0ms pisze:Sting i MJ to zdecydowanie padlina (niewiele to lepsze od reggae prawde mowiac), na U2 mam alergie, a zadne z nich nie powinno trafic na jedna liste z kolejnymi trzema.
Riven pisze:Ja tam lubię whuj. Englishman in new york wspaniały kawałek.
jak zdarzy mi się się usłyszeć w radio ten kawałek to aż zgrzytam zębami. Wzdrygam się na samą myśl. Ale to moja prywatna opinia, skoro się podoba, nic mi do tego.
Na wykop.pl potwierdzają, Sting ssał pały i gwałcił małe dzieci.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Projekt Muzeum Powstania Warszawskiego mający na celu "promowanie współczesnej kobiecości" i odwołujący się do historii kobiet - bohaterek PW. Tyle teorii na ten temat, wydaje się być nudne i przereklamowane, ale takie nie jest.
Dlaczego? Bo zebrano bardzo ciekawe wokale kobiece na jednej płycie, napisano fantastyczne teksty (każda wokalistka pisała swój), skomponowano nowoczesne, ale bardzo pasujące melodie i naprawdę szczerze odniesiono się do emocji, wątpliwości, strachu oraz wszelkich bardzo silnych uczuć, które nawiedzały bohaterki powstania. Ale może lepiej nie będę nic pisać, tylko posłuchajcie na spróbowanie:
- Idziemy w noc - singiel - Strach - jedna z najlepszych piosenek na tym albumie - Poranek
I poczytajcie teksty :)
Jesteś dziecino produktem polityki historycznej Lecha Kaczyńskiego.
Jedno mu trzeba przyznać - skurczybyk wyprał na ten kult całe pokolenie i to od kiboli po pedałów z warszafki.