Newsy filmowe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Newsy filmowe
Mroczny Rycerz to dzieło w swojej kategorii, nowy - oczekiwania wielkie, ma wszelkie predyspozycje, żeby być filmem wielkim, ale zobaczymy, muza z filmu - mnóstwo ok
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no jasne.Nasum pisze:Ciekawe czy dzięki takiej reklamie film zarobi w stanach więcej?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ja bym nie przesadzal z nakrecaniem sie. Riven nabral sie znowu na hype i tutaj masz rezultat:Holi pisze:Mroczny Rycerz to dzieło w swojej kategorii, nowy - oczekiwania wielkie, ma wszelkie predyspozycje, żeby być filmem wielkim, ale zobaczymy, muza z filmu - mnóstwo ok
;)
- zekke
- weteran forumowych bitew
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Momoa tylko wizualnie jest ok, bo z tego co widzialem to gosc ma absolutnie zero charyzmy.
Rourke'a spuscic ze smyczy i mamy idealnego Lobo
Rourke'a spuscic ze smyczy i mamy idealnego Lobo
- Scaarph
od dziecka się modliłem, by tego nie spierdolili. kurwa, niech zjebią spidermana, batmana, nawet wolverine'a z gambitem i kurwa nawet punishera niech zjebią, ale kto pozwala na tę desekrację??? przecież do piekła za to pójdą. jakiś rock jako lobo? przecie ja se resztę włosów z głowy wyrwę. największa świętość komiksu a oni chcą to kurwa po prostu zjebać :((((((
ten conan z game of thrones z ryja nawet by pasował, ale na lobo to on się jednak nie nadaje. rourke za to pewnie by zarządził.
ten conan z game of thrones z ryja nawet by pasował, ale na lobo to on się jednak nie nadaje. rourke za to pewnie by zarządził.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Gdyby obsadzili Rourke'a to pewnie wystarczyloby mu w lape pare komiksow wcisnac, a potem dac pelna swobode i film sam by sie nakrecil
- Scaarph
hehe no nie przeginałbym aż tak, ale rock to strzał w stopę już w przedbiegach, co mnie wkurwia. to wręcz obelga tego kalibru co wyzywanie komuś matki od kurew.
- Adrian696
lobo brudasem i wez tu kurwa nie zostan rasista... no ja jebe
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Lekko przesadzam, wiadomo, ale prawda jest taka, ze odkad zobaczylem goscia w kontekscie typow na glowna role to nie wyobrazam sobie w niej nikogo innego. Gdyby jeszcze znalazl sie jakis producent z genitaliami (sa tacy w ogole?) i kompetentny rezyser to pewnie jaralbym sie juz dzis jak niektorzy obecnie Prometeuszem ;) A tak to meh. The Rock juz lepszy niz Momoa, no ale jaka to pociecha?Scaarph pisze:hehe no nie przeginałbym aż tak, ale rock to strzał w stopę już w przedbiegach, co mnie wkurwia. to wręcz obelga tego kalibru co wyzywanie komuś matki od kurew.
- grot
panowie nie wiem po co te emocje, przecież wiadomo, że to się nie może udać. Lobo jest zbyt specyficzny by trafić bezpośrednio na ekran, najpierw go przeżują, przetrawią przez PG-13 i doprawią CGI a potem dopiero puszczą do kin żeby pozbierać dolary od maniaków komiksów.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Scaarph
to prawda, ale emocji nie da się uniknąć gdy czeka się dwadzieścia lat na jakiś film a tu na samym starcie dostaje się z mokrego liścia po ryju. no nie da się. kurwa :(
- grot
pomyślcie ile ekranizacji Batmana musiało powstać by zrobić dobry film, nie ma co liczyć, że Lobo od razu wygra los na loterii :)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Lobo drugiej szansy moze nie dostac
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Komiksów nie znam, więc nie wiem dokładnie o co chodzi z tym Lobo, ale po obrazkach widzę, że poziom zakokszenia Johnson ma do tej roli odpowiedni:

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Scaarph
ciut przymało jednak :)

Ostatnio zmieniony 20-07-2012, 17:11 przez Scaarph, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
NIe widzem obrazka :(
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Byle koksiarz sobie z taka rola nie poradzi. Poczytaj komiks (warto) i powiedz, ze widzialbys byle miernego aktorzyne jako LoboAlsvartr pisze:Komiksów nie znam, więc nie wiem dokładnie o co chodzi z tym Lobo, ale po obrazkach widzę, że poziom zakokszenia Johnson ma do tej roli odpowiedni:
- Scaarph
teraAlsvartr pisze:NIe widzem obrazka :(
otóż to. to jest siedemset ton charakteru. to trzeba ogarnąć conajmniej tak jak ledger jokera.0ms pisze:Byle koksiarz sobie z taka rola nie poradzi. Poczytaj komiks (warto) i powiedz, ze widzialbys byle miernego aktorzyne jako LoboAlsvartr pisze:Komiksów nie znam, więc nie wiem dokładnie o co chodzi z tym Lobo, ale po obrazkach widzę, że poziom zakokszenia Johnson ma do tej roli odpowiedni:
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Albo Hardy Bronsona ;)