Ano, Szadoł daje radę z wysyłkami.Stoigniew pisze:OdiumRex bez zarzutów - solidnie, sprawnie i szybko
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Only_True_Believers
Mi kiedyś wysłał pękniętą płytę, i pomimo mailowania nie wymienił ani nie oddał kasy.Genocide_Command pisze:Ano, Szadoł daje radę z wysyłkami.Stoigniew pisze:OdiumRex bez zarzutów - solidnie, sprawnie i szybko
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Shadow nie zna litości dla słabych. W tym zakresie też się mieszczą płyty, które nie przechodzą naturalnej selekcji w postaci pierdolnięcia żelazną pieścią pani Wiesi trzymającej pocztowy stempel. Heeeilsss Kriegsgott!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Nie ma takiego użytkownika.pr0metheus pisze:Hell-ios z allegro. Znany komus?
Jest tylko taki:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=6284459
To chyba ktoś kto ma około 5-6 kont na allegro. Obstawiam tak, bo powielają się różne pozycje z gatunku R.A.C, Oi, HateCore oraz BM poza tym kiedyś odpowiedzi były z tych samych e-maili.
- Clochard
:D ja całe szczęście nie miałem z nim problemów. Ale mam do niego 60kmów w razie co ;)Lykantrop pisze:Shadow nie zna litości dla słabych. W tym zakresie też się mieszczą płyty, które nie przechodzą naturalnej selekcji w postaci pierdolnięcia żelazną pieścią pani Wiesi trzymającej pocztowy stempel. Heeeilsss Kriegsgott!
- wlood
- postuje jak opętany!
Dwa razy robiłem u niego zakupy. Dwa razy bez żadnych problemów. Jeszcze można wystawione płyty kupić za cenę niższą niż kup teraz od ręki.pr0metheus pisze:Hell-ios z allegro. Znany komus?
- pr0metheus
Hell-ion, zgadza sie. No wlasnie komentarze ma rozne. Zobaczymy
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- zaczyna szaleć
Arachnophobia bardzo ok.
-
- zaczyna szaleć
NIJA ART.
Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona paczka, rewelacyjny kontakt. Polecam.
Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona paczka, rewelacyjny kontakt. Polecam.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Bezdech pisze:Raz coś od nich zamawiałem i było ok, ale wody w wiśle już sporo upłynęło.Kurt pisze:Czy ktoś może miał kiedyś styczność ze sklepem Gusstaff Records i mógłby powiedzieć, czy warto od nich cokolwiek brać?
moonfire pisze:Gustaff bez zarzutów, jak najbardziej warto.
Sprawdziłem i potwierdzam. Świetny kontakt i bardzo sprawna przesyłka, polecam.Elhaz_77 pisze:Potwierdzam. szybka wysyłka, dobrze zabezpieczone płyty.moonfire pisze:Gustaff bez zarzutów, jak najbardziej warto.
The madness and the damage done.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Garazel bdb!
a fan.pl byłoby ok, ale kurwa nie mam pojęcia jak oni to zrobili - mało może widziałem, ale połamane pudełko by mnie nie zaskoczyło tak, jak pudełko nietknięte nie licząc wyłamanych WSZYSTKICH ząbków :o
a fan.pl byłoby ok, ale kurwa nie mam pojęcia jak oni to zrobili - mało może widziałem, ale połamane pudełko by mnie nie zaskoczyło tak, jak pudełko nietknięte nie licząc wyłamanych WSZYSTKICH ząbków :o
- Scaarph
też mi się tak kilka razy zdarzyło ale jakoś się nad tym prawdę mówiąc nie zastanawiałem hehe
- Headcrab
- Kontakt:
http://muzyka.interia.pl/metal/news/met ... 1843674,47
W sumie takie karanie za słuchanie byle czego, to całkiem spoko opcja.:)
W sumie takie karanie za słuchanie byle czego, to całkiem spoko opcja.:)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ktoś już tu pisał, że dostał zapakowany w folię album bez płyty, więc taka akcja jakoś nie dziwi. ;-) Parę razy też mi się tak zdarzyło, pudełko zawsze można wymienić. ;-)Blackult pisze:Garazel bdb!
- Mol
- maciek z klanu
sova expres i panzer jak zwykle rewelacja
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Only_True_Believers
To ja pisałem, przy okazji SeagullsInsane and Swans DeceasedMiningOut theVoid. :)Nasum pisze:Ktoś już tu pisał, że dostał zapakowany w folię album bez płyty, więc taka akcja jakoś nie dziwi. ;-) Parę razy też mi się tak zdarzyło, pudełko zawsze można wymienić. ;-)Blackult pisze:Garazel bdb!
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Silent_Sea

http://www.witchinghour.pl/webshop/stoj ... -3288.html
Witching Hour się przebranżawia ;) ciekawe co poszło na pierwszy ogień - może Hate ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- maciek z klanu
Najsmieszniejsze w tym przedmiocie jest to:Silent_Sea pisze:
http://www.witchinghour.pl/webshop/stoj ... -3288.html
Witching Hour się przebranżawia ;) ciekawe co poszło na pierwszy ogień - może Hate ?
"Pojemność 20 płyt CD." hah
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo