Ridley Scott - Prometheus
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ridley Scott - Prometheus
:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- chaos
- w mackach Zła
dziwne że na obcą planetę w poszukiwaniu cywilizacji wyrusza ekspedycja za pierdylion dolarów, z szefem korporacji na pokładzie i nie ma ani jednego ochroniarza, nie wspominając o jednostce bojowej, zero broni poza za wyjątkiem marnego miotaczem ognia, hm
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dziwne, ze ludzie z ekipy poznają się po wylądowaniu. Pierdolony debilizm.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- zekke
- weteran forumowych bitew
Vulture przytrollowales z tym 7/10 czy innymi "bardzo dobry".
btw po jaki huj oni guya pearce wzieli do tego filmu?
btw po jaki huj oni guya pearce wzieli do tego filmu?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Świetny aktor, świetnie zagrał w trailerze. Możliwe, że w kolejnych częściach będzie więcej scen z jego młodości, jeśli nie to kolejny zjebany pomysł.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
tego bym sie nie czepiał - odebrałbym to jaki przytyk do współczesnego nam świata gdzie ludzie pracujacy w jednej korporacji nie maja pojecia kto jak ma na imie i czy tu pracuje czy przynosi papier z hurtowni, ale czy taki był zamiar, czy moze scenarzysta nie skonczył jeszcze podstawówki to nie wiem ;)So_It_Is_Done pisze:Dziwne, ze ludzie z ekipy poznają się po wylądowaniu. Pierdolony debilizm.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
podtrzymuje swoja opinie i raczej jej nie zmienie.zekke pisze:Vulture przytrollowales z tym 7/10 czy innymi "bardzo dobry".
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wiem, że można to tak tłumaczyć, ale jednak nie w przypadku takiej misji.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Podobnie, miałem wypisać listę absurdow w fabule ale mi się odechciało. Jedyny plus to intro.zekke pisze:nie no huj, chcialem zrobic wiekszy opis, naskrobalem kilkadziesiat zdan odnosnie muzyki, 3d i charakterow ale zwatpilem - jakies jebane wypracowanie by z tego wyszlo, szkoda czasu.
this is a land of wolves now
- zekke
no intro bylo takie wpizde, zajebiscie mnie nastroilo, az zaczalem myslec ze moze cos jednak bedzie z tego wiecej niz to co pokazane bylo w trailerach, a tu TAKI KUTAS.
btw koncowka prometeusza mialabyc poczatkiem aliena, ale oczywiscie nie jest - czyli mozna sie spodziewac kolejnej serii gownianych filmow. w sumie to jest takie kurwa gowno ze ktos wychowany na alienach bedzie narzekac a i tak obejrzy, tak samo jak z avp1/2.
btw koncowka prometeusza mialabyc poczatkiem aliena, ale oczywiscie nie jest - czyli mozna sie spodziewac kolejnej serii gownianych filmow. w sumie to jest takie kurwa gowno ze ktos wychowany na alienach bedzie narzekac a i tak obejrzy, tak samo jak z avp1/2.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no pisałem, ze dzis przeczytałem ze to ma byc trylogia :) wiec jeszcze 2 filmy tego gowna, zanim Alien sie zacznie :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
@siid To jest akurat jedna z mniejszych glupot :-P przykładowo:pomijam już fakt, że lądują na jakiejś małej planecie która zidentyfikowali na podstawie 5 kropek z jaskini, ale kurwa jak to jest, że z całej planety odrazu trafili na miejsce? Można było chociaż postarać się o pozory realizmu, bo w ten sposób to wszystko robiło wrażenie kompletnie banalnego. Nie mówiąc o tym, że strasznie mało było wątków "archeologicznych", (w końcu mowa o genezie ludzkości, więc coś by się przydało) a kolejne niespodzianki biologiczne sprawiały wrażenie wrzuconych na siłę.
Strasznie słaby film.
Strasznie słaby film.
- zekke
no jebac, nie wart glebiej dyskusji. te pierdolenie parasite o kurwa mitach nephalemow to niezly zart.
fabula w tym GOWNIE to totalny ABSURD, najsmutniejsze jest w sumie to ze obejrze go jeszcze pewnie kilka razy juz na ripach, anyway - tak sie doi kase.
to by bylo na tyle w temacie tego gowna. jak ktos sie wybiera stracic troche kasy w kinie to niech nie oglada, chociaz jeden huj bo cala fabula jest w trailerach.
fabula w tym GOWNIE to totalny ABSURD, najsmutniejsze jest w sumie to ze obejrze go jeszcze pewnie kilka razy juz na ripach, anyway - tak sie doi kase.
to by bylo na tyle w temacie tego gowna. jak ktos sie wybiera stracic troche kasy w kinie to niech nie oglada, chociaz jeden huj bo cala fabula jest w trailerach.
