Wiesz co? Gdyby naprawdę Ci zależało , "przekręciłbyś" na PM, miast niezdarnie prowokować. Wpadłbym, zrobił porządek z porcelaną (wiele nie biorąc, po znajomości) i przynajmniej nie leciałoby Ci na kolana. Dawaj, bez urazy, jeszcze masz czas do północy, potem znikam i nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek wrócę.Karkasonne pisze:Nie, nie, ja mam oddzielną szczotkę do kibla i drugą do zębów. Ty nie?535 pisze:To rozumiem, że z myciem zębów też, bo szczoteczkę masz zajętą... Czy jednak dalej jej używasz?Karkasonne pisze:Ze sraniem ostatnio, bo na nowym mieszkaniu mam kibel z półką, gdzie po spuszczeniu wody zawsze pozostaje resztka kloca do wyszczotkowania. To strasznie wkurwiające. W dodatku zawsze muszę patrzeć na tego kasztelana po wstaniu, bo siedzi na tej półce zamiast normalnie pójść w dół. A dlaczego pytasz?
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
Re: Ostrzezenia/Bany
- Clochard
- weteran forumowych bitew
To mogę głosować \o/Morph pisze:Powinny zostać rozpisane wybory. Kryterium zgłoszeń powinien być minimum pięcioletni staż na forum i co najmniej 3000 postów w tematach muzycznych.
Wybór byłby dokonany w głosowaniu JAWNYM przez forumowiczów z min. trzyletnim stażem i co najmniej 1000 postów w działach muzycznych.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nie wiem jak Ty te 3 lata liczysz :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
Ehh, pojebało mi się z nominowanymi, części z nich do 5-letniego stażu trochę brakuje :D
- Clochard
ZmieńMorph pisze:Nie wiem jak Ty te 3 lata liczysz :D

- Morph
- Kontakt:
- Clochard
Dejm, dział logiki z /\ na \/ :D
-
kurwa... Morphowi dać moda przez aklamację i koniec. jestem pewien, że forum wyglądałoby znacznie lepiej niż obecnie. tyle
- Morph
- Kontakt:
Aaa, sorry, jakieś rozpikselowane krzaki mi wyskoczyły :Dmaciej pisze:Dejm, dział logiki z /\ na \/ :D
Ja proponuję zawiesić, w pierwszej kolejności, wszystkich NOTORYCZNIE NARZEKAJĄCYCH, nie tylko w tematach muzycznych. To przewietrzy z lekka kryptę.
-
No np. mi brakuje :DMorph pisze:Ehh, pojebało mi się z nominowanymi, części z nich do 5-letniego stażu trochę brakuje :D
Re:
Prawdopodobnie nigdy. Nie zajmuję się pisaniem o czymś na czym się nie znam. W przeciwieństwie do dużej grupy Szanownych Użytkowników.Skaut pisze:A kiedy waćpan zaczniesz sam pisać o muzyce, polecać jakieś zespoły, bo ostatnio też raczej piszesz o wszystkim i niczym?535 pisze:Ja proponuję zawiesić, w pierwszej kolejności, wszystkich NOTORYCZNIE NARZEKAJĄCYCH, nie tylko w tematach muzycznych. To przewietrzy z lekka kryptę.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
szanowni państwo, już przedstawiam jak to wygląda z mojej perspektywy. przy każdym nicku z morphowej listy dodam od siebie którciutkie uzasadnienie dlaczego dany kandydat w moich oczach się nadaje lub nie. nic personalnego więc nie obrażać się jak dzieci, czysty obiektywizm, kieruję się dobrem forum. jadymy:
[V] - troszkę zbyt porywczy, czasem troszkę mu dystans ucieka.
0ms - zna sie na pogodzie i na grach, chuj, że śłucha jakichś siedmioligowych porykiwań. pisał, że się nie nadaje ale kłamał.
Adrian696 - w sumie ciut obawa, że wymodowałby aż za dużo :)
Alsvartr (ale chyba jednogłośnie możemy uznać, że się nie nadaje z oczywistych względów :D) - zagwozdkę tu mam. w sumie czemu nie? no, widzę jedną okoliczność wykluczającą, ale to nie jego wina, że mieszka gdzie mieszka. aaa, nie lubi blasphemy - odpada.
Block69 - nadałby się, ale coś za mało go tu jest a mod jednak częściej powinien zaglądać.
Bonny (jak wróci :D) - nie wróci, i wątpię, by chciał być modem.
COFFIN - mam wrażenie, że nie za często zagląda, ale mogę się mylić.
DCI Hunt - jasne, byłoby fajnie hehe.
est - nadaje się, choć jest obawa, że dałby sobie na głowę wleźć :) ale jestem na tak.
hcpig (no jeszcze czego :D) - czemu nie, ale za rzadko chyba zagląda.
Heretyk - druga zagwozdka, on jakiś taki cichy, mało go widać, ale za bardzo nie ma też go za co wykluczyć. niech powie ile ma lat, jak więcej niż 25 to jestem na tak :)
Ihasan - no spoko, ale jakoś wątpię, by mu się chciało dupę zawracać :)
kregozmyk (za dwa tygodnie :D) sam nie wiem czy on tu często zagląda. jakby często zaglądał to spoko.
longinus696 - niby ok, ale raz, że mam wrażenie, że nie zagląda tu za często ostatnimi czasy, a dwa, że czasem jest przesadnie poważny, i nie wykrywa humoru a to dla mnie jednak minus.
