Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Doskonała wiadomość! Bez wątpienia wezmę i równocześnie polecam się zapoznać z debiutem Karnarium, bo dla takiego pierdolnięcia warto czasem zaryzykować zakup czegoś szwedzkiego:)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Jest trochę inaczej niż na debiucie, muszę przyznać, ale po 3cim odsłuchu mnie jeszcze nic nadzwyczajnego nie wzruszyło... trwać dalej w modlitwie?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Trwać i nie lękać się! Płyta jest jednocześnie akademicka i tak jak Sova napisał - schizoidalna. Te mniejsze i większe transiki oraz rozjazdy bardzo mi się podobają. Widać, że tradycyjna formuła, której mimo wszystko trzymali się na jedynce, pękła i wyłoniło się coś dziwacznego.
Bądź silny, Twój strach musi Cię pokonać, hornzz vp!
Only pierwsze bicia are real!