Ostatnio zmieniony 21-07-2012, 15:33 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
Ale momentami było zabawnie :-D
Jeden z większych facepalmow zaliczyłem jak się okazało że charlize jest córeczką weylanda. No kurwa po co to? Albo jak ta głupia ruda pinda zakłada krzyżyk i android kmini że nadal wierzy :-D
Vulture, jak to tak?
Jeden z większych facepalmow zaliczyłem jak się okazało że charlize jest córeczką weylanda. No kurwa po co to? Albo jak ta głupia ruda pinda zakłada krzyżyk i android kmini że nadal wierzy :-D
Vulture, jak to tak?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Kwesita z krzyzem była ok. Dalej pozostaje niewiadoma, tak jak tłumaczyłem wam kiedys, zechrześcijaństwo to siódma woda po kisielu ;)
Wkurwienie sięga zenitu hehe, chociaż tutaj wszyscy się zgadzają. Ciekawe, czy Bambus też.
Wkurwienie sięga zenitu hehe, chociaż tutaj wszyscy się zgadzają. Ciekawe, czy Bambus też.
- zekke
to ze chrzescijanstwo to '7 woda po kisielu' to chyba kazdy sobie zdaje sprawe.
co do dziur w skrypcie - ot tam, jebac. jakby wymienic absurdy scenariusza to trzeba by bylo chyba nowy dzial forum zalozyc.
akurat david/fassbender i jego zla natura to chyba jedyny plus tego filmu, chociaz to oczywiscie kloci sie z neutralnoscia robotow etc etc, tu david zachowuje sie jakby mial swoj wlasny plan za tym wszystkim, nawet po smierci waylanda. czekam na dwojke gdzie dzielna pani naukowiec z glowa robota przemierza galaktyki w poszukiwaniu rodzimej planety inzynierow ; d
co do dziur w skrypcie - ot tam, jebac. jakby wymienic absurdy scenariusza to trzeba by bylo chyba nowy dzial forum zalozyc.
akurat david/fassbender i jego zla natura to chyba jedyny plus tego filmu, chociaz to oczywiscie kloci sie z neutralnoscia robotow etc etc, tu david zachowuje sie jakby mial swoj wlasny plan za tym wszystkim, nawet po smierci waylanda. czekam na dwojke gdzie dzielna pani naukowiec z glowa robota przemierza galaktyki w poszukiwaniu rodzimej planety inzynierow ; d
Ostatnio zmieniony 21-07-2012, 15:42 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Tu mógłbyć myk, ze został zapropgramowany, zeby tamtego pajaca podtruć.
- zekke
no nie o to mi chodzilo, to oczywiste. ogolnie ta lekka przemiana davida i rola fassbendera to dla mnie jedyny plus tego filmu, oprocz klimatycznego intro.So_It_Is_Done pisze:Tu mógłbyć myk, ze został zapropgramowany, zeby tamtego pajaca podtruć.
pewnie ze tak, te jego przemowienie + jeszcze jeden maly viral gdzie szepcze dialog sa lepsze niz sam film. tylko na huj robic z tego komedie i w filmie pokazywac go z gownianym makeupem? jest cala masa starych aktorow ktorzy mogliby zagrac te kilka scen z waylandem bez robienia z tego kolenego absurdu, kazdy przeciez widzi ze to pearce, a jak pokazujesz kogos w wieku 30-40 i ~90 czy ile tam wayland mial to nie musi byc przeciez do niego podobny, efekt bylby lepszy bez robienia komedii.So_It_Is_Done pisze:Świetny aktor, świetnie zagrał w trailerze. Możliwe, że w kolejnych częściach będzie więcej scen z jego młodości, jeśli nie to kolejny zjebany pomysł.
w ogole cos mi sie zdaje ze jakbym zrobil butelke w teamie riven/morph/scaarph to w 1 wieczor powstalby w huj lepszy skrypt.
Ostatnio zmieniony 21-07-2012, 15:49 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
A w necie generalnie pozytywne opinie, ludzie to maja gówno w głowach
-
piszecie jak rozgoraczkowane nastolatki.gówno.syf.dno kina.gówno gówna.chujnia kutas.gówno.