KATATONIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: KATATONIA
Chyba słuchalismy innych płyt... Jestem fanem tego zespołu, pierwsza rysa pojawiła sie na ostatnim albumie ale to taka mała rysa którą mozna było zakryć, nowa płyta póki co jawi mi się jako emo żart, co to ma być gdzie sie podziały te ciezkie gitary które zawsze były obecne, jestem rozczarowany totalnie, może jeszcze posłucham dla pewnosci ale póki co porazka roku.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zaczyna szaleć
Too much fucking emoSkaut pisze:określienie TGCD jako jakiegoś poziomu do przeskoczenia to dla mnie właśnie jakiś emo żart :]
It's false
I know ;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nadal się nie pogodziłes z faktem że Twoja ulubiona "Viva Emptiness" jednak blednie w starciu z Wielką Zimną Przestrzenią ;)?Skaut pisze:określienie TGCD jako jakiegoś poziomu do przeskoczenia to dla mnie właśnie jakiś emo żart :]
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- moonfire
- zahartowany metalizator
Dla mnie poprzednia była bardziej emo, a przede wszystkim śmierdziała progiem. A ja progu nienawidzę. Nie lubię też Toola, ale na szczęście tylko ostatni kawałek wali tym zespołem. Na minus wymieniłbym tylko obciachowe klawisze, ale w całości płyta się broni, miejscami kojarzy mi się z VE właśnie.
Poza tym glanowanie Katatonii za emo to wyważanie otwartych drzwi. Ta kapela zawsze była emo. :)
Poza tym glanowanie Katatonii za emo to wyważanie otwartych drzwi. Ta kapela zawsze była emo. :)
- Skaut
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Cały masterful. Jak nie ma rokendrola, koksu i dziwek to musi byc emo, nie ma chuja ;)
- Realista
Nie no panowie nie róbmy sobie jaj, gdzie tej płycie do Viva Emptiness, nawet nie stała w promilu 5 km, proszę Was, Przede wszystkim klimat beznadzieji na poprzednich płytach jest tutaj potraktowany w formie której nie lubię, miałem nadzieje że własnie cofną sie do grania jak na VE czy TGCD a tu po prostu dostaję lajtowy album który nijak ma się do ich twórczości... płyta wpada jednym uchem i drugim wypada... szkoda.
-
- zaczyna szaleć
Chciałem wprowadzić consensus i podkreślić, że wszyscy tutaj chyba zgadzamy się, że "Viva..." i TGCD to świetne płyty oraz żebyśmy się za to wszyscy napili, ale po przeczytaniu:
Asfalt - pamiętam, że Tobie mocno przypadło do gustu TGCD. Jak się zapatrujesz na płytę z rzygającym krukiem?
stwierdzam, że komuś tutaj przyda się przerwa od gorzoły. ;)Realista pisze:Nie no panowie nie róbmy sobie jaj, gdzie tej płycie do Viva Emptiness, nawet nie stała w promilu 5 km, proszę Was
Asfalt - pamiętam, że Tobie mocno przypadło do gustu TGCD. Jak się zapatrujesz na płytę z rzygającym krukiem?
-
nowa plyta to gówno dla pedalów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Łagodnie powiedziane, jeden z krązków w moim top muzyki w ogóle ;)NihilSubSole pisze: Asfalt - pamiętam, że Tobie mocno przypadło do gustu TGCD.
Nowej jeszcze nie słuchałem, może dziś się zabiorę.
-
- zaczyna szaleć
Fest gańba, uwielbiamy tę samą płytę wraz z gościem z Sosnowca. W sumie to ona jest chujowa, tak sobie teraz myślę, wiesz? ;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
To przestan ją lubić jak jest chujowa ;)
- megawat
Hej, kurwa! Jestem tu by pisać o tym zespole!
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Realista
hehehe rzeczywiście chyba muszę odpocząc od alko :)) oczywiście w promieniu :DNihilSubSole pisze:Chciałem wprowadzić consensus i podkreślić, że wszyscy tutaj chyba zgadzamy się, że "Viva..." i TGCD to świetne płyty oraz żebyśmy się za to wszyscy napili, ale po przeczytaniu:
Stwierdzam, że komuś tutaj przyda się przerwa od gorzoły. ;)Realista pisze:Nie no panowie nie róbmy sobie jaj, gdzie tej płycie do Viva Emptiness, nawet nie stała w promilu 5 km, proszę Was
-
- zaczyna szaleć
Tak sobie właśnie teraz leci i powiem Ci, że Ambitions i Buildings rzeczywiście mają sporo miejskiego chłodu z VE, czyli gówno dla pedałów w najlepszej odsłonie. To się chwali.moonfire pisze:ale w całości płyta się broni, miejscami kojarzy mi się z VE właśnie.
- Hellion
- w mackach Zła
Katatonia nagrała chujowy album, kurwa nawet zasnąć przy tym nie mogłem, bo takie to słabe. W ostatnim utworze, tak od 2.40 to melodyjka jak na automatach albo innym pinballu, w moim casio były lepsze melodie.
- Mol
- zahartowany metalizator