje przy slabych parametrach) nie jest zalecane.
- Loathe
- postuje jak opętany!
Szczerze mówiąc, to spodobał mi się z wyglądu. W sumie to i tak używam telefonu jedynie do telefonowania, wiadomości tekstowych i internetu a z aplikacji Androida i tak nie będę korzystał;>
- Morph
- Kontakt:
No to po penis ci smartfon :D?Loathe pisze:Szczerze mówiąc, to spodobał mi się z wyglądu. W sumie to i tak używam telefonu jedynie do telefonowania, wiadomości tekstowych i internetu a z aplikacji Androida i tak nie będę korzystał;>
Give birth to something dead
- Riven
- Kontakt:
"Aplikacji Androida" to bys za bardzo nie pouzywal na tym telefonie :)
W takim ukladzie kup sobie nokie a reszte kasy odloz na browar.
W takim ukladzie kup sobie nokie a reszte kasy odloz na browar.
- Loathe
- postuje jak opętany!
Przekonuje mnie duży wyświetlacz i funkcjonalność (szybsze łączenie się ze stronami www, przejrzystość).Morph pisze:No to po penis ci smartfon :D?Loathe pisze:Szczerze mówiąc, to spodobał mi się z wyglądu. W sumie to i tak używam telefonu jedynie do telefonowania, wiadomości tekstowych i internetu a z aplikacji Androida i tak nie będę korzystał;>
- Riven
- Kontakt:
Poland is the first market to receive Android 4.1.1 Jelly Bean update. The Jelly Bean update will be available to other countries and carriers really soon as well.
While releasing the Jelly Bean update for the Samsung Galaxy S III GT-I9300, Samsung has also released a full list of devices that will be upgraded to Android 4.1.1 Jelly Bean.
Samsung update the next devices and tablets to Android 4.1.1 Jelly Bean…
Galaxy S III
Galaxy S II
Galaxy S II LTE
Galaxy Note
Itp
:OO
While releasing the Jelly Bean update for the Samsung Galaxy S III GT-I9300, Samsung has also released a full list of devices that will be upgraded to Android 4.1.1 Jelly Bean.
Samsung update the next devices and tablets to Android 4.1.1 Jelly Bean…
Galaxy S III
Galaxy S II
Galaxy S II LTE
Galaxy Note
Itp
:OO
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
No chyba jakoś na dniach. Nie jest dokładnie napisane. Nice, jelly bean rządzi. Google now i project butter FTW
- beastov23
Wszystko fajnie, ale martwi mnie, że Adobe już totalnie przestało wspierać Androida. Riven, robiłeś sideload flasha? bo rozumiem, że raczej nie rootowałes nexusa?
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- zekke
wlasnie updatuje zobaczymy czy to juz jb or what (leci kurewsko wolno wiec duzy update) na necie pisza ze ponoc juz jest.
btw jebac flasha, ta technologia nie ma prawa juz dluzej istniec stety niestety, mowie to jaka osoba zawodowo zajmujaca sie min gownem we flashu. wiecznie dziurawy powolny player, gowno zawieszajace sajty, sam flash cs5.5 regularnie wypierdala mi sie bez przyczyny albo przy importowaniu do niego gfx. bez flashblocka nie da sie juz uzywac zadnej przegladarki, a i tak w FF gdzie proces flasha jest odpalany niezaleznie potrafi wypierdolic caly system z bluescreenem (wtf). i nie mowie o jakims archaicznym kompie tylko o i72600K @ 4ghz, 8gb ram.
btw jebac flasha, ta technologia nie ma prawa juz dluzej istniec stety niestety, mowie to jaka osoba zawodowo zajmujaca sie min gownem we flashu. wiecznie dziurawy powolny player, gowno zawieszajace sajty, sam flash cs5.5 regularnie wypierdala mi sie bez przyczyny albo przy importowaniu do niego gfx. bez flashblocka nie da sie juz uzywac zadnej przegladarki, a i tak w FF gdzie proces flasha jest odpalany niezaleznie potrafi wypierdolic caly system z bluescreenem (wtf). i nie mowie o jakims archaicznym kompie tylko o i72600K @ 4ghz, 8gb ram.
Ostatnio zmieniony 25-09-2012, 02:02 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- beastov23
Ależ nie mam nic przeciwko. Szkoda tylko, że sporo playerów z podcastami itp. to jednak flash :(.
maximum walrus yields maximum walrus