O jakich spekulanckich działaniach mówisz, kretynie??? Czego kurwa nie rozumiesz, kasztanie?? Kaseta u wydawcy kosztuje 33 PLN, typ z forum chce ja gonić po 25 plus poczta, czyli jakieś max 30 PLN. Co ci jeszcze wytłumaczyć, lamusie???Góral pisze:Chyba zapomniałeś zażyć dzisiejszej dawki nervosolu. Jeśli wziąłeś te "odstrzelenie" na poważnie, to tylko udowodniłeś, że jesteś skrajnym idiotą.aginsiak pisze:więc na chuj sie wpierdalasz chlopakowi w tryby ,jak taniej jeszcze diluje.Odstrzelic to se mozesz pecyne ,bo widze ,ze zanim pomyslisz to zdazysz pierdolnąc kocopoła ,więc na chuj ci głowa. do machania na koncertach chyba
Co nie zmienia faktu, że wszelkie spekulanckie działania zdecydowanie potępiam. Przez takie coś wiele fajnych wydawnictw trudno potem kupić za normalne pieniądze.
CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- aginsiak
- w mackach Zła
Re: CULTES DES GHOULES
- Góral
- w mackach Zła
Masz rację, tylko, że ja ostatecznie na tym tracę. Przez to do dziś m.in. nie mam Picture "Fallen Angel Of Doom". Gdy Yosuke to wydał nie załapałem się. Zeszło na pniu, a teraz chodzi po jakichś pojebanych cenach na Ebay i jest to tylko jeden z kilku przypadków.kregozmyk pisze:Po części się zgadzam, ale pomyśl, że ktoś w ten sposób finansuje sobie zakup innych płyt/kaset i nie sądzę, aby "zarobione" w ten sposób pieniądze odkładał na zakup domu lub auta.Góral pisze:Co nie zmienia faktu, że wszelkie spekulanckie działania zdecydowanie potępiam. Przez takie coś wiele fajnych wydawnictw trudno potem kupić za normalne pieniądze.
@Aginsiak

Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Luz, wiadomo. Jak ja brałem to to nie tylko kasetę, ale jeszcze jakieś płyty, koszulkę, coś tam, także koszt wysyłki mi się praktycznie rozszedł po kościach, a złotówkami nie operuję i tak he he.Tymothy pisze:5 ojro + 3,50 ojro przesylka przy średnim kursie za ojro 4,18 wychodzi i tak drozejScaarph pisze:w of crawling shadows jeszcze mnóstwo kaset leży.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
I to jest wlasnie spekulacja, o ktorej wspomiales, ktos kupuje w "normalnej" cenie hurtem, zeby pozniej sprzedac to z zyskiem. W przypadku CDG nie wiem czy o spekulacji mozna mowic, bo cena zaproponowana przez kolege z forum jest niemal identyczna jak ta z wytworni.Góral pisze:Masz rację, tylko, że ja ostatecznie na tym tracę. Przez to do dziś m.in. nie mam Picture "Fallen Angel Of Doom". Gdy Yosuke to wydał nie załapałem się. Zeszło na pniu, a teraz chodzi po jakichś pojebanych cenach na Ebay i jest to tylko jeden z kilku przypadków.
Hello darkness, my old friend
- metalized
- weteran forumowych bitew
Spekulanctwo warte jest prezentu - takiego jakie robił smerf Zgrywus hahahah, ponabieraja po sto kopii i kiszą a ja muszę z mpwszy słuchać potem bo zabrakło i tęsknym okiem gapic sie na lukę w kolekcji. No ale tak to dziala- kto pierwszy bogatszy cwańszy zgarnia pule a reszta płać i płacz hahah. No ale żale żalami a zarobić każdy chce, może to ja jestem jakis debil, że np nie bralem FAOD z Wild Rags cd w celach handlowych- bo mam winylek ?? Pewnie tak hahaha no ale zawsze byłem pewny, że ze mną nie do końca ok jest :D Ogólnie to jebać spekulantów !! A i eklektyków tez jebać :P
P.J.E.C.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No i na tym rozmowa powinna się zakończyć. Czy może na tak "undergroundowym" i przepełnionym "ideą" temacie jak metal nie wypada zarabiać?metalized pisze: No ale żale żalami a zarobić każdy chce
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- krz63
Cena moim zdaniem nie jest wygórowana, mnie samego wyzywał jeden taki od pejsatych, jak wystawiłem wznowienia demówek Rotting Christ po 25 zeta. Biorąc pod uwagę cenę hurtową, koszty przesyłki oraz polski VAT, który muszę doliczyć to wychodzi praktycznie po kosztach. Zresztą kupując w hurcie w jakiejś zagranicznej wytwórni zawsze później sobie robię taki przelicznik ile mnie wynosi minimalna cena sprzedaży, by być na zero. Ostatnio mi wyszło (cena zakupu + koszty wysyłki + koszty pay pala + należny VAT) jedno euro po 7 zeta. Nie żebym narzekał, ale chcę tylko pokazać, że cena zakupu dla sprzedawcy to nie jest tylko sam koszt zakupu płyty + jakieś centy za przesyłkę. Zresztą jak cena nie odpowiada, to się nie kupuje. Ja nie widziałem żeby ktoś w warzywniaku wyzywał babę od semitów, bo ośmiela się zarabiać na pomidorach.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
O właśnie, celnie trafione. :Dkrz63 pisze:Ja nie widziałem żeby ktoś w warzywniaku wyzywał babę od semitów, bo ośmiela się zarabiać na pomidorach.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
PIEKNA RZECZ ACZKOLWIEK I WSROD POLAKOW NIE BRAKUJE MAKSYMALNYCH ZDZIERCOW NIEKONIECZNIE WIADOMEGO POCHODZENIAGóral pisze:Bloodcult pisze:mam 8 sztuk na sprzedaż:
cena: 25 zł za sztukę + wysyłka
kontakt przez PM
Za takie coś powinno się odstrzeliwać. To u źródła nabyłem dychę taniej z wliczoną pocztą..
-
- w mackach Zła
zdecydowanie dobre to jest
- morbid
- rasowy masterfulowicz
kiedy nowa się kurwa pytam...kiedy.....
- krz63
no kurwa wkrótce ma być!
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- w mackach Zła
pewno będzie wkrótce
- Najprzewielebniejszy
wkrótce ma się pojawić
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- w mackach Zła
wkrótce pojawi się niespodziewanie
-
Straszne głupoty pierdolicie. Powiedziałbym Wam, że pojawi się wkrótce, ale nie powiem, pytajcie się dalej.
Grrrówno!
-
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
niebawem
- Maleficio
- Kontakt:
mam dla was newsa, ponoć niebawem się pojawi pierwszy sampel na youtube
- zawlekacz
- w mackach Zła
nie, moje źródła informują, że sample będą dostępne wyłącznie na soundclub.
nie ma to tamto