Ostateczne rozwiazanie kwestii ubioru u kobiet
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: Ostateczne rozwiazanie kwestii ubioru u kobiet
te forum to jeden zjebany folkor a ty pierdolisz o moderacji, pomijajac ze kolo huja by mi latal ban, konto mam rok dluzej niz ty i 2x mniej postow, nie mowiac np o takim rivenie ; ))
Ostatnio zmieniony 12-07-2012, 14:57 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
masz na gorze renew proposition :DAdrian696 pisze:w sumie szkoda, ze nie wziąłem fuchy moda jak Analny proponował, bo tu 48 godzinny banik na ochłoniecie nalezy sie Zekkemu jak psu zupa :)
woodpecker from space
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no masz dwa razy mniej postów, z czego moze z 5 sensownych :)zekke pisze:te forum to jeden zjebany folkor a ty pierdolisz o moderacji, pomijajac ze kolo huja by mi latal ban, konto mam rok dluzej niz ty i 2x mniej postow, nie mowiac np o takim rivenie ; ))
czytajac twoje dywagacje, mam duze watpliwosci czy ten ban miałby Ci kołó czego latac :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
jestem z natury cholerykiem - nie nadaje sie :)Triceratops pisze:masz na gorze renew proposition :DAdrian696 pisze:w sumie szkoda, ze nie wziąłem fuchy moda jak Analny proponował, bo tu 48 godzinny banik na ochłoniecie nalezy sie Zekkemu jak psu zupa :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- zekke
luzik po prostu jestes kolejnym z tych pajacow ktorzy leca tu jak cmy do swiatla
"czytajac twoje dywagacje, mam duze watpliwosci czy ten ban miałby Ci kołó czego latac :) " - ojej :)
"czytajac twoje dywagacje, mam duze watpliwosci czy ten ban miałby Ci kołó czego latac :) " - ojej :)
- zawlekacz
- w mackach Zła
zekke pisze:zawlekacz - przez 5 lat nastukales 150 postow, zdania z toba nie zamienilem ale ciagle lecisz do tego tematu jak mucha do gowna. moze po prostu przeloguj sie na konto ktorego tam teraz uzywasz albo nie zawracaj mi dupy takimi pierdolami.
ten sam argument z dwóch stron, byle racja była najmojszazekke pisze:konto mam rok dluzej niz ty i 2x mniej postow, nie mowiac np o takim rivenie ; ))
zekke pisze: chociaz widzac po tym jak odpisujesz to zaraz naskrobiesz znowu gowno w stylu 'tym sam jestes glupi łeee'
zaraz zaraz, sam zacząłeś :)zekke pisze: ales kruwa tepy jak but, ale odpowiem ci:
nie ma to tamto
- zekke
tylko pokazujesz ze huj zrozumiales z tego zdania odnosnie ilosci postow.
- Scaarph
nie skumałeś, więc jeszcze raz, bez nerw i złośliwości wytłumaczę, jak wraz nie dotrze to ja już nic nie poradzę, trudno, próbowałem.zekke pisze:no to zastap 1000 nawet 99%, jeden huj - wtedy 1% fajnych na 99% hujowych czyni je mniej hujowymi =] kurwa to jednak cofam, wszystkie metalowe dupy sa fajne, nawet te zjebane ; ))Scaarph pisze:no ale zakładając, że tak jest to przecież żaden wyjątek. co innego, gdybyś twierdził, że 99% kobiet jast taka czy owaka i wtedy do swojego stwierdzenia chciał zastosować to zjebane powiedzonko - wtedy wyjątek działałby na te 99%, czyniąc tym samym twoją tezę nieprawdziwą.zekke pisze: Scaarph to odnies sie do mego przykladu a nie rzucasz ptaka ze skrzydlami. czy z danego gatunku jedna fajna dupa na 1000 hujowych czyni te 1000 mniej hujowymi? odpowiedz tak/nie ; )
otóż masz tę teorię, że na 1000 kobit jedna jest jakaś tam inna, czy 99% z grupy 100% jakichśtam jest takie to a takie. to nie są wyjątki, to są fundamentale założenia twojej teorii. i teraz o wyjątku możnaby było mówić, gdyby nagle pojawiła się ta druga z 1000, czy tam ten więcej niż 1%, tym samym czyniąc twoją teorię nieprawdziwą. i tylko o to chodzi, o technikalia; a miej sobie i nawet rację, że tam 99% metalówek brudne czy coś, nie o to zupełnie chodzi. po prostu to powiedzenie to bzdet, mnie o to tylko chodziło.
- Clochard
Kolejny temat gdzie zekke swoje mądrości głosi?
- zekke
next, "like flies to a pile of shit" parafrazujac pewien liryk
Scaarph juz tam wyzej przedstawilem o co chodzi i zebys odpowiedzial tak czy nie, nie chce mi sie powtarzac ; )
Scaarph juz tam wyzej przedstawilem o co chodzi i zebys odpowiedzial tak czy nie, nie chce mi sie powtarzac ; )
- Scaarph
nie, ale nie rozumiem jak to sie ma do tego spierdolonego powiedzonka.zekke pisze: Scaarph to odnies sie do mego przykladu a nie rzucasz ptaka ze skrzydlami. czy z danego gatunku jedna fajna dupa na 1000 hujowych czyni te 1000 mniej hujowymi? odpowiedz tak/nie ; )
edit: zresztą chuj, mi się już nie chce :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Skarfeo2001 jest spokojny i opanowany, dobrze, ze zgloszono jego kandydature na moderatora. Popre go.
woodpecker from space
- zekke
no tak sie ma ze o tym byla dyskusja, do tego zwrotu przyjebal sie oczywiscie tric ktory w temacie o dupach wyciaga genetyke (wtf?!) i koszule lol.Scaarph pisze:nie, ale nie rozumiem jak to sie ma do tego spierdolonego powiedzonka.zekke pisze: Scaarph to odnies sie do mego przykladu a nie rzucasz ptaka ze skrzydlami. czy z danego gatunku jedna fajna dupa na 1000 hujowych czyni te 1000 mniej hujowymi? odpowiedz tak/nie ; )
edit: zresztą chuj, mi się już nie chce :)
- Scaarph
no i słusznie się przyjebał bo ten zwrot to taka abominacja, że w pale się nie mieści hehehe, no gwałt na logice i języku, ale tak jak pisałem mi już się nie chce i spierdalam stąd, więc proszę, nie odpisuj mi już i nie kuś, bez złośliwości tak zupełnie, no zobacz na mój licznik postów, ja nie chcę tyle hehe, serio się ulituj, ja spierdalam \o :)
- zekke
hahah ; )) sure, nie moim zamiarem bylo zeby ktos tu sie zesral po przeczytaniu 3 wyrazow.
-
- zaczyna szaleć
Jesteś kretynem.
Chuj nie huj.
Over.
Chuj nie huj.
Over.
- zekke
wohoo nastepny fastnick
-
- zaczyna szaleć
Proponuję następnym razem użyć więcej zapożyczeń z angielskiego w jednym zdaniu. Na pewno poprawi humor.zekke pisze:wohoo nastepny fastnick
- zekke
mi tam wystarczajaco poprawia humor ze ktos musi napierdalac z innych kont
-
- zaczyna szaleć
Coś sugerujesz?