NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NILE
no dobrze. ale jeśli Cannibale sprzedadzą mniej od jakiegoś tam Behemoth to będzie rzutowało na Twoją opinię odnośnie nowej płyty? mnie te wszystkie wyniki kompletnie nie obchodzą. płyta mi się podoba lub nie, reszta mnie nie interesuje.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie.Heretyk pisze:no dobrze. ale jeśli Cannibale sprzedadzą mniej od jakiegoś tam Behemoth to będzie rzutowało na Twoją opinię odnośnie nowej płyty?
Mnie jak juz pisalem obchodza. Sa kapele ktore nigdy mnie nie zawiodly, ktore bardzo lubie i jestem ciekawy co tam u nich, ile sprzedaja z kim jezdza na trasy, jakie maja nowe wzory koszulek. Nawet wywiady czytam. Cannibal Corpse nalezy do tych kapel.mnie te wszystkie wyniki kompletnie nie obchodzą. płyta mi się podoba lub nie, reszta mnie nie interesuje.
I AM MORBID
-
Kumam.... ale jeśli o mnie chodzi, to CC mogą już nic nie nagrywać a ich nowa płyta może się sprzedać w ilości 5 szt. Chuj na to kładę. Z tym, że zarabiać trzeba i doskonale to rozumiem.Kraft pisze:Haha, muzyków, a wytwórnie w szczególności. Bo niby skąd kasa na promocję, sesje nagraniowe, producentów, inżynierów dźwięku i całą resztę tego bajzlu?
- Castor
- weteran forumowych bitew
dla mnie jest po prostu mdła i nie ma wcale na myśli brzmienia, a kompozycje, które momentami wydają się być beznadziejną parodią ichniejszego stylu, np:Heretyk pisze:przecież to bardzo dobra płyta. może nie dorównuje ich największym osiągnięciom, ale wstydu też nie przynosi. zarzuty odnośnie rzekomo zjebanego brzmienia i nadmiernej melodyjności kompletnie do mnie nie przemawiają. no ale ja jestem chory na punkcie tej kapeli, więc mogę być lekko nieobiektywny.Castor pisze: trafiłeś w sedno, tzn "Shadows in the light" to coś, co nie powinno się wydarzyć, tak znakomitej kapeli jaką jest Immolation ;)
A tu już pełna zgoda :) "Harnessing Ruin" to bardzo dobry album. Nawiasem mówiąc od tytułowego kawałka z tego albumu umieszczonego na jakimś składaku, rozpoczęła się moja przygoda z tym zespołem.Heretyk pisze:podobnie z Harnessing Ruin - bardzo lubię, a niemal każdy wiesza na niej psy. nie wiedzieć czemu :)
Błagam Cię, nie bluźnij ;)ultravox pisze:Dla mnie "w dołku" byli na wysokości "Unholy Cult"
Np, ja! Obok "Close to a World Below" oraz "Here in After" to najlepsze co wydali.est pisze:Wskaż jeszcze tylko z nazwiska tych, którzy uważają Unholy Cult za ich najlepszy album.

-
porządny numer, żadna parodia.Castor pisze: dla mnie jest po prostu mdła i nie ma wcale na myśli brzmienia, a kompozycje, które momentami wydają się być beznadziejną parodią ichniejszego stylu, np:
- Castor
- weteran forumowych bitew
Dla mnie właśnie jest, ale co tam mają na koncie zajebiste płyty więc jeden "Shadows..." można sobie darować.
Dlaczego od razu przeciwko. Mamy odmienne zdanie na dany temat, nie bierz tak tego do siebie;)est pisze:I ty Bobrusie przeciwko mnie?

-
- rasowy masterfulowicz
A ja bym chciał, żeby jeszcze przez lata nagrywali plyty tak znakomite jak Torture. Ostatnim albumem pokazali, ze z utartych patentow i znanych sztuczek mozna zrobic swiezo brzmiacy death metal ktory rozpierdala.Heretyk pisze: kumam.... ale jeśli o mnie chodzi, to CC mogą już nic nie nagrywać a ich nowa płyta może się sprzedać w ilości 5 szt. chuj na to kładę. z tym że zarabiać trzeba i doskonale to rozumiem.
Wczoraj znowu sluchalem ostatniego Nile, dalej jest dobry!
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
Możecie posłuchać wywiadu z Sandersem:
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=176761
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=176761
I AM MORBID
- Dragazes
- w mackach Zła
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
I dlatego ten teledyskvicek pisze:akurat wole teledyski jak graja w piwnicy najlepiej lajf bez żadnej obróbki dźwięku j
Jest lepszy niż wszystkie wysokobudzetowe teledyski behemoth itp
this is a land of wolves now
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
No nie pisałbym nic, gdybym nie pomyślał po Twoim poście o tym samym klipie :)Riven pisze:I dlatego ten teledyskvicek pisze:akurat wole teledyski jak graja w piwnicy najlepiej lajf bez żadnej obróbki dźwięku j
Jest lepszy niż wszystkie wysokobudzetowe teledyski behemoth itp
support music, not rumors