;)podejrzewam że ta ósemka to jakiś popularny lajtowy i komercyjny jazzik :)
TEST: JAZZ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: TEST: JAZZ
- empir
- zahartowany metalizator
ale tylko podejrzewam bo gdyby nie ten test do dalej znałbym jazz z 10 sekundowych fragmentów w TV gdy przez przypadek trafiałem na jakiegoś czarnucha z trąbą w gębie
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to bardzo proste ja wpisalem w google site: masterful forum - drone jazz test 10 klassix /p /d -xt i mi od razu wyswietlilo pliki do pobrania, kazdy tak moze zrobicempir pisze:w tej sprawie tylko Drone może o tym zdecydowaćBambi pisze:poproszę jakieś linki do pobrania i przesłuchania tych 10 albumów. :))) umieram z ciekawości :)
każdy inny, kto udostępni ci linki jest niegodną zaufania pizdą ;)
woodpecker from space
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
No i jak idzie? Pokochaliście jazz całym sercem?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja nie mam serca ale pokochalem calym jestestwemDrone pisze:No i jak idzie? Pokochaliście jazz całym sercem?
woodpecker from space
- empir
jeszcze nie :)Drone pisze:No i jak idzie? Pokochaliście jazz całym sercem?
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Nie jest dobrze, piąta płyta jest tragiczna :DDrone pisze:No i jak idzie? Pokochaliście jazz całym sercem?
You've got nothing to lose but your lives.
-
- w mackach Zła
Właśnie piąta jest bardzo ciekawa, mi się bardzo spodobała, chętnie się dowiem co to. :)
-
- rasowy masterfulowicz
Random Apex pisze:Nic kompletnie z tej płyty nie zostaje w głowie, jest idealnym tłem egzystencjonalnym - dobrze się myje naczynia przy niej, dobrze się piecze ciasto, dobrze wiesza pranie. Nic specjalnego chyba :)Karkasonne pisze:3: Typowy fajny jazzik knajpiany, miło się słucha, nic się nie zapamiętuje, ale skutecznie uprzyjemnia czas.
W błędzie jesteś, w jakim nikt jeszcze nie był.
HAILSA!!!!!
- Adrian696
wyjaśnił wam kolo dla którego najwieksza zyciowa wartoscia sa dobrze dobrane denimy i tonik do cery z tradzikiem :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Ty akurat nie masz za dużego pojęcia o muzyce, więc myślę, że nie powinieneś się tutaj udzielać. :)
HAILSA!!!!!
- Adrian696
Jacykowie tego forum - nie jestesmy na TY bo z pedałami sie nie kumpluje - to primo, a secundo - skoro twierdzisz ze za duzego nie mam to jak mizerne jest twoje??Bambi pisze:Ty akurat nie masz za dużego pojęcia o muzyce, więc myślę, że nie powinieneś się tutaj udzielać. :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Niby nie jesteście na ty, ale pod koniec zdania chyba już zmieniłeś opinię na ten temat :D
-
- rasowy masterfulowicz
LOL, przecież twoje wypowiedzi ewidentnie wskazują a brak jakiejkolwiek wiedzy na temat muzyki (wyłączając metal), więc dlaczego w ogóle się paziu kompromitujesz w temacie o jazzie? :)
HAILSA!!!!!
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Z tym, że CHYBA nic specjalnego? Może to i niespecjalne jest, nie wiem, dowiem się, gdy Drone da tytuły pod koniec testu :)Bambi pisze:Random Apex pisze:Nic kompletnie z tej płyty nie zostaje w głowie, jest idealnym tłem egzystencjonalnym - dobrze się myje naczynia przy niej, dobrze się piecze ciasto, dobrze wiesza pranie. Nic specjalnego chyba :)Karkasonne pisze:3: Typowy fajny jazzik knajpiany, miło się słucha, nic się nie zapamiętuje, ale skutecznie uprzyjemnia czas.
W błędzie jesteś, w jakim nikt jeszcze nie był.
You've got nothing to lose but your lives.
-
- rasowy masterfulowicz
No bo to dałn i nieuk, prymitywna forma życia. :) Do tego żałosny bufon. :DKarkasonne pisze:Niby nie jesteście na ty, ale pod koniec zdania chyba już zmieniłeś opinię na ten temat :D
HAILSA!!!!!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
kregozmyk pisze:Ja w jazzie nie lubię saksofonu, tzn nie lubię gdy jest on cały czas na pierwszym planie.Lykantrop pisze:To ja napiszę, że drugi album tylko mi pozwala na to, żeby jeszcze bardziej utwierdzić się w przekonaniu dlaczego tak wielką awersją pałałem do jazzu.Random Apex pisze:A jednak, po kilku godzinach drugi album jest całkiem spójny i przyjemny dla ucha :O
Chujowy ten metal. A, btw, slyszalem tylko Mortician, ale to wszystko to samo jest, nie? :Dkregozmyk pisze:
To Be i caly metal (ten prawdziwy, obowiazkowo z dwoma gitarami) moze spierdalac ;))
-
- rasowy masterfulowicz
OK, już Ci mówię, że się mylisz :DRandom Apex pisze: Z tym, że CHYBA nic specjalnego? Może to i niespecjalne jest, nie wiem, dowiem się, gdy Drone da tytuły pod koniec testu :)
HAILSA!!!!!
- Adrian696
Jurandzie Lewandowski - ale powiesz mi to w twarz??Bambi pisze: No bo to dałn i nieuk, prymitywna forma życia. :) Do tego żałosny bufon. :D
aha - a jak nie mozesz przezyc ze zostales przeze mnie wywalony z grupy na FB to moze zapisz sie do innej - o Alfo i Omego kazdej sceny muzycznej :)