MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- aginsiak
- w mackach Zła
Re: MGŁA
Dzisiaj moge z czystym sumieniem powiedzieć,że ta płyta jest po prostu gówniana. Wczoraj wysłuchałem jej kolejne dwa razy i nie będę się katował ponownie. Gitary brzmią wybitnie chujowo miękko ,melodie zupełnie nie przemawiają do mnie...Ot taka jazda "w konika" po Małopolsce ,po tych wszystkich pagórkach wokół Kłaju i machanie czapką do uciekających spod kół furmanki, wron.Po prostu smutna wieś. I tyle w temacie z mojej strony.
Czekam na Kriegsmaschine
Czekam na Kriegsmaschine
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Myslovitz to dawno temu, jakieś miałam smutne dni pewnie, ale Hey? Nie lubisz Hey? Nie? Jak możesz?!Morph pisze:Myslovitz i Hey w Top10? Adontfinksoł ;).Random Apex pisze:@Morph: :D wcale nie! Gdy w końcu znajdę Cię na tym lastefemie, to wyjdzie pewnie, że jesteśmy klonami gustowymi, zobaczysz.
You've got nothing to lose but your lives.
- Random Apex
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
cały czas czekam na propozycję reklamową i jakąś rozpiskę, jak stopniować hejtowanie Mgły :DSova pisze:dawać, dawać. wasze dyskusje zawsze nakręcają mi sprzedaż ;)
Random, w muzyce Mgła nie chodzi jednak o "pierdolnięcie", wiesz?
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Zgadzam sie, wiele razy robilem podejscie do ich nowej plyty, ale nie 2-3 tracki i na tym sie konczy. Czekamy na nastepna, moze sie uda cos lepszego nagrac.aginsiak pisze:Dzisiaj moge z czystym sumieniem powiedzieć,że ta płyta jest po prostu gówniana. Wczoraj wysłuchałem jej kolejne dwa razy i nie będę się katował ponownie. Gitary brzmią wybitnie chujowo miękko ,melodie zupełnie nie przemawiają do mnie...Ot taka jazda "w konika" po Małopolsce ,po tych wszystkich pagórkach wokół Kłaju i machanie czapką do uciekających spod kół furmanki, wron.Po prostu smutna wieś. I tyle w temacie z mojej strony.
Czekam na Kriegsmaschine
- twoja_stara_trotzky
a za pięć lat...
Drone pisze:Uwielbiam czytać ten wątek - pierwsze strony urzekają brakiem obiektywizmu i wirtualnym spuszczaniem się nad Mgłoą :)
Ale muszę oddać sprawiedliwość - Trocki się połapał wtedy, że to słaba płyta, choć do dziś chyba ją na półce ma :)
- Skaut
Bzdura, najlepsza płyta metalowa wydana w Polsce - W OGÓLE.Maleficio pisze:Zgadzam sie, wiele razy robilem podejscie do ich nowej plyty ale nie 2-3 tracki i na tym sie konczy. Czekamy na nastepna, moze sie uda cos lepszego nagracaginsiak pisze:Dzisiaj moge z czystym sumieniem powiedzieć,że ta płyta jest po prostu gówniana. Wczoraj wysłuchałem jej kolejne dwa razy i nie będę się katował ponownie. Gitary brzmią wybitnie chujowo miękko ,melodie zupełnie nie przemawiają do mnie...Ot taka jazda "w konika" po Małopolsce ,po tych wszystkich pagórkach wokół Kłaju i machanie czapką do uciekających spod kół furmanki, wron.Po prostu smutna wieś. I tyle w temacie z mojej strony.
Czekam na Kriegsmaschine
Coś tam było! Człowiek!
-
- w mackach Zła
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Caiob ... carmel.JPGSova pisze:הַר הַכַּרְמֶל albo جبل الكرمل