Maleficio - to już długopis więcej poważnych postów na forum najebał :D
Morph - spoko, ALE jest pewna obawa. czasem jak się najebie to wiadomo co jest :D żeby kiedyś człowiek nie wstał a tu pół forum wykasowane w chuj :D
Riven - zbyt porywczy na moje oko, jak wyżej, najebie się i po forum nie ma co zbierać hehehe
Scaarph - no nie oszukujmy się hehe. zresztą ja zbyt lubię offtopy, myślę, że o ile trolli i trollowe tematy (w odróżnieniu od offtopów, czy tematów z jajem, humorem itd: zagłada wszechświata tak, krzywy nos i kolor oczu hitlera nie) mógłbym śmiało wypierdalać, tak czyszczenia wątków już nie podejmowałbym się. offtopy rulez.
Skaut - nadawałby się, ale mam wrażenie, że ostatnio ciut rzadko tu przebywa. no chyba że wrócił na dobre, to wtedy jak najbardziej.
Triceratops - he he he he
Trotzky - zbyt napompowane ego, nie oszukujmy się :) przy nim nikt nie był by bezpieczny :) no i za rzadko siedzi tu ostatnio chyba.
ultravox - w sumie idealny kandydat. 100% poparcia z mojej strony
No i SiiD, ale bądźmy poważni :D - no właśnie
dziękuję za uwagę, to mówiłem ja, jarząbek, uprasza się o nie rzucanie cegłami w przemawiającego.
[V] - troszkę zbyt porywczy, czasem troszkę mu dystans ucieka.
0ms - zna sie na pogodzie i na grach, chuj, że śłucha jakichś siedmioligowych porykiwań. pisał, że się nie nadaje ale kłamał.
Adrian696 - w sumie ciut obawa, że wymodowałby aż za dużo :)
Alsvartr (ale chyba jednogłośnie możemy uznać, że się nie nadaje z oczywistych względów :D) - zagwozdkę tu mam. w sumie czemu nie? no, widzę jedną okoliczność wykluczającą, ale to nie jego wina, że mieszka gdzie mieszka. aaa, nie lubi blasphemy - odpada.
Block69 - nadałby się, ale coś za mało go tu jest a mod jednak częściej powinien zaglądać.
Bonny (jak wróci :D) - nie wróci, i wątpię, by chciał być modem.
COFFIN - mam wrażenie, że nie za często zagląda, ale mogę się mylić.
DCI Hunt - jasne, byłoby fajnie hehe.
est - nadaje się, choć jest obawa, że dałby sobie na głowę wleźć :) ale jestem na tak.
hcpig (no jeszcze czego :D) - czemu nie, ale za rzadko chyba zagląda.
Heretyk - druga zagwozdka, on jakiś taki cichy, mało go widać, ale za bardzo nie ma też go za co wykluczyć. niech powie ile ma lat, jak więcej niż 25 to jestem na tak :)
Ihasan - no spoko, ale jakoś wątpię, by mu się chciało dupę zawracać :)
kregozmyk (za dwa tygodnie :D) sam nie wiem czy on tu często zagląda. jakby często zaglądał to spoko.
longinus696 - niby ok, ale raz, że mam wrażenie, że nie zagląda tu za często ostatnimi czasy, a dwa, że czasem jest przesadnie poważny, i nie wykrywa humoru a to dla mnie jednak minus.
Maleficio - to już długopis więcej poważnych postów na forum najebał :D
Morph - spoko, ALE jest pewna obawa. czasem jak się najebie to wiadomo co jest :D żeby kiedyś człowiek nie wstał a tu pół forum wykasowane w chuj :D
Riven - zbyt porywczy na moje oko, jak wyżej, najebie się i po forum nie ma co zbierać hehehe
Scaarph - no nie oszukujmy się hehe. zresztą ja zbyt lubię offtopy, myślę, że o ile trolli i trollowe tematy (w odróżnieniu od offtopów, czy tematów z jajem, humorem itd: zagłada wszechświata tak, krzywy nos i kolor oczu hitlera nie) mógłbym śmiało wypierdalać, tak czyszczenia wątków już nie podejmowałbym się. offtopy rulez.
Skaut - nadawałby się, ale mam wrażenie, że ostatnio ciut rzadko tu przebywa. no chyba że wrócił na dobre, to wtedy jak najbardziej.
Triceratops - he he he he
Trotzky - zbyt napompowane ego, nie oszukujmy się :) przy nim nikt nie był by bezpieczny :) no i za rzadko siedzi tu ostatnio chyba.
ultravox - w sumie idealny kandydat. 100% poparcia z mojej strony
No i SiiD, ale bądźmy poważni :D - no właśnie
dziękuję za uwagę, to mówiłem ja, jarząbek, uprasza się o nie rzucanie cegłami w przemawiającego.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no ja bym skasowal wszystkie tematy poza tymi o voivod i metallice, i to nawet na czezwo. yep. ;)
this is a land of wolves now
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Riven
- Kontakt:
i wreszcie bylby porzadek :))) kurwa, proste endslosung a tu jakies ankiety zakladac - po ki chuj?
this is a land of wolves now
-
lubie to forum ale nie bawi mnie tak jak kiedys.w ogóle mam taki plan zeby mniej czasu spedzac online i poswiecic sie troche innym rzeczom,lata leca,czasu wolnego coraz mniej,a na horyzoncie pojawiaja sie coraz to nowe przyjemnosc ale (niestety) równiez obowiazki ;(
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
-
ok ok ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior