Czy to nie Ty pisałeś kiedyś, że rozmowy w zamkniętej grupie na facebooku są rozmowami prywatnymi i powtarzanie ich osobom trzecim jest moralnie naganne? :)))Maleficio pisze:Ale czekaj czekaj Torcki....przeciez to Maria mowil, ze to Drone sie dobrze zna i lubi z Mikolajem!?!!?
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MGŁA
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Marian, ale Maleficio jest moralnie zepsutym dziwkarzem, nihilistą i w ogóle złem wcielonym, nie możesz mu mieć za złe, że jest amoralny :DDDD
;D obleciałeś 100 gatunków muzycznych, przeczytałeś o muzyce też nie mało, napisałeś o niej w internecie pewnie więcej niż ktokolwiek inny w tym kraju, ale nic to nie pomogło. Black metal wciąż jest i pozostanie dla Ciebie niezgłębioną tajemnicą, czarną i bezkresną próżnią, odchłanią w którą ile byś nie spoglądał, to ono nigdy nie spojrzy w Ciebie :)) I tą radosną parafrazą zakończmy tę dyskusję :) Ja wracam do słuchania Mgły, a Ty do Behemotha :) Dla każdego coś dobrego.twoja_stara_trotzky pisze:Maria, który z tych kawałków jest bardziej melodyjny, przystępny i ma w sobie mniej dysonansu?
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
A zastanawiałeś się kiedyś dlaczego są grubsi? Z okradania chudszych, oczywiście!Triceratops pisze:Dlaczego sie smiejesz z grubych? Ze sie nabieraja na magiczne specyfiki od chudniecia? Jest taki film "grubsi nie glupsi"aginsiak pisze:Mikołaj przede wszystkim jest od roznoszenia prezentów.Ewentualnie rózg dla głupich i grubych jebanych debili.twoja_stara_trotzky pisze:może Mikołaj wszystkich lubi? i dlatego takie wesołe, radosne riffy wymyśla?
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
Maleficio jest tatą, głową rodziny, ciężko pracuje i pije kawę ze starbucksa. Tym wszystkim o czym napisałeś to może on być najwyżej w Internecie jak już wykąpie dzieci a żona pójdzie spać :)))twoja_stara_trotzky pisze:Marian, ale Maleficio jest moralnie zepsutym dziwkarzem, nihilistą i w ogóle złem wcielonym, nie możesz mu mieć za złe, że jest amoralny :DDDD
- twoja_stara_trotzky
NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ na pytanie.Maria Konopnicka pisze:;D obleciałeś 100 gatunków muzycznych, przeczytałeś o muzyce też nie mało, napisałeś o niej w internecie pewnie więcej niż ktokolwiek inny w tym kraju, ale nic to nie pomogło. Black metal wciąż jest i pozostanie dla Ciebie niezgłębioną tajemnicą, czarną i bezkresną próżnią, odchłanią w którą ile byś nie spoglądał, to ono nigdy nie spojrzy w Ciebie :)) I tą radosną parafrazą zakończmy tę dyskusję :) Ja wracam do słuchania Mgły, a Ty do Behemotha :) Dla każdego coś dobrego.twoja_stara_trotzky pisze:Maria, który z tych kawałków jest bardziej melodyjny, przystępny i ma w sobie mniej dysonansu?
- twoja_stara_trotzky
co nie zmienia faktu, że obgadałeś Drona na zamkniętej grupie na FB, a teraz masz pretensje, że ktoś o tym na forum napisał :DDDDDMaria Konopnicka pisze:Maleficio jest tatą, głową rodziny, ciężko pracuje i pije kawę ze starbucksa. Tym wszystkim o czym napisałeś to może on być najwyżej w Internecie jak już wykąpie dzieci a żona pójdzie spać :)))twoja_stara_trotzky pisze:Marian, ale Maleficio jest moralnie zepsutym dziwkarzem, nihilistą i w ogóle złem wcielonym, nie możesz mu mieć za złe, że jest amoralny :DDDD
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na to nie wpadlem ;/Bezdech pisze:A zastanawiałeś się kiedyś dlaczego są grubsi? Z okradania chudszych, oczywiście!
woodpecker from space
- aginsiak
- w mackach Zła
Nigdy sie nie śmialem z grubych. Po prostu bardziej, niż chudzi kojarzą mi się z debilami... Wiadomo - chudy nie jest gruby i choćby z tego powodu jest mądrzejszy. Jak bym miał jakis zespół, to bym nagrał jakies demo anty fat cruel metal of death from bloody religious hell.Triceratops pisze:Dlaczego sie smiejesz z grubych? Ze sie nabieraja na magiczne specyfiki od chudniecia? Jest taki film "grubsi nie glupsi"aginsiak pisze:Mikołaj przede wszystkim jest od roznoszenia prezentów.Ewentualnie rózg dla głupich i grubych jebanych debili.twoja_stara_trotzky pisze:może Mikołaj wszystkich lubi? i dlatego takie wesołe, radosne riffy wymyśla?
Myslę kurwa, że wszystko jest jeszcze przede mną.
- Triceratops
o dobry pomysl, ja ci moge napisac teksty, wspomne cos o fosforofruktokinazie blokujacej wlasciwe przyswajanie weglowodanow i powodujaca nieprzydatnosc ich w spozyciu jako zrodla anergii a na koniec dodam death i destrakszynaginsiak pisze:niegdy sie nie śmialem z grubych. Po prostu bardziej,niż chudzi kojarzą mi się z debilami...Wiadomo chudy nie jest gruby i choćby z tego powodu jest mądrzejszy. jak bym miał jakis zespół , to bym nagrał jakies demo anty fat cruel metal of death from bloody religious hell
myslę kurwa ,że wszystko jest jeszcze przede mną
woodpecker from space
- aginsiak
- w mackach Zła
super.W takim razie biore sie do roboty i wymysle pare dobrych riffow.W co bardziej wejsc?? W "ni ladu a skladu" Deth spell omego ,czy bardziej w melodie malopolskiej Mgły.Co bardziej chwyci?? bo nie ukrywam ,że zrobie to dla hajcu oficjalnie.I tak sie nikt nie jarnie
- twoja_stara_trotzky
jak to zrobisz, to wszyscy będziemy mieć traumę.
Nikogo nie obgadałem - przy okazji koncertu Mgły o nim rozmawialiśmy :) "Obgadywanie" zwykle odbywa się za czyimiś plecami i ma wydźwięk pejoratywny - a ja jak do Drone coś miałem to mu to pisałem tutaj, a nie gdzieś na facebooku tak, żeby nie mógł odpowiedzieć. O jakiś kremach, używanych ciuchach, zakupionych płytach na allegro czy innych żałosnych pierdołach. Mentalaność baby handlującej na targu łuskanym bobem była mi całowicie obca dopóki nie zalogowałem się na facebooku i nie poczytałem Waszych dyskusji :))) Oczywiście nie mam do nikogo pretencji :) Bardzo Was wszystkich lubię :)twoja_stara_trotzky pisze:co nie zmienia faktu, że obgadałeś Drona na zamkniętej grupie na FB, a teraz masz pretensje, że ktoś o tym na forum napisał :DDDDD
- twoja_stara_trotzky
ale na pytanie nadal nie odpowiedziałeś :DDDD
- Triceratops
Surowy blek graj bez obrobki,aginsiak pisze:super.W takim razie biore sie do roboty i wymysle pare dobrych riffow.W co bardziej wejsc?? W "ni ladu a skladu" Deth spell omego ,czy bardziej w melodie malopolskiej Mgły.Co bardziej chwyci?? bo nie ukrywam ,że zrobie to dla hajcu oficjalnie.I tak sie nikt nie jarnie
defu i traszu dodaj do kupki.
Dograj solowki w tonacji d-dur
To tyle w kwestii muzycznych procedur
woodpecker from space
- Triceratops
Napisze teksty ostre i mocne
beda w nich rzeczy kurwa okropne
adipocyty i mnostwo enzymow
miadzyca wielka jak sto skurwysynow
otylosc brzuszna i podgardlowa
na udach tlusta tkanka tluszczowa
spasione knury, tluste maciory
cykl krebsa i rozne zlozone wzory
beda w nich rzeczy kurwa okropne
adipocyty i mnostwo enzymow
miadzyca wielka jak sto skurwysynow
otylosc brzuszna i podgardlowa
na udach tlusta tkanka tluszczowa
spasione knury, tluste maciory
cykl krebsa i rozne zlozone wzory
woodpecker from space
- maciek z klanu
Lepsze są teksty o chudych cipkach,
którzy chodzą w XXS slipkach,
i potem wyszydzają grubych wojowników,
bo cie wstydza swojej natury herbatników.
którzy chodzą w XXS slipkach,
i potem wyszydzają grubych wojowników,
bo cie wstydza swojej natury herbatników.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Bo to trochę tak jakby odpowiedzieć niewidomemu od urodzenia czym różni niebieski od czerwonego :) Dobra, spadam - pracować muszę! Kurwa! Wy w tej Gdyni w redakcjach to całymi dniami się opierdalacie, a później płacz, że w sobotę na dyżurach trzeba siedzieć .... :)twoja_stara_trotzky pisze:ale na pytanie nadal nie odpowiedziałeś :DDDD