METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- night_goat
- zaczyna szaleć
Re: METALLICA
To chyba w temacie dowcipy/jaja/debilizmy powinno się znaleźć. Chociaż w rywalizacji ze Sweet Jane przegrywa :DDDD
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
klip do tego powinien skladac sie tylko i wylacznie z ujec larsa, jak przezywa napierdalajac w beben:D
boze jaki to jest chujowy zespol :D
boze jaki to jest chujowy zespol :D
this is a land of wolves now
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
bardzo modny jestes Riven
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Riven
- Kontakt:
nie placz, lepiej wlacz sobie AJFA tak jak ja i nakurwiaj
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Fatalnie wybrali sobie kawałek - na pewno lepiej by im wyszło "Black Night" czy nawet "Smoke on the Water". Wzięli sobie taki zwiewny wręcz kawałek i próbowali go zagrać udając, że nie są tym, kim są. Bez sensu.
- maciek z klanu
ale juz szkoda ich ciagle krytykowac to teraz taka moda... a kilkanascie lat temu kazdy z nas mial erekcje jak puszczali w TV albo radio metallice. a teraz to nie pasuje, to hujnia
- Hellion
- w mackach Zła
Tylko kilkanaście lat temu to oni aż tak koślawo to nie grali, a covery w ich wykonaniu słuchało się bardzo przyjemnie, do dzisiaj wolę Breadfan w wykonaniu Mety niż Budgie, a taki cover Last Caress to przecież petarda, a to wykonanie piosenki Purpli to jest tak okropne, że się słuchać nie da, no ale jeśli ktoś ma z tego przyjemność to jego sprawa.
- Riven
- Kontakt:
jaka moda, po prostu zwyczajnie chujowy cover, tak jak wiekszosc ich materialu z ostatnich lat. jak nagraja zajebista plyte to bede pierwszy zeby chwalic. przeciez mowa o obecnej kondycji zespolu a nie czasach kiedy nagrywali zajebiste plyty (no byl jeden taki rok :D)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
To jest absurdalny argument, bo kilkanaście lat temu to był inny zespół. Wygląda na to, że Metallica to jakaś święta krowa, o której nie można napisać niczego krytycznego. Nagrywają dziwnie brzmiące płyty, kompletnie nie radzą sobie z coverami (posłuchaj np. coverów Ramones - kutas chowa się do środka...), James nabył i ugruntował tę irytującą manierę wokalną, przez którą nie jestem w stanie nawet obejrzeć koncertu na DVD, a Lars jest po prostu żałośnie śmieszny.maciek z klanu pisze:ale juz szkoda ich ciagle krytykowac to teraz taka moda... a kilkanascie lat temu kazdy z nas mial erekcje jak puszczali w TV albo radio
Zestarzeli się, każdego to kiedyś czeka.
- Riven
- Kontakt:
-
... który jest wielkim fanem Metallica:)
- Riven
- Kontakt:
-
Ja myśle, że on tak z grzeczności. W końcu to angielski dżentelmen.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Ze dwadzieścia kilka.ramonoth pisze:To jest absurdalny argument, bo kilkanaście lat temu to był inny zespół.
support music, not rumors
- maciek z klanu
Ze covery graja hujowe nie czepiam sie, bo mam w dupie ich covery. ALE Death Magnetic nie jest az taka padaka jak tutaj ludzie pisza. To spokojnie moglaby byc kontynuacja AJFA (starczyloby tylko przybrudzic brzmienie).. do tego Meta na koncertach wypada fenomenalnie nawet z Larsem robiacym smieszne miny i wyjacym Jamesem. :)ramonoth pisze:To jest absurdalny argument, bo kilkanaście lat temu to był inny zespół. Wygląda na to, że Metallica to jakaś święta krowa, o której nie można napisać niczego krytycznego. Nagrywają dziwnie brzmiące płyty, kompletnie nie radzą sobie z coverami (posłuchaj np. coverów Ramones - kutas chowa się do środka...), James nabył i ugruntował tę irytującą manierę wokalną, przez którą nie jestem w stanie nawet obejrzeć koncertu na DVD, a Lars jest po prostu żałośnie śmieszny.maciek z klanu pisze:ale juz szkoda ich ciagle krytykowac to teraz taka moda... a kilkanascie lat temu kazdy z nas mial erekcje jak puszczali w TV albo radio
Zestarzeli się, każdego to kiedyś czeka.
-
Ale ten czas leci....Rattlehead pisze:Ze dwadzieścia kilka.ramonoth pisze:To jest absurdalny argument, bo kilkanaście lat temu to był inny zespół.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ale ja się z Tobą całkowicie zgadzam. Lubię tę płytę, nawet "St. Anger" doceniłem jakiś czas temu. Napisałem tylko o dziwnym brzmieniu płyt - suchym St. Anger i przepompowanym "Death Magnetic".maciek z klanu pisze:ALE Death Magnetic nie jest az taka padaka jak tutaj ludzie pisza.
BTW, "St. Anger" weszła mi dopiero, gdy przesłuchałem ją dość głośno na słuchawkach. Wtedy wylazła z niej jako taka moc.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wybór z gatunku: czy wolisz nie mieć lewego czy prawego oka? :)
http://www.metallica.com/news/20120917- ... on-dvd.asp
http://www.metallica.com/news/20120917- ... on-dvd.asp
-
- postuje jak opętany!
Nudzi im się. Tak patrząc po tych setlistach, to bym wybrał drugą.
- Riven
- Kontakt: