MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: MGŁA
Właśnie, czas zrobić podejście po latach, bo jak wyszła to za huj nie zaskoczyła. Chyba tylko ten kawałek o chrześcijańskich psach mi się podobał.
this is a land of wolves now
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Spadnie śmiertelny cios... mnóstwo ok.Riven pisze:Właśnie, czas zrobić podejście po latach, bo jak wyszła to za huj nie zaskoczyła. Chyba tylko ten kawałek o chrześcijańskich psach mi się podobał.
A nie przesadzajcie z tym "jak zaskoczy". Ostatnie dwa materiały są solidne i wchodzą bez popitki.Holi pisze:ogólnie ma zajebisty klimat, zgodnie z tytułem - apokaliptyczny - trzeba się trochę przegryźć przez ten materiał, ale jak zaskoczy to jest ok
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Riven
- Kontakt:
No zależy komu, irm to hit na hicie, a następna mnie wynudzila. Mam nadzieje, ze po prostu byłem głuchy, zreszta dziś to sobie zweryfikuje.
-
- zaczyna szaleć
IRM doskonałe, od początku do końca (łącznie ze świetnym, akustycznym FIrestorm), AD jako całość też bardzo fajnie wchodzi i z przyjemnością się tego słucha. W imię Szatana - Śmierć! Śmierć!
- Riven
- Kontakt:
Firestorm i jeszcze ten drugi akustyczny kawałek. Wspaniała płyta, jeden z moich ulubionych albumów bm. Wyciągneli z emperor wszystko poza tandeta i zagrali w huj brutalnie.
-
- zaczyna szaleć
Brakowało mi pomysłu na muzyczne rekolekcje w najbliższym czasie. Teraz już wiem, że będą to zarówno kadzidła, jak i hordy ciemności prące ku zwycięstwu.
A co do tematu właściwego - WHTN płyta roku obok Scum.Collapse.Eradication.
A co do tematu właściwego - WHTN płyta roku obok Scum.Collapse.Eradication.
- manieczki
kurwy, śmiecie i pedały nikt się nie ustosunkował do mojego postu :(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Sova
- rasowy masterfulowicz
pierwszy był podobno wielki wybuch ale ja i tak mam inną teorię ;)manieczki pisze:Może wyjdę na większego debila niż robię na tym forume, ale słucham se tera 'debiutu' deadly frost - wiadomo kto majstrował za prodakszyn,miksing, mastering etc. i kurde bele brzmienie strasznie(STRASZNIE) przypomina mi WHTN.
Pytanko do Sovy - co było pierwsze jajco czy kura ;)
We wkładce do deadly frost jest napisane:
30.04.-01.05 - gary i wiosła
30-31.07 - bas i wokale
Mastered i mixed 23-25.10.2011
vs. WHTN - Wiosna - Jesień 2011
no a pytanie raczej nie do mnie, musisz zapytać u źródła, chociaż i tak ciężko na nie odpowiedzieć bo jak sam napisałeś : WHTN to wiosna - jesień 2011, więc brzmienie ewoluowało przez ten okres a DF to jeb, 2 szybkie sesje po kilka dni i finito.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
W ogóle to nie rozumię co to ma za znaczenie, jak realizator/producent/zwał-jak-zwał (zwal jak zwal :*) ma jakieś brzmienie w głowie które pasuje obu zespołom, to je wykręci tak czy srak, niezależnie czy pierwszy nagrywa zespół A czy B :>
- manieczki
zwalić Ci konia najpierw czy lizać szew na jajach?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No jak dla mnie jednak AD > IRM. Razem z Redesakration moja ulubiona płyta z bm nakurwem z Polski ;D.Riven pisze:No zależy komu, irm to hit na hicie, a następna mnie wynudzila. Mam nadzieje, ze po prostu byłem głuchy, zreszta dziś to sobie zweryfikuje.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Loathe
- postuje jak opętany!
Jest ktoś w stanie podać kompletny line-up Mgły z występow na żywo?manieczki pisze:
Beastova23 w sumie poznalem po konwulsjach na tym basie. Czy drugą gitere dzierży Destroyer?
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt: