no, pamietam, kupiłem od niego jakiś cedek przy okazji wizyty w centrum biznesowym stolicy, ruskie piraty to był szczyt porfesjonalizmu przy tym czymśMaria Konopnicka pisze:raz zgrywankę na Stadionie X-lecia, od jakiegoś metalowca, który po chamie kopiował płyty i drukował okładki na zwykłej atramentówce
KRISIUN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Re: KRISIUN
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Ponawiam pytanie.Gore_Obsessed pisze:Coś więcej? Może jakieś zdjątko albo dwa?pr0metheus pisze:druga sprawa zeby nie bylo tak rozowo to tak chujowy digi pack z century media to wstyd i hanba.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Aż strach ostatnio płyty kupować, ciągle się tyle słyszy o tych wstrętnych chujowych digipackach.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- pr0metheus
no to foteczka
- Załączniki
-
- takie o
- 20120512143 (500x459).jpg (229.63 KiB) Przejrzano 2318 razy
niech to miejsce niebawem zniknie
- pr0metheus
dodam jeszcze ze mimo wygladu digipacka warto ten album miec.
max kolesne mloci na will to potency.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- zaczyna szaleć
Kurwa oglądać!!!!!!!!!!!!!!!KrisiuN + JoãoGordo na żywo ze studia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
są może szybsi, lepsi technicznie perkusiści, ale jeśli chodzi agresję (nie wiem jak to nazwać,nie jestem garowym) to kolesne nie ma sobie równych. Na mysl przychodzi mi tylko styl gry dragutinovicapr0metheus pisze:dodam jeszcze ze mimo wygladu digipacka warto ten album miec.
KVLT lizania CZASZKI
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Nie tyle może, co na pewno są. Kolesne jest zajebiście szybki, precyzyjny i ma moc w łapach, czyli idealny zestaw umiejętności wymaganych w tej kapeli.
Ja tam do nich średnio mogę się przekonać. Niby "Southern Storm" jest dobre, każdy utwór trzyma poziom, jest tam parę niezłych strzałów w ryj, ale ogólnie ich styl do mnie nie przemawia. Są jacyś zbyt monotonni w tym ich zapierdolu.
Ja tam do nich średnio mogę się przekonać. Niby "Southern Storm" jest dobre, każdy utwór trzyma poziom, jest tam parę niezłych strzałów w ryj, ale ogólnie ich styl do mnie nie przemawia. Są jacyś zbyt monotonni w tym ich zapierdolu.
-
- rasowy masterfulowicz
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Tak zrobię, ale obecnie nie mam na nich ochoty. ;)
-
- rasowy masterfulowicz
jest bardziej chwytliwa, chyba najbardziej przystępny ich album. Bardzo dobra płyta
KVLT lizania CZASZKI
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Z 3 ostatnich wszystkie są bardzo dobre. Nie byłbym w stanie wskazać faworyta.
Jeszcze docent.Pan_Kimono pisze:Na mysl przychodzi mi tylko styl gry dragutinovica
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
-
- rasowy masterfulowicz
Brazylijscy herosi podpisali nowy kontrakt z Century Media. Są plany na wznowienie demówek.
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=176851
http://blabbermouth.net/news.aspx?mode= ... mID=176851
I AM MORBID
-
- mistrz forumowej ceremonii
potwierdzam.rewelacyjny death metal,ostatnio mam wielkiego gloda na takie bestialskie napierdalanie.Maria Konopnicka pisze:A ja mam też nadzieję, że większość ma tę płytę na półkach. Swego czasu można było ją za marne grosze dostać na wyprzedażach. Ja kupiłem ją dwa razy - raz zgrywankę na Stadionie X-lecia, od jakiegoś metalowca, który po chamie kopiował płyty i drukował okładki na zwykłej atramentówce - a drugi raz w Empiku przy Marszałkowskiej za jakieś śmieszne pieniądze :) Nie słuchałem już tego ładnych parę lat, ale w chwili debiutu podobała mi się ta płytka przeokrutnie.Gore_Obsessed pisze:Myślę, że zdecydowana większość ludzi, którzy cenią KRISIUN od lat 90. zna "Evoking the abomination".
Aż sobie okładkę wkleję:
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ultravox
To jeszcze Rebaelliun sobie odkurz. Brazylijski death metal niszczy.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
no tak "Annihilation" płyta dewastująca, szkoda, że po tej płycie poszli w rozypkę, bo zapowiadali się świetnie
In a world of compromise...some don't
- empir
ano szkoda, swego czasu dla mnie najlepszy brazylijski death metal
- Gore_Obsessed
Tak, do dziś doskonale pamiętam jak mnie "Spawning the Rebellion" z jakiejś kompilacji doszczętnie rozbiło.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A jedynka Ophiolatry?ultravox pisze:To jeszcze Rebaelliun sobie odkurz. Brazylijski death metal niszczy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ultravox