Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: Ostrzezenia/Bany
Byczogownojecie obaj. Bandwagoner ftw :)
Ja to się nawet nie odzywam. Wielki świat zajrzał pod strzechy...Dajcie chociaż legendę dla takich tumanów jak ja, żebym wiedział kiedy jestem obrażany i miał szansę na odpowiednią, do skali zagrożenia, reakcję.
Ja bym jeszcze spytał, jak to się wymawia, czy przez "w" czy "ł". Nie chciałbym zgasić się na party swoim zjebanym pronunciation.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
zakladam, ze przez "ł", przeciez jak jester mowi "moja girl" to chyba nie czyta "girl" tylko "gerl"... chociaz cholera wie, trudne iszju.
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Danger jest minimalny, nikt cie raczej nie hurtnie, chyba ze werbalnie535 pisze:Ja to się nawet nie odzywam. Wielki świat zajrzał pod strzechy...Dajcie chociaż legendę dla takich tumanów jak ja, żebym wiedział kiedy jestem obrażany i miał szansę na odpowiednią, do skali zagrożenia, reakcję.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
potrójnie cię obraził.
edit: poczwórnie w sumie.
edit: poczwórnie w sumie.
Chyba chce cię sprzedać w hurcie, chociaż nie jestem pewien. Prawdopodobnie nabija się, że jesteś gruby. Ja bym mu zajebał.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
...albo hurtem wyjebać (na czymś, względnie w coś). Kto Ci powiedział, że jestem gruby? W gazetach napisali?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
No i dobrej muzyki słucha, też bym go dodał do kandydatów. W ogóle, to dodałbym też wszystkich bandwagonerów, cokolwiek to znaczy :]]]Scaarph pisze:o włacha, to ja od siebie do listy kandydatów łomsa jeszcze dodam, on taki spokojny chłopak, grzeczny, ułożony, nie pyskuje nikomu, siedzi cichutko i tam se pisze o tych swoich grach...
Coś tam było! Człowiek!
Nie, piszesz o tym chyba w co drugim poście na różne sposoby, że zrobiłeś masę tylko zapomniałeś wyrzeźbić, więc nie mam szansy zapomnieć :)535 pisze:...albo hurtem wyjebać (na czymś, względnie w coś). Kto Ci powiedział, że jestem gruby? W gazetach napisali?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Piekny chaos ta nowomowa introdukuje. Czego tu nie lajkowac?
Ze sraniem ostatnio, bo na nowym mieszkaniu mam kibel z półką, gdzie po spuszczeniu wody zawsze pozostaje resztka kloca do wyszczotkowania. To strasznie wkurwiające. W dodatku zawsze muszę patrzeć na tego kasztelana po wstaniu, bo siedzi na tej półce zamiast normalnie pójść w dół. A dlaczego pytasz?535 pisze:Masz problem z czytaniem, czy z rozumieniem tekstu?
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re:
kogo to obchodzi, coś tam kuma o grach to niech ma moda, takie jest moje zdanie.Skaut pisze:No i dobrej muzyki słuchaScaarph pisze:o włacha, to ja od siebie do listy kandydatów łomsa jeszcze dodam, on taki spokojny chłopak, grzeczny, ułożony, nie pyskuje nikomu, siedzi cichutko i tam se pisze o tych swoich grach...
To rozumiem, że z myciem zębów też, bo szczoteczkę masz zajętą... Czy jednak dalej jej używasz?Karkasonne pisze:Ze sraniem ostatnio, bo na nowym mieszkaniu mam kibel z półką, gdzie po spuszczeniu wody zawsze pozostaje resztka kloca do wyszczotkowania. To strasznie wkurwiające. W dodatku zawsze muszę patrzeć na tego kasztelana po wstaniu, bo siedzi na tej półce zamiast normalnie pójść w dół. A dlaczego pytasz?535 pisze:Masz problem z czytaniem, czy z rozumieniem tekstu?
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Kładź sobie papierek toaletowy przed srankiem to spłynie elegancko. Patent sprawdzony w boju!
Można także wymienić porcelanę, ale do tego trzeba mieć troszkę wiedzy i ochoty, a to w obecnych czasach towary deficytowe.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Już któryś raz widzę, że wszelkie niedookreślone ataki na tym forum bierzesz do siebie, masz manię egocentryczną i czas chyba do specjalisty :P535 pisze:Ja to się nawet nie odzywam. Wielki świat zajrzał pod strzechy...Dajcie chociaż legendę dla takich tumanów jak ja, żebym wiedział kiedy jestem obrażany i miał szansę na odpowiednią, do skali zagrożenia, reakcję.
Yare Yare Daze